Hát Yvett, ma kezdõdik életed hátralevõ része Boldog Szülinapot (majd elolvasod a jókívánságokat, ha visszajöttél)
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Ugyan nem vagyok hivatásos Hírmondó, de önmagam jelöltem ki eme felhívásra.
Shadon Úrnõje végigtekintve Birodalmán azt kellett tapasztalja, hogy az biz kissé kong, mert a zsibongó kalandozónép elkerüli. Ezt az állapotot orvosolandó elõ a jámbor délvidéki népekkel és irány a Fényes Birodalom, hol az Egyetlen mind a hét arcával megismerkedhet a kíváncsi és idõnként óvatlan halandó!!!
Még sok-sok boldog szülinapot, egészségben és boldogságban eltöltött évet Yvett-nek! Bár még nem ismerjük egymást - ez még változhat;) - én sem akarok kimaradni a felköszöntésbõl:)
Én is szeretnélek felköszönteni...és hogy ne csak egy egyszerû "boldog szülinapot" legyen,ezért Sreæan Roðendan Yvett(ez szerbül a boldog szülinapot lehet,hogy hejtelenül írtam...de... )
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz