A Torozan nekem is feltűnt, de én letudtam a szerzői jogok körüli általános huzavonának. Egyébként nem tudom, hogy ténylegesen miért nem Torozon, de mondjuk nekem így jobban tetszik, mert ugyan "kicsit sárga, kicsit keserű, de a mienk"
Tudom, hogy kell nekem a segítség, de sebaj -boldogulok magam is Legalábbis asszem. Ha valami nem tetszik, vagy rosszul csinálok valamit, úgyis rámszóltok. Ma nem leszek elérhető, szóval ne csodálkozzatok, de ma nem tudok reagolni...addigis Tyss-t fogom felkérni a feladatra, hogy -mint az eredeti km- vezesse egy picit a csapatot Kandúrral... Nekem tetszik ennek a topiknak a neve...mert tényleg át lett egy kicsit alakítva, de igaz, hogy a miénk...
Visszatérve az msn-s problémára...nem tom nekem ált. üzemképes a dolog
Ja mellesleg vki eltudja mondani,hogy egy dobótű hogy is néz ki pontosan?mert hogy egy tűt nem igazán lehet messzire dobni ha egyáltalán elmegy addig...Ha pedig egy darts méretű,akkor az már kicsit nagyobb mint egy tű
Olyan mint egy dobótőr, csak kisebb és nincs éle. Képzelj el egy 100-as szöget, csak hosszabba és sokkal jobban kivan egyensúlyozva. Fejnehéz. Annyiból jobb a dobótőrnél, hogy könnyebben rejthető, több lehet az embernél és erőset dobva elég mélyre befúródhat. Viszont nem sebez akkorát mint egy dobótőr. Viszont jó helyre dobva nagy lehet a hatásfoka (szem, szív, térd-könyékhajlat).
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Talán nem is feltétlenül erő kell a használatához, hanem lendület. A kiegyensúlyozás nem olyan nagy kovácsolási feladat, hanem időigényes. Ezeket a fegyvereket mindig egyénre csinálják. Ezért drágák.
csak a dartsot és a dobótűt másképpen fogod dobás előtt. A dobótűt úgy, ahogy a dobótőrt, tehát a dobótűt úgy, hogy a hegye a hüvelykujj felé áll, a dartsot pedig fordítva.
Tegnap nem volt Layla, de ma visszatér! Szerintem ma ~3-4 reagot megengedhetek magamnak. Jó szórakozást! /Már amennyire az én működésem alatt annak lehet nevezni a dolgot /
Hát mi a szösz, kétszer nyomta meg az "elküld" gombot. Amúgy meg legyünk liberálisabbak. Layla, választhatsz az Örzse, Sanyi és Wakka-wakka nevek közül
És ezt a dobótűt vetéttek vhonnan vagy egyéni szellemi termék?
Csak mert egy vas darabot akármennyire ki van egyensulyozva nem lehet elég pontosan eldobni...főleg ha egy henger alaku az egész oszt kész...A dbobó tőrnél még ott van a kereszt vas stb. ami adott esetben stabilizálhatják a levegőben mig a dartsnál ott vannak a végén a tollak vagy modern verzióban a muűanyag lemezek,amiknélkül igen csak érdekesen repülne...