Nos Haeka, távol álljon tőlünk, hogy nevetségessé tegyünk. Ha szerelmes vagy; azt részemről igazán tiszteleendő és nemes érzelemnek tartom, amit addig kell kiélveznie az embernek amíg ezzel megajándékozza a Sors.
Csak úgy gondolom hogy az hogy mit érzel nem igazán tartozik másra. Az már kevésbé intim, ha kínodban mellet verve nyílvánosan alázkodsz meg egy fórumban; mint egy hisztis szerelmes kamasz. Nem tudom, hogy ez a kirohanás nekünk szólt-e vagy nyílt szerelmi vallomás volt a leányzó felé. Ha utóbbi befogom a szám és őszintén drukkolok a happy end-ért; ha előbbi meg csak pislogok kettőt és megvonom a vállam. Majd a korral és az első fergeteges szexuális élménnyel (ami nem a jobb kezedre korlátozódik) kinövöd.
Én nem utállak, elfogadom hogy ilyen kis "gyagya-tojás" vagy, hogy szerelmi tragédiát csinálsz két hsz-ből.
"Visszacsapóíj: Con ott voltál velem Geszteréden és láttad hogy végig visszacsapóíjjal lövöldöztem"
Ez nem azt akarja jelenteni hogy a Ő ott volt a DHJ-n???
Mert csak egy embernél volt visszacsapó íj... Annál a k***g sötét elfnél aki 33# os ilyal lövölédözött míg mi betartottok az idevonatkozó szanályokat és 10# os "íjjakat" használtunk.
Szerintem érdemes lenne megpályáznod Yoda helyét a jedi tanácsban. A bölcs jólmegmondót királyul alakítod, az egysíkú, felületes beböfögések azonban nem túl nyerők. Az meg, hogy emberismereted 29 évesen annyi, mint egy kokszos gorilláé, nem olyan dolog, amire büszkének kéne lenni.
Az, hogy miként színezed ki a képet, az a te bajod, de szerintem mielőtt legközelebb írnál, előbb gondolkozz egy sort. Jó hosszút lehetőleg. Már csak azért is, mivel ha ez "vallomás" lett volna, mégis ki lett volna a közönség? Nevetséges. "Rendkívül differenciált" érzelmi világodra pedig bocsáss meg, de nincs energiám tekintettel lenni, majd ha túlléptél a kliséken és nem csak kangörcs és szerelem jellegű fogalmakban gondolkodsz, jelezz.
Egyébként nem tudom, mióta számít "kirohanásnak", ha valaki figyelmeztet, hogy ne dugd bele az orrod minden szarba gondolkodás nélkül, Marinéni-Julinéni módra.
Azt hiszem, nekem kéne elnézést kérnem, hisz én hoztam fel a témát, nem Castor. Ez esetben, kérlek, használj élő pajzsodként, Castor! Egyébként a verset tényleg egy felelj-nem tanultam egyes szituáció ihlette Mára viszont nem kell törióra a versíráshoz! Még egy apróság: egy frissen alkotott versem feltettem az alkotásaink rovatba, remélem, nem bánod, Con Larrodan
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Sionnal szeretnénk indulni a Kalandozók Karneválján, ám ehhez még szükségünk lenne 3 emberre. Elsősorban a régebbi, aktívabban játszó tagjainkra gondoltunk. Ha lenne kedved hozzá kérlek mihamarabb jelezd, mivel ki kell dolgozni a karikat, elősztorit írni, és leadni a nevezést. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet kérlek jelezz vissza Pm-ben vagy Sionnak vagy nekem.
Elnézést kérek minden Jk-tól és HM-Km emtöl, de egyik accommal sem tudok mostanában írni, egy csúnya féreg rágja az írói vénám és még nem sikerült kipurgálnom.
Ami megtörtént, az megtörtént. Téma lezárva részemről, nincs értelme folytatni, állóháború lenne belőle.
Ha még egy ember jelentkezik a kalandomra akkor megvan a minimális létszám, hogy indítsam. Ezen kívül még egy ember csatlakozhat, utána csak akkor, ha valakitől meg kell válni út közben.
Mivel a második helyszínen is befuccsolt a kaland, ahol játszottam, kérem az illetékest, hogy karakteremet /Venge/ temetőzze. Köszönöm nektek, hogy kipróbálhattam magamat, de több csalódásra már nincs szükségem.
Minden más játékosnak további jó játékot és jó szórakozást kívánok.