Én is gratulálok, Nava! Lehet, hogy nekem is lesz:))) Végre elmúlt a nyári dömping, és már jelentkeztem netről háromféle melóra a Fürgediákhoz (szórólapozás, forgalomszámlálás, komissiózás), és már írták is vissza, hogy valamelyik nap menjek be, hogy megmondjam, mikor érek rá:)
Grat Nava! Akkor a továbbiakban nem számíthatunk állandó jelenlétedre? Vagy sikerült kifognod az "álom" melót?
Mindekitöl elnézést kérek, hogy nem sikerült a napi egy reagot hoznom az elmúlt napokban, de sajnos én is dolgozó emberke lettem így csökkent a szabadidöm. Ígérem azért igyekszem.
Én lehet hogy egy másik bolygón élek, de nem értem egy meló mért akadályoz valakit abban hogy neten OM-ezzen, vagy hódoljon a hobbijának, eltöltse a szabadidejét.
Engem nem akadályoz, köszönöm szépen, pedig nem vezérigazgató lettem Teljesen átlagos munkahelyem lett és még sem okoz gondot mellette élnem. Mondjuk mindig mazochistának hívtak ha látták az időbeosztási stílusom
Aztért Nava, mert gyakran előfordul, hogy sajnos nem olyan típusú munkát végzel, hogy lezavarod az X órádat, aztán otthon bezárod az ajtót, hogy innentől kezdve a munkahely kizárva és jöhet a pihenés meg a hobby. Van úgy hogy nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt megtehesd.
Sokszor van úgy, hogy az ember "hazaviszi" a melóját; úgymint adminisztráció, felkészülés, munkaszervezési dolgok, határidős szarságok, stb.
Mondom: munkahelye válogatja. De én nagyon is elképzelhetőnek és érthetőnek tartom azt ha valaki úgymond egy "átlagos" munkahely miatt is nem tud annyi időt fordítani a hobbyjára mint szeretne.
Pl: ha a főnököd egy tapló, tökfejű vadállat, nem biztos hogy egy végigstresszelt nap után a játékosaidnak jó, ha mesélsz..., meg nem is biztos, hogy olyankor van kedved.
Az iskolát is "haza kell vinni"... (persze nem szószerint, mert az úgy elég nehéz lenne ) Szerintem sokkal rosszabb iskolába járni, mint melózni (egy átlagos munkahelyen). Mert mindkét helyen ott kell ülni x órát, de munkahelyből van olyan, ahol a munkaidő lejártával mehetsz és csinálhatsz, amit akarsz, mert nincs plusz kötelességed. Iskola után viszont muszáj tanulni, ha nem akarok hajléktalan meg munkanélküli lenni, miután befejeztem. Keresztapám mondta mindig, hogy inkább tanuljunk 10-en néhány éven át szorgalmasan, minthogy utána 60 éven keresztül éhbérért gürizzünk (ő már túl későn jött rá erre az nagy igazságra). Én valamennyire fel is fogtam ezt, az öcsém annál kevésbé XD (és idén fog érettségizni, de azt megnézem, hogy fog neki sikerülni pl. a német XD)
a Nyarat Utálókra szép nap köszöntött, mivel őszi idő van s esik Yvett szólt, csak pm-ben és e-mailben elérhető, chaten nem már olyan régen tettem be képeket, ideje kicsit visszanyúlni a múltba