A karakter a hozzászólások felső részében lévő dátumozás alapján 3-4 nap alatt el lett bírálva. 1-2 hónap? Igen. Te több mint egy hónapja nem foglalkoztál vele, semmi jelzés részedről. Kapsz egy egyszerű érdeklődő kérdést, hogy mi legyen vele és erre még acsarogsz és vádaskodsz?!?
Felhívnám a figyelmedet, hogy a hasonló acsargásokért a karater rövid úton törölhető végleg.
Az ilyen alaptalan vádaskodások felháborítóak. Ugyanis, mint a karakternél is látható, volt elég sok "munkánk" a bírálatával.
Boldog szülinapot így utólag Amica! Jah meg mindenkinek sok sikert az érretségihez. hogy "kedvenc" töritanárom mondatát idézzem.: - térképet az érretségin is lehet használn! Szóval ne felejtsetek el hozni!.
Nos... nem tudom, hogy be kellene-e írni ide a véleményem, mégis hosszas hezitálás után úgy döntöttem, kikívánkozik belőlem. Félreértés ne essék, Wolftern, nem személyszerint neked szól, csak most épp te mondtad ezt. Ez midnekire vonatkozik, aki hasonló gondolatokat táplál.
Azért az, hogy "írjátok hogy aki akar MAGUSozni, az jöjjön, utána meg tesztek rá...!" Azért álljon már meg a menet. Azt hiszem, nem lehet senkinek olyan érzése, hogy nem foglalkoztak vele. Mint látom, az összes karakter elbíálásra kerül, én is mindössze 2-3 napot vártam, és a teljes bírálás megvolt a karakteremnél. Ha valami kérdésed van, akkor arra is kaphatsz a többiek tudásának megfelelő választ. Akkor msot nem értem, hol van itt a "rátevés".
Az meg, hogy a karaktered nem játszik sehol, az csak és kizárólag a TE felelősséged. Akikkel beszélgetek gyakrabban, például Quator vagy Yvett, azok tudják, hogy mennyire epekedek már egy zárt kalandért. MOndtam régebben azt is, hogy í nyíltat nem szeretem, de ha nincs ló jó a szamár is. Sokáig nem csináltam karaktert, de amint volt rá lehetőség (Govik, Északi Városállamok) csináltam kettőt, és máris játszok. Ha csak feltöltögetsz tizenx karaktert, de nincs hova, és utána a HMet pocskondiázod, hogy nem akart a jelenlegi 10 játékosa mellé még egyet... hát...
A harmadik meg az, hogy nem értem, hogy a problémáinkat miért nem lehet normális hangvételben leírni. Azt hiszem, bárkiv et egy pillantást a levélbeli fogalmazásra, és kinyílik a zsebében a bicska. Mondjuk ha ezt úgy írtad volna le, hogy:
"Hello
Én egy vagy két hónapja várok arra, hogy játszhassak a karakteremmel valahol, most beszéltem krán helyszínmoderátorával, aki csak a jövőhéten ér rá, ne töröld légy szíves"
Most őszintén: lett volna bármi probléma ebből a fogalmazásból? Yv avlószínűleg visszaír, hogy helymegtakarítás vagy a keresésbe bonyolódáselkerülése végett temetőzi a karakteredet, majd ha kéred akkor visszahelyezi. Nabumm.
Azt hiszem, elég érthetően foglamaztam.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Yvett feltett egy listát azokról, akik még nem, nyilatkoztak/rendelkeztek kész/félkész karaktereikről. Ennek kapcsán kisebb vita alakult ki. Nézőpontom:
Én itt semmilyen acsarkodást nem láttam Wolftern részéről.
Helyette inkább azt, hogy valaki 1-2 hónap alatt nem talált magának HM-t és ahelyett, hogy magában keresné ennek okait, másra próbálja kenni. Sikerült neki. A bírálók, HM-ek ugrottak rá, mint éhező farkas a véres húsra. Nem lehetett volna tisztán és világosan, fenyegetés nélkül visszautasítani a sorait, és ismertetni vele, mi lett volna a kívánt eljárás? Rövid beszólás után helyes egyből a legszigorúbb szabályzati kitétellel példálózni (karitörlés)? Véleményt még nyilváníthat. Akkor is, ha az a vélemény téves. Nem háborogni kell és kivörösödött arccal szégyenfalat állítani azonnal, első vérből.
Meridian, azért túloztál. Nem lehet 10 vagy x karit ész nélkül feltöltögetni. Nyíltban 3 kari lehet egyszerre játékban. Én legalább is még leragadtam ennél a megegyezésnél, és nem néztem utána, vajon ez szabályzatba is bekerült, vagy megmaradt íratlannak. Nem láttam konkrét HM-re utaló megjegyzést Wolfterntől. Ahol pedig ki van írva, hogy telt ház, az telt ház, hiába rágja valaki a küszöböt. Lehet füstölögni, de nem érdemes, és a várólistára való feliratkozás marad, ha ragaszkodik az adott helyszínhez a teltház ellenére is. Nem kell bicskát nyitogatni, nem neked szólt. Senkinek se szólt, mert senkinek se inge. Érzelmileg tessék elvonatkoztatni és nem vérszemet kapni.
A példaszöveg jó volt, de nem jár egy rugóra senkinek se az agya.
Szerintem ezen semmi beszélnivaló sincs, egy privát üzenetváltás volt, és nem hiszem, hogy jó ötlet bárki számára, hogy egy neki nem tetsző privit közszemlére tegyen és felszólítson rá, hogy tessék kibeszélni, még akkor is, ha igaza van.
Ne légy ma ez, holnap emez, s jövőre ismét mást szemezz. Érc légy, mely mindig egy marad, ne törmelék - dirib-darab.