• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 213 / 300 • 1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 300

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.25. 22:49

Hát akkor no flame-topic. Sebaj, ettõl még hû maradok magamhoz és hozom a szokásos formám. :twisted:
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.25. 22:52

Flame topik:
a többséggel értek egyet, vagyis azokkal, akik ellenzik e topik megnyitását.
Ahol már két ember van ott vannak vitás helyzetek - ez természetes. Ahol van xxx ember ott meg pláne érvényesül ez. A problémák a különbözõ látásmódból, gondolkodásmódból adódnak - amiket meg kell oldani, vagy legalább is valamennyire közel hozni a dolgot úgy, hogy mindkét fél számára megfelelõ legyen. De ehhez az kell, hogy mindkét (vagy akár több) fél engedni tudjon valamit, vagy be kell látni a tévedést (és nem azt kell folytatni, hogy kötöm az ebet a karóhoz, meg csakazért is nekem van igazam, mert én azt mondom...) A problémát meg kell beszélni, vitatni - csak így rendezõdik. Viszont ha valaki "lusta" megkeresni a másikat problémájával akár msn-en, priviben, vagy bárhol másutt, akkor arra is legyen "lusta", hogy egy hozzászólást írjon miatta.
Itt a Taverna - van egy kedves fórumozó, aki felvilágosított róla, hogy ez kocsmát jelent... :roll: - ez azért alakult, hogy beszélgessünk. Bár másért lett létrehozva, de idõvel ide alakult... és így a jó. Ha van probléma és normálisan fel van vetve, itt is meg lehet tárgyalni dolgokat. Szinte bármit, ami off az oldal tárgyát tekintve (a többire ott a megfelelõ téma).
Hakea azzal érvelt tegnap ez ellen, hogy ha vita van (kultúrált!) és valaki beír egy zajhozzászólást akkor az megtöri a vitát. Miért tenné? A vitázó felek szépen átugorják az oda nem tartozó "zajt" és folytatják tovább amíg dûlõre nem jutnak.
Feszültséglevezetésre meg ne egy olyan fórumot használjunk már, ahol a kb. 30 aktív fõbõl 25 játszani, kikapcsolódni, pihenni szeretne. Arra vannak alternatív módszerek - nem, nem a kisebb testvér macerálására gondolok. Rúgjon a falba, vagy öklözzön bele, vagy fejelje le - fáj? ... egyéni probléma, kellemetlen utóhatás , de garantáltan elmúlik a feszültség tõlle.
Tudomásul kell venni, hogy ez egy moderált fórum teljes egészében. Egy moderációt meg akkor lehet kifogásolni, ha a felhasználó aki írta az ominózus moderálandó reagot tisztában van a moderálási elvekkel. Ha ez nincs meg elõször tájékozódni kellene, vagy legalább is megkérdezni hogy miért is?... Ha valakinek valami problémája van a moderálással javaslom tanulmányozza át a szabályzatot teljes egészében. Ha még így is lennének észrevételei, megjegyzései én kézségellel állok elébe - csak meg kell keresnie priviben, msn-en (már volt rá példa és érdekes módon kultúráltan történt, meghallgattuk egymás véleményét, és bizonyos helyeken igazat is adtunk a másiknak: megbeszéltük... mert akartuk... :roll:)
Ha valaki meg nem képes kultúráltan viselkedni, kultúráltan megfogalmazni mindenféle gyalázásoktól, rágalmaktól mentesen egy hozzászólást bármihez, akkor ne is ragadjon billentyûzetet. Nem kell a világ orrára kötni, hogy mennyire bunkó, trágár az illetõ - elég ha más módszerekkel a vitapartnerének tudomására hozza. Volt rá példa, hogy valaki nem volt képes ezt betartani - gondolom lesz is ilyen még sajnos... - nos... az ilyen moderálásra kerül. Ha valami az adott témában off, akkor az illetõk zavarva vannak-lesznek a megfelelõ helyre. Ezt lehet vitatni, lehet rajta dohogni csak felesleges - el kell fogadni és kész...

Azt hiszem elég bõven kifejtettem a véleményemet... :roll:

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.10.26. 6:33

Üdv! Nos 3 dolgot akarok közzétenni, mondani.

1: NO FLAME! (és ezalatt nem flameo barátunkat értem)

2: Sikerült rendeznem a problémámat, hogy mennyire tartóasan azt majd meglátjuk... Mindenesetre ha Dr. House menni akar akkor menjen mert egyenlõre vagyok. ;)

3: Na mi lessz azzal a táborral? Úgy néz ki szombaton át tudnánk ruccanni ha él még a lehetõség...

Sion

Ui: Con, szombaton 14- 19-ig hálóparty? ifiházban leszek... :S
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.10.26. 6:58

Sion írta:Üdv! Nos 3 dolgot akarok közzétenni, mondani.

2: Sikerült rendeznem a problémámat, hogy mennyire tartóasan azt majd meglátjuk... Mindenesetre ha Dr. House menni akar akkor menjen mert egyenlõre vagyok. ;)

3: Na mi lessz azzal a táborral? Úgy néz ki szombaton át tudnánk ruccanni ha él még a lehetõség...

Sion

1: egyetértek, de már mondtam is, szal temetve
2: "House: She has God inside her. It would be easier to deal with a tumor."
3: jaja, egy kicsit át tudnánk ruccanni ;)

ui: 2körül-után érek haza, de benne vagyok... vmi fpst nyomjunk (CS? esetleg W3?)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.10.26. 9:04

Dr. House? Hogy én azt a sorozatot mennyire imádtam! Kár hogy lement a széria. Lesz második is? Az a stílus! Külsõ szemlélõként jól szórakoztam, de biztos felmenne a pumpám, ha egy doki ilyen lenne velem. :lol:
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.10.26. 9:46

Szitakötõ írta:Dr. House? Hogy én azt a sorozatot mennyire imádtam! Kár hogy lement a széria. Lesz második is? Az a stílus! Külsõ szemlélõként jól szórakoztam, de biztos felmenne a pumpám, ha egy doki ilyen lenne velem. :lol:
Amcsiknál már a 3. évadot nyüstölik... nekem az elsõ megvan végig szinkronban... a TV2 is megvette már a 2-at, de az idióta született feleségek miatt még nem adják :cry:
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.26. 11:43

Sion

1: no comment -.-

3: gyertek, ha egy napra jöttök csak, akkor is jó lenne, kéne ugyanis független mesélõ és ti kompetensek vagytok...idõpont ugyanaz, szállás is lehet még esetleg, bár jól lekéstük a koleszt az szent

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.26. 13:23

Hakea Ello írta:

Sion

1: no comment -.-

3: gyertek, ha egy napra jöttök csak, akkor is jó lenne, kéne ugyanis független mesélõ és ti kompetensek vagytok...idõpont ugyanaz, szállás is lehet még esetleg, bár jól lekéstük a koleszt az szent

Az a baj, hogy senki sem tudta pontosan megmondani, tud-e jönni, vagy sem... bár ez igazából senkinek sem a hibája, mert van olyan, hogy az idõpontok a munkával és egyéb fontos programokkal összeegyeztethetlenek :roll: /milyen szép hosszú szó.... :D /
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.10.26. 13:40

1. House tuti, de a Született Feleségek is tuti. Igen bevettem a gyógyszereimet. Egyébként Hause egy konkrét személy jelen esetben. ;)

2. Szállás, koli nem kell, megyünk vissza pestre.

3. Független mesélõ? Törpéket fogadok bármilyen mennyiségben és modul nélkül nyomom, jó karaktereknek. De törpék elõnyben!

4. Én is a W3- ra gondoltam. Azzal tudunk nagyokat szívni! :D

Sion

Mégvalami: Con! befizetem anevezésedésmajd fizu után ideadod. Ittvan nálamaz összes, szóval holnap utalom. Viszont lehet h kell majd 2 ember, mert a démon meg Lajos nembiztos hogy tud jönni.

Debrecenben tud valaki fizetõs parkolót, lehetõleg az állomás környékén?
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.10.26. 13:51

Sion írta:4. Én is a W3- ra gondoltam. Azzal tudunk nagyokat szívni! :D

Sion

Mégvalami: Con! befizetem anevezésedésmajd fizu után ideadod. Ittvan nálamaz összes, szóval holnap utalom. Viszont lehet h kell majd 2 ember, mert a démon meg Lajos nembiztos hogy tud jönni.

Debrecenben tud valaki fizetõs parkolót, lehetõleg az állomás környékén?

Ok, szerezz telepítõt, mert nekem nincs.

Rendben, ha minden okés jövõ héten mikor jössz ide már vissza is kapod.
Daemont meg Gurut seggberúgom mondjad nekik....
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.10.26. 14:05

A Született feleségek sem rossz, de talán ha a sok bunkesz hülyeség helyett beraknák a születettek után a Dr. House 2. évadját, azt tudnám díjazni. Volt már rá példa egyszer, ha jól emlékszem, nekem akkor is mûködött, ha meg rosszul emlékszem, megyek és megkeresen a szenilitás elleni piruláimat. :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.10.26. 16:46

Üdv!

A Dr. House mekem is nagy kedvencem. Még nem jött össze, de már régen tervezem egy hasonló karakter összehozását is. Mondjuk még szerencse, hogy nem mindenrõl a szerepjáték jut az eszembe. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.26. 18:10

Sion írta:2. Szállás, koli nem kell, megyünk vissza pestre.

3. Független mesélõ? Törpéket fogadok bármilyen mennyiségben és modul nélkül nyomom, jó karaktereknek. De törpék elõnyben!

2. Zsír.

3.Szerintem valamit félreértettél, bár elég szarul is fogalmaztam. Nem kalandtól független, mert még mindig a toroni vallásháborút fogjuk lejátszani és az enrawelli hajszát, hanem csapattól független, azaz akit nem ismernek egyik csapatban játszó emberek sem, kizárva ezzel a pushing lehetõségét. :wink:

Amúgy a sztori kész, már csak a karikon kell dolgozni, mert azokat is készen adjuk a JK-knak, mindenkinek elõre meghatározott szerepe lesz, megegyezéses alapon választhatnak 4-5 kari közül csapatonként, amit el akarnak játszani. Mi, azaz én és Tysson majd adjuk a két kmnek, azaz remélhetõleg nektek az instrukciókat, hogy mit hogyan meséljetek, vagy ha esetleg rossz felé megy el a történet, segítünk helyreállítani. Passzívan részt is veszünk a játékban, két db. JK által nehezen megszemélyesíthetõ karakterrel, akik igazából színesítik a játékot és egyfajta balanszként szolgálnak.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.26. 20:16

Jól van. A csapatok szervezés alatt, a kaland majd végsõ formát késõbb ölt. Szombaton jöjjön aki tud :wink: Nem ígérem, hogy egész napra le tudok ugrani, egyenlõre úgy néz ki délután jövök, de megpróbálom az egész naposat leszervezni...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.10.26. 21:29

Aham. Akkor ez gáz lessz. Semmit nem tudok a modulról, addig melózok 1000-rel, elõtte egy nappal szabadulok el, akkor meg utazok. Így nem vállalom el. Bocs. Eddig senki nem volt mesélõ???

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 213 / 300 • 1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok