Darth Véder Luknak:
-Egyébként 3cpo-cal is át lettél cseszve. Mit gondolsz ki fényesítette a brét mikután padmé elhagyott? Még hogy Protokolldroid....
Moderátor: Admin
Castor de Vinter írta:-Itt az ideje hogy megismertessem veled a háromfénykardos; "markolatot a seggbe!-stílust. Pörgő rúgásaim védhetetlenek!
(dart Véder kínlódik a ...tényleg gyerekek darth Véder vajon tudott szarni?)
Quator ar Zaraquer írta:Y
(Szerintem nem tudott és ezért volt a szörcsögő hang mert már nagyon kellett neki...)
Castor de Vinter írta:Quator ar Zaraquer írta:Y
(Szerintem nem tudott és ezért volt a szörcsögő hang mert már nagyon kellett neki...)
De, de tudnia kellet szarni, mert a torzója megmaradt, és a filmben külön nem tértek ki rá hogy a végbélnyílása besült-e a lávában.
A szörcsögő hang szerintem a szkafander alá begyült vizelet lehetett.
-Luke..szörcs...utolsó tanácsom...az élet szívás!
Castor de Vinter írta:Darth Véder Luknak:
-Egyébként 3cpo-cal is át lettél cseszve. Mit gondolsz ki fényesítette a brét mikután padmé elhagyott? Még hogy Protokolldroid....
Arnoil írta:
- Te szegény... Még jó hogy befért azon a kis lukon.
Nibur Sakraf írta:-A mocsok...tudtam, h az erdőben Yodán kívül druidák is tanítottak...csak ők ismerik az egyetlen gyenge pontom. Allergiás vagyok a darázscsípésre, meg a napra...meg a pollenre, de ez részletkérdés...MEGHALSZ!!!
Nibur Sakraf írta:-Bezony! Mit gondolsz miért olyan fehér a bőröm, és kiért olyan nagyok a füleim...izé, ez másik forgatókönyv...tehát miért olyan nagy a hasam...alja?
*Gonosz vigyor*
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó