Castor de Vinter írta:Jaj.
Jó, legközelebb majd figyelek a valós vagy vélt érzékenységetekre.
Azért odafigyelés közben nem ragaszkodok a hátulról cserkészéshez!

Nos a moderálás anno:
A moderálás először még csak a csevegésekre vonatkozott, ez még a nyílt helyszínek előtt volt. Akkor ismerkedtünk/tem meg Castorral.

Aztán jött a nyílt helyszín, ahol az OM-UT stat egy kínszenvedés volt az irodalmi lelkületű HM-eknek, én meg szerettem/szeretem a matekot, így beálltam bírálni a statot. Na innentől jöttek a gyöngyszemek.

Az ominózus Yvett+konyha+póráz fiaskó pedig kb így zajlott: Srác beírt. Én olvastam és akkor egyszer adtam bant valakinek komolyan, de véglegeset. Mire ezt levezérlőpultoztam Con is olvasta és törölte egy-az-egyben a reagot, így Yvett már csak hallott róla, hogy volt ilyen.

Node, hogy ne csak a "véres" részekre emlékezzünk. Moderátorként próbáltam Cont bannolni, mert ennek volt a "legnagyobb kihívási értéke", de nem sikerült.

Főként Castor indíttatására kezdtük el NAváékkal latolgatni, hogy nem "***"-t írunk a trágár kifejezések helyére, hanem "kisnyúl", "kékibolyácska" és hasonlók.
A zaftos szexjelenetek moderálása tényleg vicces volt. Volt itt női karaktert játszó srác, ahogy szintén írva lett már több oldalon keresztül elvoltak a karakterek. Meg amazon, akit eléggé plasztikusan rendeztek el néhányszor Erigow erdejébe. Vagy mondjuk a khál+arel-papnő kombó, aztán arel-papnő+kivénhedt noir-pap, hogy ki tudja fizetni a khálja gyógyszereit.

Tehát nagyon sok érdekes, vicces és idegesítő momentum volt a "pályafutásunk" alatt.
Végül elcsitultak vagy elszállingóztak a nagyon renitensek és így mára már egy aránylag nyugodt kis fórumon játszhatunk együtt, ahol megfér egymás mellett az "ősmókus", az ÚTK és mondjuk az SR, DnD, Vampire, stb is.

Laokoon
Ezért van, hogy mostanra Castor (bár már ő is sokat veszített Vérebségéből

No, elnézést, ha túl sokat és össze-vissza pötyögtetek.
Csak azt tudom javasolni, hogy érdemes az archív fórumokat, kalandokat és reagokkal megtelt helyszíneket olvasgatni a fent megemlített gyöngyszemek után kutatva.