Ja!Én meg hogy álladóan a kanos csávókat vakartam le rólad, etettelek és itattalak, meg minden cuccodat elõkerítettem.De a kufirc már majdnem meg volt!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Mivel nem leszek délután és este se...
BUÉK midnenkinek! Party-t, nemparty-t mindenkinek, alvást, nemalvást, alkoholtartalmú innivalót /mértékkel!!!/ és nemalkoholtartalmút /ezt is / és minden jót!
Pápá 2006, üdv 2007!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Kalandot keresek, kb. január közepétõl érnék rá, napi legalább 1 reaggal.
Köszönöm a figyelmet.
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Boldog, sikerekben gazdag, etc-etc., új évet kivánnék minden kedves/kevésbé kedves fórumozónak!
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Na!Mivel én is megyek nemsokára bulizni és készülõdnöm kell, mivel a tökéletességhez idõ kell, ezért mindenkinek kellemes éjszakát sikerekben és OM-ezésben gazdag új évet kívánok!
Adios!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Ha jól sejtem, a legtöbben az ágyat nyomják hazai vagy idegen körülmények között, dagadt szemmel kelnek, nyúzott arccal és érdekes szájízzel. Sõt, akad, aki majd úgy 4-5 óra felé csipázik fel, hogy nappali napszak is létezik, hacsak nem a korai alkonyat sötétje borul majd rá, mire elhessegeti az álommanókat. Remélem senki kezében nem robbant petárda, hogy a baleseti ambulanciát boldogítsa. A detoxikálóról jobb ha nem is beszélek...