Az biztos, hogy sokmindenbõl kimaradtatok. Jó volt nagyon a hangulat nagyon. Csak négyen voltunk, de így is halálra röhögtettük egymást. Jó volt megismerni azokat, akikkel már egy éve együtt játszunk. Con és Sion minden várakozást felülmúltak. Sinirõl meg ne is beszéljünk. Szóval remélem, hogy hamar rendezünk valami hasonlót, amire többen is elmegyünk.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Megjöttem! Mi van veletek? MI volt ez a kis buli a westendnél amibõl kimaradtam??? Csak nem egy asztali találkozó? HA igen akkor tényleg kár hogy én sem voltam ott! Lehet hogy többet kellene felnéznem a tavernára?!!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Hát elvileg aznap lett volna egy asztali game itt Vácon, de nem jött össze, a tüntetések meg miegyebek miatt... nya mindegy. Bár nem csak te maradtál ki a jóból.... Layla
Kéne valami normális karikép galériát csinálni. Ugyan van egy topic, de az az OM padlás legeldugottabb zugában senyved, és olyan kéne, amiben mindenki láthatja azonnal, hogy milyen karik szerepelnek egy kalandban. Nem lehet olyat csinálni, hogy a kalandok topicjaiban mindig van egy állandó "fejléc" reag, amiben a portrék állnak? Ilyen fejléc reagot láttam más fórumon, csak azért kérdezem. Na valahogy így gondoltam:
135. oldal a kalandban
REAG 1
xy KARIKÉP yz KARIKÉP za KARIKÉP dtz KARIKÉP
REAG 2
normális kaland meg stb. Reag 1 pedig ott van a az 1. tõl az 55. oldalon keresztül a 195 és feledikig ha kell. Értitek.
Nem rossz ötlet, csak mire találok egy jó képet, annak nincs url címe és egy kép miatt nem csinálok saját honlapot. És az ismerõseim türelme is fogy, folyton õket kérve, léci tedd a honlapodra ezt a képet!
Erre van a kepfeltoltes.hu, vagy az imageshack.us Ezek képfeltöltõs oldalak. Csak a feltöltött kép URLcímét kell valahova elmenteni, hogy késõbb is elõ tudd szedni.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Ha olyan képeket mentesz el, amiknek a késõbbiekben kelleni fog majd a címe, akkor akár használhatsz photobucket-et is. Gyors viszonylag, egyetlen hátránya, hogy regizni kell, de hát könyörgöm, megéri Layla
Na ha tetszik az ötlet és az adminok is elolvassák akkor akár meg is csinálhatnánk. Én magamnak rajzolom vagy photoshopolom a képeket, azzal nem lesz gond.
Hulla vagyok! A találkozó jó volt, a verseny is, bár a helyezéstõl távol álltunk, de Gambit is jól mulatott rajtunk (Õ írta a modult és õ mesélt nekünk), velünk, szal minden ok! Csak angyon fáradt de kell meló! Bye!
SZegény SIon... én magam éppen a lábamat lóbálom itthon, hátradõlve pihengtek, és hamarosan indulok az egyetlenemhez^^ Nyah akkor.. pápi everyone Damakos Km-ek nézegessék a mesélõket, meg az emil címet... alkottam
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr