Na felkeltem. Akkor mi is lesz? Mert nekem úgy kell majd holnap számítanom rá. Westend, vagy Lurdi? És ha valaki kijön elém a délibe, az is elég szimpi ötlet.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Con: tudod, muteromnak az a határozott véleménye, hogy a tüntetések idején legjobb helyen itthon vok. Szal ennyi. Maradok hát ennél... Mind1, nektek azért jó gamet
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Akkor Sinibácsi kijön elém a délibe, és valahogy majd bekavarodunk a tali helyére. De akkor most marad a Westend, vagy a Lurdi ház lesz a nyerõ? Mert holnap már mennék is.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Huu de eldöntötte vki,hogy kimegyek Mellesleg ha Con estig nem jelez vissza,akkor legyen westend a megbeszélt idõben,ami nem tom mikor van és legfelejbb majkd onnan megyünk a lurdyhoz... Téynleg hányra is érsz be? mellesleg talizzunk a váróban,hogy ne kellejen kint fagyoskodnod.MAjd adj egy leirást,hogy honnan lehet téged megismerni
Engem nem lesz nehéz felismerned sztem. keres egy ilyet: vagy egy ilyet: ? Na viccet félretéve sztem téynleg nem lesz nehéz
Olyan jó volt törit tanulni -pontosabban elolvasni és memorizálni a Perzsa birodalomról néhány dolgot-, hogy már itt is vagyok. Asszem nem nagyon izgat Heléné és Menelaosz házassága sem, így estig hanyagolom a magyar ismétlését is.... oh yeah.... Layla
Jáj drága tanulj csak, mindjárt én is nekiülök... utópista szocializmus, ipari forradálóm meg á Nápóléjón elõtté, és pérszé a fórrádálóm. Meg á sók revolúció...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr