Nos, szeretném megkérdezni Siffadtól és Dunadántól, hogy szeretnének-e még Gianagban játszani, mert már jó ideje nem írtak oda.
Tudom jól, hogy ezt nem ide kellett volna beírnom, csak próbálkozom minden egyes csatornán elérni őket, ami itt a forumon lehetséges.
Siffad, Dunadan
Ha már valahol jeleztétek, hogy nem lesztek egy ideig a forumon, vagy más elfoglatságotok van, akkor elnézéseteket kérem de én nem tudtam róla. Lehet én nem olvastam végig valamit vagy valami történhetett.
Mindenesetre örülnék ha valamilyen "életjelet" adnátok magatokról.
Minden tisztelettel: Vyan Lefydd Gianag hercege
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Úristen! Ilyen is van? Bár nem értem... ha úgyis azt szeretik ha nem szereti őket senki, és ha úgyis mind fel akarja vágni az ereiket akkor minek ilyen cucc? Már nem azért de a többi hasonló netes neveljünk ezt azt baromságban enni meg inni kell neki adni meg hasonlók. Itt mi a fő Quest? Vágd fel az ereidet naponta 3x és ne halj bele? Ki tud jobban kötelet hurkolni ? Lehet csak én vagyok ennyire nagyon.... de akkor is ! Jobb is lesz ha nem nézegetem ezt sokáig még a végén én is megunom az életem! Bár én nem az ereimet kezdeném vagdosni, egy 3 centis pengével nem sok mindent lehet csinálni. De egy 4 lábnyival mér lehet kezdeni valamit. (pl az összes Túlvilágról ideszállingózott vasalt hajú öngyilkos hajalmokkal megáldott amúgy humanoidot visszaküldeni saját síkjukra!-Bár félő ők ennek örülnének...Muhaha nem is tudnak örülni!)
Sion Bár már szellemként sem jársz fel de azért BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
(őszintén remélem téged nem kaptak el ezek a fekete hajú elborult agyú rémek!)
Quator, Saggaras, Meridian, Olvasgattam azt a régi kalandomat és rájöttem arra hogyha jobban belegondolok nem is volt olyan nagy hülyeség. Jó persze ha léegközelebb mesélném a Slayersből koppintott fénykardot talán kihagynám És kedvet s kaptam hozzá hogy lemeséljem. Amennyiben ti tényleg akartok játszani, úgy meghirdetem.(Anno 13 Karakter volt benne ebből csak 3 JK) Szóval még belefér 3 tag akik nem egy véresen komoly és bonyolult kalandot akarnak játszani. Na nem hirdetem itt tovább már így is elég OFF amit írtam, szóval ha gondoljátok meghirdetem.
ÁÁÁÁ Ez egyszerűen hihetetlen! Rájöttem miért nem tudok írni már két napja ide...pontosabban ezt a reagot miért nem tom elküldeni. A Center helyett a gépem Dice parancsot használ! Hát ilyen nincs...
Nem tudom hogy alakulnak hosszú távon a feladataim, de ha meghírdeted szívesen kipróbálnám magam benne. Azért ha asztalnál egy év volt lejátszani kíváncsi leszek itt mennyi lenne. A Feketeleves nevű kalandomat itt már több, mint egy éve játszuk. Asztalnál kb 3 óra alatt lenyomták a srácok.
Tehát én már most előjelentkezek eme gyöngyszemre.
Azt hisze, ezt meg kell osztanom veletek: sikeres lett a felvételim, szemptembertől a Corvinus egyetem tájépítész karán kezdek Madarat lehetne velem fogatni!!
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian Akkor fognál nekem egy sólymot? Már régóta vágytam egyre.
(ez csak poén...igazából sosem birnám nézi ahogy egy olyan szép madár a lakásomba lenne bezárva.) Azért grat a felvételidhez! Ezért meghívlak egy sörre!
Quator Azt a kalandot mi úgy jatszottuk egy évig hogy heti egy alkalom ami kb 3 órás volt de ebből 2-őt vagy röhögtünk vagy a JK-k veszekedtek.(na jó előfordult az ishogy játszottunk)