Castor: tetszettek a beidézett versek. Van egy olyan érzésem, a tanárok örülnek, ha az alapnak kinevezett anyagot leadják az órán, nem még hogy ezt is belecsepegtessék a nebulók fejébe. A magam részéről üdítő volt ilyet olvasni, mert néha rettentően untam, hogy csak azokat a verseket tanultuk, amik hazafiasak, így meg úgy fűzik szerzőjét a magyarsághoz, akkori politikai hangulathoz. Mintha csak attól lenne egy koltő érdekes, mennyire nyomult a közéletben művei által, az nem, milyen területek érdekelték még (úgy látszik, ahhoz BTK-ra, magyar alapképzésre kell menni, vagy saját szorgalomal utána keresni ) Legutóbb Gárdonyi Géza életéről szóló könyvcsekében láttam olyan képeket, saját magaáltal kitalált titkosírással is jegyeztt fel dolgokat, és hogy őt sem hagyta hidegen a misztika. Őt se erről ismertük meg leginkább...
Meglehetősen lazán kapcsolódik a szerepjátékhoz, de szerintem jó, másrészt meg itt a vizsgaidőszak és lassan kiürül a taverna? Sólyom és karvaly(?) hátára kamerát rögzítettek a BBC-nél: http://www.youtube.com/watch?v=p-_RHRAzUHM Úgy emlékszem, játszottak már itt páran SW-t. Nekem a karvaly röptéről az utolsó rész jutott eszembe, bár szerintem a madár jobban csinálja.
Aki olvasta Ursula K. Le Guin regényeit Földtengerről, annak ajánlom Január 1-én, Földtenger Varázslója című JAPÁN animációs filmet. Aki nem vár hajszálpontos egyezést a könyvvel, annak érdemes megnézni.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!
KARAKTER: Worag, a lelenc, Darton-pap Vjírgas Margalos, (codex)
He ezt en akartam berakni Amugy meg boldog karacsonyt mindenkinek
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Ezúton szeretnék minden kedves fórumozónak Istentől áldott, Békés, Boldog Karácsonyt, valamint így előre is OM-kalandokban gazdag, a mindennapokban meg az előzőnél sokkal sikeresebb Boldog 2010-es évet kívánni.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."