Tartsatok szünetet! Mindent megun az ember, ha túl sokat foglalkozik valamivel. Már azt csodálom, hogy ilyen hosszú ideig bírtad szusszal.
Én már fel se dugom ide a képem (játszani), mert az eddigi tapasztalatokból okulva bármennyire is nagy kedvvel lépek be egy új kalandba/kezdek mesélni, többnyire képtelen vagyok végigjátszani egy fórumos modult. A végére elvesztem a kedvem, és ezzel nem akarom lelombozni se az aktuális km-et, se a többi játékost.
Ha adhatnok tanácsot azt tanácsolnám Nava, hogy most a 2.OM tali jelentkezési határidejéig teljesen szüneteltesd a Mókusozást. Ha pedig addigra visszajönne a kedved egy egynapos bulihoz, az remek, ha nem, nem vagyunk "rosszabb" helyzetben annál, mint amiben most.
Most ezzel gyakorlatilag azt mondtam, hogy add le a HM-ságodat, és ezért elnézést az ott játszóknak, de továbbra is ezt tartom járható útnak. Mérlegelj, és dönts szíved szerint.
Meghánytam vetettem magammal a dolgot, és egy részét határozottan elérkezettnek tartom. Játékosként egyelőre még maradok nyíltban és zártban is, de HM már nem szeretnék lenni.
Huh... Sikerült a végére érnem! Köszönöm Arel! (meg Adronnak is hogy tok olvasni...) Látom lemaradtam pár dologról amiatt hogy tönkrement a gépem.(hát igen ... Arel meg a villámai. De végülis csak jót akart, elvégre a múzeális gépem helyett most egy Normális gépem van..Jeah) Togarnak hála a netet is sikerült megbuherálni és már forumozni is tudok vagy három napja. Eddig ide csak azért nem írtam mert JK-im a fülemet rágják a reagokért.
Om tali Én is csak mint JK vennék részt rajta egyrészt mert lusta vagyok modult írni, nem is tudok, és nem érzem magam alkalmasnak egy ilyen versenyen való meséléshez.(igen ez a magyarázat )
Egyéb Gratula minden éretségizőnek! (gondolom azért nem dicsekszenek sokan mert túl hm.... másnaposak ) Nava ha unod akkor nem kell erőltetni... tavaly én is kicsit kiakadtam Mókus miatt és jóideig nem játszottam, de aztán jött a felejthetetlen Menekülés a Pokolból c. szórakozás és mindjárt jobb kedvre derültem. Tényleg jól olvastam azt akarjátok átdolgozni Om talira? vagy ez csak kósza ötlet?
Mellesleg látom törölték az avatár képem helyét... szóval ismét várom a lelkes ötleteket honann szerezhetek normális avatárt?
(Ui.: Ilyen se volt még sokszor ... egyedül vagyok fenn. na mindjárt belépek mesemondóval is hogy ne féljek ) Lorin
Hát jah... bár sok időmet elveszi a mesélés de azért beugrok néha egy-egy sörre. Ahogy nézem lassan kihal az ivó... Torozon is csak csóválja a felét így szombat délután hogy milyen kevés a bevétel. Segítek rajta egy kicsit, legutóbbi kalandom után mely nagyon veszlyes vizeken vezetett keresztül és a vörös után egy fekete démon is mellém szegődött, sikerült szertennem egy kicsike méretü apróságra...Szóval mindenki a vendégem!-az Arelita türelmetelenül dobolni kezd az újjával a kopottas sokmindent látott asztallapon majd felhajtja sörét.
Yvett Köszönöm, de anno te voltál az aki megmutattad nekem azt az oldalt, és ritkán felejtem el amit egy hölgy mond! Arra a feltöltős izére már rájöttem csak túl nagyok a képeim. (Hát akkora a pofám egyik se fér ki avatárnak....)
Cadoras Téged is jó itt látni. Te is a vendégem vagy egy sörre! Sőt mivel látom te jobban bírod egyenesen egy hordónyira!...(Torozon! van még abból a kemény törp mézesből?)
Sziasztok! Eddig sajnos én is el voltam foglalva az érettségimmel ... uccsó pillanatra hagytam a tételkidolgozást is, így a héten nem sokat aludtam. Ma kaptam meg a bizim és ahhoz képest h nem hajtottam túl magam tanulás terén jól teljesítettem. Én is gratulálok a többi érettségizőnek, szép munka volt. És végre túl vagyunk rajta!!!!!!