• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 190 / 300 • 1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 300

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.07. 22:13

Na Layla megy csicsikálni. Jó éjszakát! Aludjatok jól! A kaland csak holnap kezdõdik. :twisted: :lol:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.07. 22:17

Peeerszeeee - rúgni - és félreérti... :?
Láttál te már engem rugdosódni?... mert sztem még nem :)
Elmagyarázom hogyan is csinálják azok, akik igen közel nõttek a talajhoz...
Csak pár mm-re emeled fel a lábad, kissé hátrahúzod, és óvatosan, minden lendület és erõ beleadása nélkül kissé arébbtessékeled az illetõt, vigyázva arra, hogy nehogy baja essen ----> Egy az oka, ha visszarúg neked fog jobban fájni - persze kicsit esel, de az is fáj... :roll: - és ez vonatkozik erre az alig 3 hónapos kisdögre, aki az ölembe fészkeli magát és a gépírás közben az ujjaimat spécizi ki játékszernek... meg persze dühbõl is kapkodja, mert nem õt simizem...
Egyébként: egyik állat sem bántja ok nélkül a másikat...én meg különösen nem szoktam ilyet csinálni... :cry: még a feltételezése is bántó számomra.

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.07. 22:22

Layla aludjon szépeket! Morgena kísérje az álmait :) Húh.. Cradle of Filth-tõl.. halgassák meg az emberek a dinner at deviant's palace-t vagy a black goddes raises-et.. olyan ***** evil számok, hogy az ember füle kettéál :evil: Istenem de jók :evil: ÍVõõõl de nagyon
http://www.youtube.com/watch?v=Ss00H24sDtM
******ÁSÁdeÛGLPPEHKOW6JHZÁÉ,JLPÕEÛJD,ZJPÕÛ7áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá **** ÉLETBE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ***** ééélet ****** 23 óra 20 perc van a ***** áááááááááá ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ úúúúristeeeennnn
NÉZZÉTEK MEG TI IS :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tysson-lar 2006.10.09. 6:08-kor.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.07. 22:43

Tysson-lar írta:NÉZZÉTEK MEG TI IS :evil:

Fene... és megfogadva, megnézve... és feltápászkodva a földrõl ahová ijedtemben ugrottam... megfogadom többet álltalad linkelt dolgot nem nézek meg... :x :evil:

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.08. 3:54

A cradle az jó. A kocsiban azt szoktam hallgatni.

Amúgy az én macskám is mindig az ölembe fészkeli magát ha gépezek. Most is itt ül ebben a hajnali órában az ölemben és bambán néz rám félig csukott szemekkel. Olyan kómás mint én.
ÁÁÁÁÁááááááá. Akkorát ásított a macska, hogy leláttam a gyomráig :?
Júúúúj :(
Na inkább megyek, mert zombi vagyok. :hali:
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.10.08. 5:52

Üdv!

Én meg így reggel szoktam aktivizálódni csak sajna ilyenkor mindenki más alszik. :) MEgnéztem a linket és tetsuik a dolog. Mondjuk valami rémísztõbbre számítottam, de ez az én idegrendszeri problémám. :wink:
Csak azt tudom mondani: MÉÉÉÉGG!!!! :twisted:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.08. 8:15

Quator, elborult elme vagy te is... :lol: Mindjárt megnézem én is, de nekem már az is elég volt tegnap éjjel, amikor Tyss beszámolt arról, mit látott... :roll:
Cicákkal kapcsolatban, az én kis dögöm halott. Már vagy másfél éve, és nagyon hiányzik, olyan életrevaló volt :( Na mindegy. Lesz még minden jobb is... :P Tudom javasolni megintcsak a vattacukrot.
Layla ^^
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.08. 8:54

K életbe áááá... semmi az ha az ember reggel nézi meg gec... éjfél tájékán full egyedül sötét szobában, álmosan, elkénelmesedve... mondom húú de érdekes... hm hm... ez egy ima... jáj de ívöl... hm... húh de hátborzongató és áááááá jön a sikítás gec, én meg 20 cm-re kockulok a moncsi elõtt ááááá..... durva volt :? Nyo midnegy. De a kredült ettõl még imádom :P From cradle to enslave forever :pogo:
De ez akkoris a legfélelmetsebb videó volt amit valaha is láttam... pedig nem vagyok ám olyan parás típus de ez.... ááá rühellem az ilyen vallásos-ijesztgetõs izéket... tiszta olyan volt, mintha az ürdögh rácsörgött volna az emberre, és az pofázott volna áá...
És bocsi Yvett :oops:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Slamen » 2006.10.08. 9:23

Hello mindenki!!!

Elõször is egy kalandban részt szeretnék venni.Kéne egy KM.Másodszor:valaki küldjön egy elektronikus verziójú karakterlapot vagy valahogy.
Slamen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.10.08. 10:11

Üdv!

Macskák: na az egyetlen dolog amire allergiás vagyok (mármint tényleges orvosi értelemben) az a macskaszõr. :P Elõre kutyák!!! :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.08. 10:58

Tysson-lar írta:K életbe áááá... semmi az ha az ember reggel nézi meg gec... éjfél tájékán full egyedül sötét szobában, álmosan, elkénelmesedve... És bocsi Yvett :oops:

Így ahogy mondod... éjjel, egyedül egy sötét szobában nyugalomban...
Gyenge idegzetûek ne próbálják ki ... bár aki már tudja mi vár rá - nos annak már nem lesz az igazi. :roll:
És semmi baj Tyss... :) a fene sem gondolta volna, hogy ilyen - köszönhetem magamnak amiért megnéztem... :roll: :)

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.08. 11:06

Slamen írta:Hello mindenki!!!

Elõször is egy kalandban részt szeretnék venni.Kéne egy KM.Másodszor:valaki küldjön egy elektronikus verziójú karakterlapot vagy valahogy.

Szia!

Talán ha kérésed elé a légyszi, vagy a kérek szót odabiggyesztetted volna, akkor én is más hangulatban lennék.
Ennek ellenére itt van Bahamuth karakterlapja.

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.08. 11:32

De az a videó engem még rggel is sokkolt... bár nem tartom elképzelhetetlennek, hogy csak én vagyok túlságosan érzékeny.... :roll: Meg parázós meeeg én mondtam hogy nekem ilyesmiket nem érdemes megnyitnom sem, mert képes vagyok szívrohamot kapni vagy ahelyett, hogy lemásznék a saját kis szobámba a kedvenc kis ágyikómba, betántorgok reszketve öcsém szobájába és beheveredek mellé a franciaágyba :lol: :lol: Ezt meg remélem nem akarja senki :D Marad az, hogy Teletubbies-t és kártún netvörköt bámulok, nyalókázom és nevetgélek ilyesmik helyett.... :roll:
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.08. 12:05

Nem tudom, mi bajotok van. Azt mondhatnám, átlagos Cradle-videó. :)

Yvett: valóban nem láttalak macskát "rugdosni". Nekem 7 darab van, és még soha nem rúgtam egyikbe se, de még odébb se tessékeltem a lábammal. Se a kutyámat, se a halaimat. :lol:

Slamen: karijaidnak és neked is ajánlom az etikett képzetsség minimum alapfokú ismeretét...

Merid.

Ui.: még valami: Layla, miért áll ennyire Ifin? :cry:
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.08. 12:10

Ifin azért áll, mert új jk-t kapunk még erre a hátalévõ pár oldalas kalandra... és csak itt lehet õt bemesélni... de ne feledd, a türelem rózsát terem! :wink:
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 190 / 300 • 1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok