Az ember akkor lepõdne meg, ha ezt az életet csak egy állomásnak tekintené, és halála után nem lenne semmi. De mivel nincs semmi, ezért nem lepõdik meg.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Nos, jelenleg senki nem tudja, mi van odaát...Képeslap még nem jött:D De talán Scully és Mulder már tudja...De amúgy sem számít. Addigra kukacok rágják majd a testem.
Az élet nem a testtel egyenlõ... hanem a lélekkel. Jaj minek ecsetelem ezt Olyan egyértelmû... attól még, mert halott valaki, a teste élhet, mozoghat pár órán át... de utána vége. És ezáltal mintha a lelket is eltemetnénk...
Nem kellene azzal poénkodnod Meridian, hogy valakinek visszatér a lelke. Sajnos ezt közvetlen közelrõl, alig pár hete tapasztalhattam meg, és komolyan kívánom ne kerülj olyan helyzetbe, hogy úgy érzed, valaki láthatatlanul megfolyt. A mozgás meg még egy automatikus reakció, de szerintem ezt nhem kell részleteznem... *ghj-fejet vág ··*
Jaaaaaaaaaaaj. Csak ezt ne. Ne ezoterikuskodjunk. Erre allergiás vagyok. Bocsi Layla. Nem akarlak megbántani. Eszem ágába sincs, de ezt a témát hagyjuk, mert lefordulok a székrõl (röhögve)
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Limi: fordulj csak le nyugodtan. Seniki nem akar befolyásolni téged, tehát úgy váélekedsz az ezoterikáról és az ehhez hasonló misztikumokról. Én személy szerint valamennyire hiszek bennük, de ez már az én bajom.
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Rendben, Limenel. Gondolj amit akarsz, engem nem érdekel. Csak majd ha egyszer te fogod szorongatni egy halott kezét, és szinte látod, ahogy a gyertyaláng megremeg a ágya mellett, akkor gondolkozz majd el rajta, milyen szar is ilyen dolgokkal hülyéskedni. Lehetek hülye, Con bannolhattok, de nekem ez a véleményem.
Látod pásztor errõl Pázmány már egy jó ideje. Csirkééék... scirkék. Hízlalás, csakhogy levághassa õket a gazda... ezaaaz tömõdjön el csak a giga, elvégre errõl szól az élet, nem??? " Láttam a boldogságot, rózsaszín volt és vagy másfél mázsa" Röhögve pásztorkodhatna az a 10bõl 1... hát kb 3-4 van a tengerbe most, de intellektusuk és érzelmi lírájuk cirka az óceánt teszi ki a tengerben. Dehát... mit is várhatna a pásztor a birkától? A szerepe úgyis csak hogy levágják a gyapját. Minek örül ennyire a birka? Ha a csirke kápútt inkább sírnia kellene... elvégre csakis egy Monet van. De végülis tök midnegy hogy Manet-rõl van-e szó mih? Ha olyan könnyû mindez, akkor bégessen a birka. A pásztor csak mosoylog, elvégre a sorsa a vágóhíd akkoris. Pászor birkából meg csak úgy lehet, ha megsiratja a csirkét is. "Akkor lesz emberré a barom"
A Guttemberg albumba khm...
Jó az a Korn szám... és a nu-metal tiszta közel áll a speedhez...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Ez? Egy off. Akinek nem inge ne vegye magára. Nem céloztam senkire, átlalánosságban megfogalmazott bújtatott kritika volt bizonyos ideológiájú egyének felé... ideológia alatt teljesen általános felfogásmódot értek most...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr