Majd elmondom mit akartam ezzel modnani. A társaságnak szétállna a füle is ha értené az biztos De akkoris így gondolom... szóval vannak megnyilvánulások, amik mondjuk úgy... nem olyan stílusban és modnanivalóval születtek, amikkel egyetértenék...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Neee. Layla. Nem akartalak megbántani. Tényleg. Csak annyi ilyen (sípszó)-al traktálnak mostanában mindenfelõl, hogy már tényleg kezdek allergiás lenni rá. Tényleg elfogadom az álláspontodat, csak még itt OM-en is ezt látni kicsit kibuktat. Ennyirõl van szó. Tyss "virágnyelvérõl" meg annyit, hogy mostanában annyira zokni vagyok agyilag, hogy semmi energiám még értelmet is keresni az összevisszaságaiba. Szóval ha ténylegesen is akar majd velem közölni valamit, akkor majd normálisan fogalmaz. Addig nem fordítok ezeknek az üziknek túl sok figyelmet.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Nem szeretnék semmit se közölni...
Írtam 25 percig még. Visszaolvastam, nem szalonképes asszem... õõ... az általános emebrrõl fejtettem ki néhány nézetemet és õõ... akaratlan is lett egy cinikus éle amit... hát... nem lenne legcélszerûbb fórumba visszaadni... de kb annyi volt a léynege, hogy nem, nem rád vonatkozott limi... azaz is, de ebbe már ne menjünk bele, szentem tiszta fölös...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Nem a számomra érthetetlen, és ezért fel sem vett kritikára írtam, hanem a mostani kifejezésmódodra. Fogalmazásmódodra, nyelvezetedre, más szavak, kifejezések mögé rejtett gondolataidra. Legkisebb bajom is nagyobb annál, hogy nekiálljak fejtegetni a kódjaidat, mégha te egyszerûnek is tartod. Csak ennyi. Semmi sértõdöttség.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
KK... tényeg nem nehéz egyébbként. Nincs kedvem leírni, mert kapnék érte egy csomó lecseszést meg mittudomén... meghát.. a téma midnenkinél érzékeny pont, ezért nagy galiba lenne ha továbbragoznánk. Az én egyéni elképzeléseim elég összetettek ahhoz, hogy ne terítsem ki põrén csak úgy a fórumra... elég ha csakegy kis részletet csillantok meg belõle... a fogalmazásmódomban pedig semmi kivetnivaló azt hiszem. De csiszolok még rajta lehet... nem tudom, nekem elegem van sok midnenbõl... értelmetlenségek, fölöslegességek, infaltilisságok de komolyan... szóval... annyi vita, annyi összetûzés, stressz nélkül, szurkálódás nélkül, megértéssel, empátiával és egy apró közjó felé törekvéssel annyi midnent el lehetne érni... de a kicsinyesség, a midnenen fennakadás és egyszerûen maga az, hogy az általános ember kultúránk fejlettségéhez képest mélyponton van nos... szóval mindez nem egy szép összhatást fest a körülöttem feljeslõ életre. Perzse... az emberek közt is akadni gyöngyszemekre. Ismerek párat... majd õk is csszolnak rajtam egy picit. Akkor majd énis smaragd lehetek...
Limenel: Én sem megsérteni akartalak azzal, amit írtam. De nekem meg pont az nem tetszik, hogy nem lehet soha elmélyülni... az ezoterika engem em érdekel, de maga az ember annál inkább. Mindenképpen humán területen szeretnék majd dolgozni, független újságíró, pszichológus vagy valami hasonló -még kiderül... /Na gondolom, ez az utóbbi pár szó mindenkit érdekelt /
Layla... ^^
Nem baj ha az ember kavics.... lehet valaki kavics a homokágyon is. De lehet valak kavics a folyóparton is... márpedig nem midnegy. Különben is.... drágakõ megbújhat a folyópart kövei közt is, a homokágyban is... a drágaköveknek a legnehezebb. A kavcsoknak könnyebb... mondjuk engem mindez nem nagyon izgat... majd leszek smaradg egyszer... a smaragdot a többi kavics nem tudja megpattintani, a smaragd egész lényegével azon van, hogy gyönyörködtessen... teljesen midnegy, hogy retorikától a természettudományig miben, a lényeg abban áll, hogy a kavicskáktól eltérõnek érezze magát... még csak az se kell hogy mások annak lássák... a drágakövek felismerik egymást...
No szerintem hagyjuk abba ennek a témának a kitárgyalását... én szívesen beszélek róla, dee... azt hiszem talán mégse ide lenne való. Mondjuk egy etikai vagy társadalomfilozófiai oldalra méginkább... mondjuk olyan cím alá: "az egyén egyéniséggé vállása 2006-ban"... alcím: " A kultúrlény emberré válik. A kérdés: vajon a lelkes barom mikor javul emberségre? Van-e rá mód, lehetõség... mi is az, hogy humanitás?"
bLABLABLABLA.... visszaolvasva már tényleg uncsi... szentem ne ragozzuk ezt tovább... tiszta fölös...
Meglehet. Pedig elviekben a téma midnen embert érint, mindenki részt kap az egész hacacáréban, ami az individualizmus... ok, télleg midnegy... lehet itt aztán magyarázni, a léyneg, nem itt a helye.
Msn-en lehet ilyesmikrõl beszélgetni -hiszen ez egy olyan téma, ami mégiscsak elgondolkoztat minden egyes embert... mindenkit. És legtöbben azt hisszük magunkról, hogy kavicsok vagyunk csupán -holott közöttünk rengeteg gyémánt bújik meg... nekem ennyi lenne a véleményem... Layla.