Anapol, Shaidar Haran, olvassatok p.m.-et, addig nem viszem tovább a várerődöt - bizonyos, a p.m.ben leírt okok miatt. Utána természetesen reagolok, amint választ kaptam.
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével! Íme a vér, mit örömest hullatok a hazáért!
Hát igen, fürkészgetek idehaza , ahogy gondolom mások is A M.A.G.U.S. világa megint elragadott... mostanában sogronita indulókat dúdolgatok: - Ég a város, ég a ház is - Tűzvarázsló kék szemeddel égess el - Ég a gyertya ég Bár Ranil hittel átszellemült indulót is tudok: Süss fel nap
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Cadoras Hát te sem vagy piromáiás... Persze ezt is pont én mondom. Multkor találtam valami érdekeset a neten. Nagyon durva kis irásocska volt. Címme: Ynevi szitkozódások. Hát azon annyit röhögtem. Rangagolita.: - 3 Napig legyen csúszos Ranagol legszentebb oltára a véredtől. - 3 napig alkudozzanak a Nekromanták a szemeden! és sok más hasonló...
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"