Bocs a 2 nap kimaradásért minden játékostól Erigowban, de hát a munkám néha kiszámíthatalanul alakul, s nem tudok olyankor haza jönni, net közelbe juttni!
Gyerekek sry hogy én is ilyen ritkán vok, főleg az én két HM-emtől Erigowi Klavel-től és Shadon úrnőjétől kérek elnézést de a gépem alaplaphibás lett 1 picikét és most szenvedek 1000-el.
Rem minnél hamarabb tudok online lenni rendesen és akkor megint mehet a sok reag/nap:D
Egyébként üdvözlök mindenkit: Erin O'Shanon
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Én csatlakozok Nava-hoz, szal Örömnegyedben is holnap lesznek válaszok, mert ma nem éreztem túl jól magam, fájt a fejem a hülye időtől, meg be is aludtam estefelé, most keltem fel nemrég és úgy érzem magam, mint egy nemtommi, de az biztos, hogy nyomorékul.
Nekrolopisz ura felszívódott, napok óta semmi jelet nem ad arról hogy élne. Ejnye, elpatkolt?! Remélem hamarosan visszatér és nem mint zombi újabb szabihullám ütötte fel a fejét, a védőoltások elérhetők Con adminnál minduntalan fel-fel bukkan az az eset, amikor a JK ágál a KM/Hm ellen, úgy látszik, kínzókamráért könyörög mindenki Ha ezen múlik, ám legyen! Last Minute jegyekkel üzérkedek Kránba! nem használt karakterek kerültek kitemetőzésre. Ha valaki azt venné észre, hogy az ő kariját is érte az eset, és esetleg mégis játszana vele újra, sikítson az adminoknál a visszaállításért! mivel Garcia KM végleg elment az oldalról, talán a kalandját lomtárazni lehetne Ha valaki erre rábólint, megteszem magam is.
Bocsesz mindenkinek az Örömnegyedben, de ma meg sikerült berúgnom, így inkább honlapra halasztanám a hsz-eket, mert nem találom a betűket És végre egyszer marha jó társaságban marha jól éreztem magam, erre barátom megunta az egészet Há van ilyen asszem Ok, tényleg nem tudok írni rendesen
Üdvözletem! Lányok, fiúk, hölgyek és urak. Új játékossal gazdagodott most személyemben népes táborotok, ám ez jelenleg még csak számomra megtisztelő. Örülök, ha majd ténylegesen játékba is szállhatok közöttetek, veletek majd, és játékomat pont olyan szórakoztatónak találjátok majd, mint amiket én olvasok jelenleg a ti kezetek nyomán. További kellemes játékot, és mielőbbi viszontlátást;)
Félve teszem fel a következő kérdést a kedves OM közönségenk:
-Ki az aki szívesen lejátszana velem egy zárt kalandot a D20-as (Inomi-s) Magus rendszerében?
Mielőtt elkezdenétek a fikahegyet a nyakamba dobálni, hogy az az Alapkönyv egy mekkora rakás szar, meg hogy miért; és hogy ez a kérdés az emberiség elleni bűntett; sietve közlöm, hogy nem érdekel, ismerem a hibáit és most azt is meg szeretném nézni, hogy mi az amiben jó.
Ugyanis mióta megvan nem játszottam még vele, és a nyílvánvaló hibái ellenére én azért ki akarom próbálni, mert én nem tartom olyan nagyon játszhatatlannak.
Úgyhogy megszállott ETK-fun-ok, és a d20-as Mágus neve hallatán fanyalgók NE válaszoljanak erre a kérdésre, mert nem ők a célközönség. Tökéletesen tisztában vagyok a véleményükel és nem is velük akarok játszani, hanem azokkal akik szintén szívesen kipróbálnák..
Szóval egyenlőre csak puhatolóznék hogy ki az aki az ősszel induló új zárt kalandomtól nem riadna vissza, ha ebben a rendszerben mesélnék...
Úgy ősz fele valamikor vége lesz az Ranil Tüzének, no megaztán addig idő is kell, míg a könyvet áttekintik a vállalkozó kedvű JK-k.
Úgyhogy ez olyan játékostoborzásféle is akar lenni, mert azon kevesek akik visszajeleznek erre a hozzászólásra; gondolom belőlük felállhat az új csapat.
Meggyőzőésem szerint jó ha két-három ilyen ember lesz, de nekem annyi elég.
UI: Ha valakinek nincs meg a D20-as Alapkönyv keressen meg PM-ben, és talán tudok segíteni benne, hogy az ott olvasható információk számára is hozzáférhetők legyenek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.08.05. 22:52-kor.