Na ilyenkor reggel meg minden kihalt pusztaság. Az éjszakai baglyok metamorfózison estek át és felvették nappali mormota-alakjukat. Csupán néhány "jómadarat" látok erre szálldosni.
Az ominózus kérdésre a válasz: asszony. Amire csend lett a felelet és egy nagy kérdőjel a végére. Aztán a: 'feleség vagyok két gyerekkel' közlésre - hát, végül is nem láttam mi történt, lehet lefordult a székről... Azóta sem láttam se hírét, se hamvát
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Quator: sokan vagyunk ébren Legföljebb lusták arra, hogy ha már megtaláltuk a Power gombot, írjunk is valamit Különben meg: az éjszakai baglyok nevében kikérem magunknak ezt a mormotákhoz hasonlítást. A családnak azt az elfajzott ágát mindig is lenéztük - amolyan szegény rokonság
Sub rosa véget ért, köszönöm mindenkinek aki részt vett benne, én nagyon jól érzetem magam s bár a végére megcsappant a létszám a kezdéshez képest, mégis elmondhatom, jó kis csapat verődött össze!
Amilyen jó és szerencsés(!) volt a tegnapi napom, a mai úgy eltűnhet a süllyesztőben...
Kalandon minden próbadobásom sikerült (kivéve 1 intelligencia próbát), lopózásnál folyton dobtam a 30 alatt számokat, támadásnál meg szép nagy számokat, és női logikával még a kalandot is meg tudtuk úgy oldani, hogy ne nyírjuk ki egymást és a karakterem szüzessége is megmaradt.
Ezzel szemben ma délben sikerül felkelnem és nekem kellett megfőzni a spagettit. Aminek papír íze lett. Ráadásul hogy le tudjam szűrni a tésztát, el is kellett mosogatnom - ergo eláztattam az egész konyhát. Bárkát kellett volna építenem szerintem, hogy ne fulladjak meg az árvízben. Továbbá lefolyattam a földre a ragacsos tésztavizet, a sajtreszelőnk nem jó (ilyen hülye tekerős), aztán az egész konyha sajttal is beterült. Ezekután meg sikerült nekivágnom a kamra ajtaját egy kerámiaképnek, ami darabokra is tört. És még sör sincs itthon.