Gratulálok minden FF-nek akik végigszenvedték a játékot, JÓ VOLT VELETEK JÁTSZANI!!! A helyezetteknek külön gratulálok! ÉS MOST EKS!
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
No mostmár itthonról és egy megtisztulási folyamat után én is köszönön a játékot mindenkinek és gratulálok mindenkinek, hiszen láttunk ma sok szép (még ha időnként meglehetősen extrém) ötletet! Ezeket majd a Tp osztásnál honoráljuk!
Külön gratulálok a helyezetteknek, akik közül Joffer sokáig esélyes volt a legsunyibb karakter díjára is, de a végeredményt tekintve erre nem volt szükség!
SZÓVAL KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, ÉS TOVÁBBI JÓ JÁTÉKOT/ÉJSZAKÁT!
Mindenkinek köszönetem a kalandért jó volt veletek jáccani . Bár az élmény még kissé új mivel eddig nem jáccotam még Zárt-ot se .De nagyon tetszik szóval ha valaki kezdeni akar egy zárt ot és megtürne engem akkor szóljon .
Mindenkinek gratula főleg a helyezetteknek!!!
ha rudnám hogy kell ilyen kis ivos szmájlít beilleszteni én is megtenném de ebben még kezdő vok..
Hakea Ello írta:Ha már itt tartunk...Con, mi volt az ajtó lényege?
Sajnos közel sem jutottunk el odáig ameddig szerettem volna, hisz az idő erősen ellenem dolgozott, így alig jutottunk tovább a bemesélésnél... talán majd legközelebb... és az ajtó? az azon való átjutással kezdődött volna a kaland XD