Con segítségével életemben először bejutottam a pesti Imax moziba 3d filmre (khm, foglaltam...)- ugyan első sor fal, de két hely egymás mellé -, kíváncsi leszek, milyen ha a pofámban zajlik a film Így jár az, aki tátja a száját és nem rendel időben online jegyet Aki már volt ilyen moziban, megoszthatná velem tapasztalatait, én majd 10.-én írom le a magamét. Ültem már első sorban, remélem, nem kapok nyakideg/izom/ami ilyenkor szokott lenni-zsábát és szívrohamot
Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon.
BUÉK 2010
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz." //Kovács Ákos//
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg." //Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//
Itt az új év és tiszteletemet tettem az egri kórház sürgősségi osztályán. Sikeresen megrántottam a bokám (khm, leléptem az útpadkáról és magam alá tört a lábam, tanyálás közepette) , kis puklival lettem gazdagabb és bokafixel. Oh, yeah! Ma valami érdekeset és izgalmasat szerettem volna csinálni, meghallgattatott kérésem és ím... Mindezt józanul