Nem mindig gond a két sor füleg ha döntét hoz jk mert akkor aszerintírom a továbbiakat.Na de egy párbeszédhez egy sort írni ott már én is marom magam kicsit.De bele lehet jönni bár attól függ kinek milyen a játékstílusa.MErt meg kell találni a középutat ugyanis a jk sem írhatja le mit csinál ha nem tudja mit lehet.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Ha már helyszíneknél tartunk, Abaszisszal mi lett? Nem úgy volt hogy Dunadan mesél ott? Most meg le vala zárva.... Úgy tűnik nagyon bele kell húznom az új gépért folyó hajszába mert beporosodik kis birodalmam...
Herold Támogatom Oggi mester ötletét! és igazad van Még a végén télleg beporosodik bár a karakterek megmaradnak emiatta ne aggódj. Részint azért mert nics hely máshova átmenni részitn pedig mert nagyon jó eddig a kaland. (csak felfogni nehéz kicst, de nem baj így öszintében adom a síkhülye tolvajt )
Valaki nem tud egyébként valami jó kis képtömörítő programot ? amivel pl megtudom csinálni a 225 KB-os képemet 49 esre hogy kitehessem avatárnak.
Hm... Yvett már ép fel akartam hivni a figyelmed arra hogy elírtad mikor a gugli igencsak rátalált arra amit mondtál. Hát meglepődtem... és hiába is erőltettem agytekervényeimet (már emi megmaradt Torozon átkozott mérge után!) nem jöttem rá miért ez a neve. De majd ti biztos felvilágosítottok. Valamint az is érdekelne hogy tudok én ezzel képet kisseb méretre hozni? Mert sokáig (legalább 8 perc!) nézegettem de rákellet jönnöm hogy én ehez sík vagyok. Szóval nagyon de nagy örülnék ha valaki elmondaná mire kattingassak vagy legalább egy kis segítséget adna hozzá.
Hozzátelepíted. (A progi mappájába behúzod a zip-ben található dll fájlt. Megnyitod a progit, Help / Installed PlugIns / Kiválasztod a jpg_transform.dll -t / leokézod.)
Megnyitod a képet a progival. Options / JPG Lossless Operations... (vagy Shift+J) Én nem szoktam itt állítgatni semmit - egyszerűen nyomok egy OK-t.
Látszólag semmi változás. Azonban, ha elmented (akár felülírással, akár más néven) szembeötlő a Kb méretcsökkenés amit művel.
Ha valami nem menne szólj (vagy átküldöd a képet és megcsinálom ^^)
Ha méretezés gond van (magasságXszélesség), akkor Anovik útmutatásaival azt is megtudod csinálni.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Visszatértem. A régebbiek ismernek, az újabbak nem biztos. A nyáriszünet alkalmából felhalmozódott szabadidőm miatt úgy döntöttem hogy huzamosabb ideig tudom rendszeresen látogatni az oldalt, ezért bár tudom hogy ezt nem ide kellene írnom, de ha esetleg van valakinek induló, vagy már elindult kalandja amibe beférnék, akkor szóljon légyszi. Örülök hogy még mindig ilyen sokan látogatják a fórumot. Régiek és új tagok is egyaránt. Mindig öröm ide visszatérni játékosként. Mégegyszer üdv mindenkinek és kezdődjék a kaland!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Lorin! Ok E-mail, vagy msn - ha netán úgy gondolod ...
Nekromat! Üdv ismét itt! Ahogy Lorin is mondotta, ama két topikban szokott lenni hirdetve hely, ha netán volna valahol. Ha nem lenne akkor javasolnám a nyílt részleget.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.