• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 194 / 300 • 1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 300

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.10. 19:13

Tök jó. Már mindenkinek kialakult a stílusa, az ízlése, csak nekem nem. Ez olyan... megalázó... olyan gyerekesnek érzem magam ilyenkor. Sebaj, lesz ez így se... :roll:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.10.10. 20:15

Layla ne aggódj én sem tudom megmondani, hogy mi is a stílusom csak jelenleg ez a kedvencem. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.10. 20:50

Olyan hülyeség ez a stílusosdi. Olyan rossz nézni amikor a rockerek szidják a diszkósokat meg fordítva. Vonatkozik ez öltözködésre, zenére, gondolkodásmódra, hitre.
Nekem van rocker, skin-head, punk, diszkós barátom, és mindegyikkel jól tudom érezni magam. Szeretek diszkózenét, house-t, funky-t progresszívet, rockot, metalt, klasszikust és sok mást hallgatni. És csak sajnálni tudom azokat, akik begyöpösödtek egy stílusirányzatba és nem tudják élvezni más stílus alkotásait. Én mindenbõl a jót hallgatom pl.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.10. 20:56

Limi, ezzel vitáznék. HOgy úgy mondjam négy stílust hallgatok meg: metalt, skat, klasszikust meg retrot. De ennek ellenére nem érdekel másnak a zenei ízlése. Nekem is van még rapper barátom is, teljesen jól megvagyunk. És nem tuom, valahogy nem öltözködöm rockeresen (remélem :roll: ). Ez emberfüffõ, hogy ki mennyire éli magát bele a dologba... vagy ez... áhh ez nem jó megfogalmazás majd gondolkodom, hogy is tudom ezt redesen elmagyarázni. :oops:
És nem tudom. Szerintem egyáltalán nem baj, hogyha valakinek nicnsen zenei stílusa. Ez alapján nem érdemes egy embert megíélni, hogy más zenét hallgat-e, mint én.

Quator: a klipben a szakállas csumi az szerepelt a Rocksuli c. filmben... ajánlom mindekninek, aki szeret szánalmas filmeket nézni... nem is zánalmas... inkább gyerekes.

Merid.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.10. 21:01

Limenel, neked is van véleményed, nekem is. Szerintem nem az a lényeg, hogy a zene töltsön be minden helyet az ember életében, hogy mindent ez határozzon meg -ne keverd a fogalmakat... :roll: a stílusosság és a zenei ízlés nem ugyanaz minden esetben. Az én esetemben pedig már megint egy külön történetrõl beszélhetünk. Túl bonyolult vagyok én ahhoz, hogy ilyen egyszerûen le lehessen tudni... :roll:
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.10.10. 21:05

Én meg sok-sok évvel a hátam mögött folyton más stílust szeretek. Viszont most már semmit nem érzek cikinek. Talán egyedül ezt hozza az érettség :)
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.10. 21:07

Akkor ennek is megvan az elõnye.

Layla: nehogy azt hidd, hogy azért, mert nem lehet rólad általánosságban szinte semmit elmondani, mert nem lehet rólad egy mondatban veszélni, bonyolult vagy. Csak különleges. Ahogy mindahányan.

Merid.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.10. 21:08

Én meghallgatom a metalt... meg aaa... hmm.... mit is még? :roll: õõõ... a klasszikus zenétõl nem kapok gyomorgörcsöt, mint ahogyan azt néhány undorító kisiskolás teszi, mert az mennyire nem trendi muzsika... szóval a klasszikus zene is olyasvalami, amit.. hát hallgatni nem szoktam rendszeresen, de ha hallok, akkor azt is tudom élvezni. Amit nagyon nem tudok élvezni: disco zene, rap, pop, SKA, fiatal fiúbandák... ezek a nagyo nnem kategória. Nincs semmi bajom azzal ha valaki ilyen zenéket hallgat, ezek között is van igényesebb dee... valahoy nekem még az igényesebbje se nagyon jön be. De szeretem a classical-metalt... egyik kedvenc együttesem, a Therion ékes példája midnennek... jó a speed is, a Children of Bödöm pölö tiszta jó... mondjuk érdekes módon az In Flames nem jön be :roll: De régebben sok Hammerfall-t hallgattam, igaz, Merid? :lol: Mostanság a Cradle of Filth dívik nálam :roll: Meglehet, nem a legigényesebb, de én akkoris élvezem... télleg.. ki ne hagyjam a Sepulturát, amit szintén rengeteget hallgatok mostanában... nemrégóta Vadert is hallgatok, hála Hakea barátunk útbaigazításának a Death Metal világában :evil: Egy kevésbe Emperor, Behemoth... hogy az igényteleneket említsem... nyajó az emrperor tiszta igényes :P
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.10. 21:08

Mindenki bonyolult a maga módján. Te is, én is. A különlegesség az egy másik fogalom -tudod, a kavicsok között a gyémántok... meg a féldrágakövek... ez nem is illene rám.
Layla. Aki már megint álmos. ^^
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.10. 21:10

DE a különleges fogalom egy bzonyos értelme rokonságot mutat a bonylult egy kissé elferdített jelentésével :lol:

merid.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.10.10. 21:13

Hemzseg a nép! :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.10. 21:15

DE a KORN akkor is jó :lol: Aki Korn-t hallgat rosz ember nem lehet :) najó ez úgy hülyeség ahogy van :evil: De Layla nm lenni rosz ember, ellenben hallgatni szép s jó zene... lenni great stílus, und das style ist sehr gut. Danke schön, auf viedersehen. Good night everyone!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.10. 21:18

Bocsássaok meg kihagytam valamit :roll:

Egy rendõrnõ megállít egy gyorshajtót. A kocsi megál, a sofõr nemtörõdöm módon kikönyököl, majd megkérdi:
- Mennyi?
Erre a rendõrnõ:
- Tízezer
Erre a sofõr:
- Gumival vagy gumi nélkül?

Jóccakát :shock:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.10. 21:32

Megint félreértettetek. A zenei stílusokról mondott dolgot csak példának szántam. Amúgy meg ahogy Jómadár is jól elmondta, az ember folyamatosan változik. Mindig alakul a külsõ behatásokra. Neked Layla most is van stílusod. Egyedi vagy és megismételhetetlen. Bonyolult vagy és úgy tökéletes ahogy vagy. Nem kell arra várni, hogy stílusod legyen, mert már van. Idõvel csak fejlõdik, éspedig olyan irányban amerre te haladsz. Szerintem.
Tysson zenei ízlését pedig nem jellemzem. :P :P :P
És nem is azokkal a zenékkel van bajom, amiket hallgat, mert én is hallgatok egy-kettõt közûlük. De valamennyire elfogult más zenékkel kapcsolatban. Ez nagyon kirí az írásából. Vajon kinek jobb? Aki élvez más stílusokat is, vagy aki el tudja viselni azokat, de nem szereti õket? Ennyi a lényege.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.10. 21:39

Szerintem annak a legjobb, aki békében és szabadon éli a világát. és ez például mindegy neki, hogy ki milyen zenét hallgat. Szerintem semmivel nem vagy boldogabb te, Limi, vagy akárki más, ki egy csomó stílust hallgat, egy olyan embernél, aki nem hallgat meg csak 2t. Ennyi.

Merid.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 194 / 300 • 1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok