Újra megjelent Erin O'Shanon.Sajnos volt egy kis technikai problémám( alaplap meg proci csere ).Ezután pedig jött a hagyományos nyári hajsza, de mostmár minden a szokásos mederben. Remélem Klavel és Liana visszafogad:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erin O'Shanon 2007.09.05. 17:14-kor.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Köszönöm szépen Con jó újra a köreitekben lenni és külön köszi hogy nem töröltél
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Igen is Nava már indulok is egyébként történt valami jó az oldalon? Látom mostanában sokat foglalkoztok D20-al meg hasonlók.
Isshae, gondolom Lucinda-ról amit beraktál képet az valamikor még fiatal korában készülhetett, mert már eléggé meg van sárgulva... Morikról készített kép alapján már magamban el is képzeltem azt a harcedzett fickót, aki nem retten vissza semmitől és egyetlen parancsszóra lemészáról bárkit.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Jó ideje nem jártam erre, és azt sem ígérem hogy a közeljövőben biztosan többet jönnék de az utóbbi időben egyre többet olvasgatok, és ugyan eddig ne akartam hozzászólni a témához, mondván hogy ahogyan eltűntem annó nemsok közöm és jogom van hozzá, de ez a vita kezd bosszantani...
Castor: Csak egyet kérek tőled! Olvass vissza néhány oldalt, és ha találsz olyan reagot ami azt írja hogy valakinek (nem a moderátor és admin gárdának) nem tetszik az amit írogattál, akkor gondolkozz el azon h talán valakinek mégis sértő lehetett. Ha ezt nem látod be akkor sztem nincs mit tenni. Egyébként írtad h te sosem követted a divatot, mert az a gyengéknek való. Na ez sosem fog kimenni a divatból. Tudom. Én is ilyen voltam sokáig (most sem hajszolom de ha vmi megtetszik hadd ne legyek már gyenge miatta).
Egyébként én sem szívlelem ezt az emo-s dolgot, pláne amit magukkal művelnek, de minden időben megvannak az ilyenek. Hogy milyen véleménnyel voltak annakidején a Cure- ról, most meg már sehol sincsenek. El fog múlni ez az egész izé és ottlesznek a csini kis sebhelyeikkel, de az ő dolguk. És nem azért csinálják mert gyengék! Azért mert valakik kitalálták hogy ez milyen frankó és belehecceltek néhány milliárdot h legyenek rajongók, az ember meg természete miatt akar tartozni valahova. Pláne egy tinédzser... Ezt meg neked kell legjobban tudnod.
No mégvalami: ezért lehet ENGEM szidni meg leEMÓsozni vagy akármi. Nem érdekel, de legalább egy ilyen kis közösségben gondoljuk már át hogy ne bántsuk meg fölöslegesen a másikat, mert nincs itt annyi ember hogy ha elmegy kettő, a többi ne sirassa meg, pláne nem egy ilyen hülyeség miatt...
Na szóval ezért a reagért engem kéretik szidni ha már muszáj, lehetőleg privátban és ha egy mód van rá zárjuk le ezzel ezt a vitát. Tudom hogy erre az a válasz hogy már nem ezen folyik a vita, de a moderátorok csak azt tették amit helyesnek véltek és ez viszont már az ő dolguk. Felelősségre lehet őket vonni érte, de mivel magával az adminnal folyt a legnagyobb vita, erre nem látok esélyt.
És egy dologban igaza van Castornak. Tényleg Con az aki legvégső esetben dönt arról hogy mi maradhat bennt és mi nem. Ehhez mint az oldal fenntartójának joga van. De nem hiszem hogy ezeddig egy esetet leszámítva volt e rá példa hogy (akkor még együtt) éltünk volna vele. Akinek mond valamit a Mandragóra név, az tudja miről beszélek... Aki nem, az is el tudja képzelni. Félreértés ne essék nem tudok olyanról h Castort ki akarná rakni Con, de ő ezt is megteheti és mi ehhez néhány moderált hsz? Szóval nyugodjunk le és vegyünk nagy levegőt, mert ha így halad tovább a dolog, tényleg nem lessz jó vége...
Szóval akkor PM-ben kérném a köveket (a távollétemmel kapcsolatban is).