Addig is itt kérdezném meg, hogy akik mondták, hogy segítenének a negyedkidolgozósdiban, nem akarnak-e dzsad negyedbe belefolyni több- kevesebb ötlettel, cuccal?
ÁÁÁ életem egyik legjobb számát hallgatom asszem Britney - OOps I did it again... de nem is akárhogy wáá Children of Bodom remix... Wow iszonyatosan nagy... az énekes éteri hangon hörgi amit Britney.... jó kis metalos éllel Iszonyat nagy...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tyss már megint alkot ...én valahogy jobban csípem mostanság Imogen Heap-et vagy valami hasonló szomorú, esetleg kicsit pozitív, light-os zenéket. Nagyon szépek...és hűen tükrözik a hangulatváltozásaimat -amit már többen megtapasztalhattatok...
-Mi az utolsó mondat, amit a terminátor halála előtt hall?
- Te nézzed má Gazsi, az fémbű van..
II. János Pál felkerül a mennybe, kopogtat az ajtón. Szent Péter üdvözli Őt és kérdezi a nevét.
- Én vagyok a pápa - válaszolja.
- Pápa, pápa? - mormogja Péter, és utána néz a Nagy Könyv-ben.
- Sajnálom, de ilyen néven senkit nem találok!
- De én vagyok Isten helyettese a Földön! - mondja a pápa.
- Istennek van helyettese a földön? - kérdezi Péter csodálkozva - Furcsa, ezt nekem sosem mondta...
A pápa rákvörös, de folytatja:
- Én vagyok a katolikus egyház feje!
- Katolikus egyház... sosem hallottam. De várj egy kicsit, megkérdezem a főnököt.
Hátramegy és kérdezi Istent:
- Te főnök, itt van egy hapsi, aki azt állítja, hogy a Te helyettesed a Földön. Pápa a neve. Mond ez Neked valamit?
- Nem, sosem hallottam, nem ismerem. De tudod mit, kérdezzük meg Jézust, Ő járt a Földön, hátha tud valamit!
Hivatják Jézust és elmesélik neki a szituációt. Ő sem tud semmiről, de hátramegy az irodájába és utánanéz a papírjai között.
Tíz perc múlva jön vissza, folynak a könnyei a röhögéstől.
- Ezt nem hiszem el - mondja elcsukló hangon a hasát fogva. - Emlékeztek még arra a kis horgász-halász egyesületre, amit poénból kb. 2000 éve alapítottam? Még mindig létezik...
-Pistike ne járkálj körbre-körbe, mert leszögezem a másik lábadat is!
Layla írta:Jééé, Con-t vicces kedvében találtuk... Ilyen se létezik... ^^ Layla
Létezni létezik.... ezt Sion is tanúsíthatja -> vannak gyenge pillanataim ám ez most kimondottan a már megint hétfő ismét meló érzésnek tudható be..... haza akarok menni.... -____-
Majcsak lessz olyan is, de kikérem magamnak, mert ez az én kedvenc viccem! Nade akkor itt a másik nagy ász:
Senna felmegy a mennybe, látja h. St, Péter már a kapuban várja és integet felé. Mikor oda is ér hozzá így szól:
Nos, fiam, örülök hogy megérkeztél, már vártunk rád! Mindenekelőtt azt akarom hogy tudd, te valóban közénk, tartozol, itt a helyed a menyországban, de az a helyzet hogy van idefennt néhány szabáj, amit mindenkinek be kell tartani, a be nem tartásuk nagyon súlyos következményeket vonnak maguk után. Az első ilyen szabály, hogy idefennt a menyországban a maximális megengedett sebesség 60km/h. Ezt mindenkinek be kell tartania.
Senna ezt hallva nagyon elszomorodik , szinte magába roskad, amikoris elhúz mellettük 300-al egy gyönörűszép, áramvonalas sportkocsi. Senna kicsit felvidul ennek láttán, és kérdést intéz St. Péterhez:
-Nade uram! Hogyha a maximális sebesség 60Km/h, akkor mit csinált itt az előbb ez a Masereti? St. P. kollega emígy válaszolt:
-Nos edes fiam! Előszöris az nem Maserati hanem a NASARETI, másodszor pedig a főnök fiának mindent szabad!
A kisbéka megkérdezi a szüleit:
-Apu, anyu, hogy lesz a kisbéka?
Erre az apja nagy zavarodottságában:
-Tudod fiam...aaa...gólya hozza.
Az anyuka kifakad:
-Jóhogy nem rögtön a vérfarkas!