Ha hajlandó vagy belebújni és lefotóztatni magad, esküszöm anyagilag fogom támogatni a miniszoknyához való jutásodat. Egy olyan oldalt hasítottat adnék rád...csak ne felejts el előtte epillálni.
Gyerekek, ha nem baj én kimaradnék ebből a miniszoknyás óvónénisdiből, még akkor is ha a mérethatárt súrolom... Ráadásul elég nekem a két saját gyerkőcöm - és nem hinném, hogy az én spártai nevelésem jó hatással lenne bárkire - bár mondjuk néha rátok férne, főleg a hiszti ellen
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Nekem csúnya a térdem így jobb ha földig érő szoknyákban nyomulok
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Nekem egész jó lábaim vannak, de utálok szoknyát húzni, mert akkor mindenki bámul, az meg idegesítő:P Lapszoknyát is lehetne Quator-ra adni, azt könnyebb megcsinálni, és állítható szélességre:D
Castor: a 90-es mellbőség az lehet becsapós. Mondjuk jó hormonkezel túszónő a régi szép időkből, a háta miatt megvan a 90-es mellbőség a szúnyogcsípésnyi mellel együtt is, igaz nem látszik ki a szőrből, de hát semmi sem tökéletes. Csak ha egy ilyen óvónő rádripakodik, hogy: "Mosogatni!" Akkor szó nélkül osonsz a mosogatóhoz
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Nem. A lapszoknya különböző hosszúságú lehet. A lényeg az, hogy körbe kell tekerni magadon és van egy kötője, vagy két gomb van rajta, amivel rögzíted.
És miért olyan nagy szörnyűség az, ha egy férfi megbámul egy csinos nőt Ayana? Tudtommal ez a férfiak dolga. És itt most nem a "dekinyalnálak" avagy Kubikos Józsi árkot ás-típusú beszólásokra gondolok. Az elhiszem, hogy zavaró. Szerintem az nagyobb szívás lenne, ha a kutya se fordulna utánad húszévesen. Addig örülj, amíg megnézik, amikor kirakod amid van...; mert utána már...
Amúgy én eddig azt hittem hogy a nők azért szeretnek szépítkezni, meg kicsit kihívóbban öltözködni, hogy tetszedjenek a férfiaknak...legalábbis ezt hittem eddig; de aztán beszélgettem erről a témáról egy hölgy ismerősőmmel, aki felvilágodított hogy felejtsem el ezt a naív godolatot, mert a nők ígazából egymással és egymásnak versengenek, hogy ki néz ki jobban és a férfiak elismerése csak afféle "járulékos kár".
Na, srácok; így teperjetek leközelebb egy nőnek; kár a gőzért, nem a ti nyálcsorgatásotokért teszik, hanem hogy ők legyenek a méhkirálynők a kaptárban. A herék zümmöghetnek egy kicsit, de amúgy le vagyunk ejtve.
Castor részemről a képlet egyszerű. Megnézem ami szép aztán maradok a zenénél. A csajok meg csak versengjenek azzal csak én járok jól. A nyálcsorgatást meg meghagyom azoknak akiknek az élvezet.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Ebben van valami, hogy a lányok egymással versengenek, bár ez engem nem érint, mert hozzám senki sem érhet fel, mert intelligens vagyok, okos, szép, humoros, kedves, karizmatikus és... azt hiszem szerény is! XD És most komolyan: én magamnak szeretek szépítkezni és öltözködni, mert az a fontos, hogy én elégedett legyek a kinézetemmel és jól érezzem magam a bőrömben. A lányok akkor is azt mondanák, hogy "fúj", ha a világ legjobb nője lennék, mert mindig féltékenykednek a másikra, a fiúk meg akkor is megbámulnák a lábam, meg a hátsóm, meg a mellem, ha hiányozna a fél fejem. Mert a fejem úgyis csak akkor tetszik valakinek, ha épp nem rockernek, emosnak, punknak, vagy ovisnak vagyok öltözve. Érdekes, hogyha már acélbetétes bakancs villog a lábamon, vagy dorkó, sokkal kevesebben szimpatizának velem.
Hát igen... ilyen világban élünk, ahol lenézik a kis szórólapos diákokat, akiknek az anyukájuk és az apukájuk nem tol mindent az ülepük alá, és ők télen-nyáron, esőben-hóban ott ácsorognak, áznak-fáznak a bevásárlóközpont előtt, aztán pár órányi álldogálás után nem tudják rendesen behajlítani a kis térdüket, de még következő nap, következő héten is ott fognak állni és a legtöbben tudomást sem vesznek róluk... (Ó, te úristen, már ilyen gondolataim vannak, pedig még csak 4 órát dolgoztam! XD Mi lesz velem jövőhét végére? Szerintem könyvet fogok írni erről és meggazdagszom:D)
Ayana: Én pl. direkt az acélbetétesre bukok... Csak hát én egy elfajzott, aljas, perverz akármicsoda vagyok. Másrészt viszont mi az a dorkó? Újabban rájöttem hogy magyar nyelvismeretem meglehetósen sok kívánnivalót hagy maga után... Ideje lenne elmélyednem a táj-és szubkulturális nyelvezetben?
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."