Üdv mindenkinek! Kitartóan érdeklõdõm, a WoD kaland folytatódik-e vajh, hisz Nekromat úgy jelzet, január 20 után visszavenné a mesélés jogát, s haladnánk tovább...kérdem én, újra ezúttal, ennek van-e jelenje, de inkább jövõje?
Hogy jelene nincs az biztos - hogy jövõje lesz-e passz. Erre asszem Nekromat tudna választ adni egyedül. Azt tudom nekem még eddig nem jelzett a visszahelyezésrõl... hogy a többiek - moderátorok, adminok felé megtörtént-e nem tudom megmondani.
Sûrûn kukkants fel, bízva bízzál és hátha csoda történik
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
A WoD-ról én is érdeklõdve várnám a fejleményeket, de sajna az idén még nem is láttam Nekromatot az oldalon, ha jól rémlik. Valami vérszívósat tényleg kéne kerekíteni, mert így torporba esünk mindahányan.
Megkérek minden admint, fejlesztõt, hogy dugja be kicsit az orrát a megfelelõ topicba, mert felmerült pár komoly kérdés az új rendszer kidolgozása végett! Jogi vonatkozásokkal.
Jaja, olvastam amit írtál és nem vicc. A szabályzatban van néhány mondat amit szimplán átmásoltam, de lehet, hogy beszélek az oldal adminjával, sokat szokott fennlenni. Nem hiszem, hogy megtiltanák
Sry, csak most az érintettek a fejlesztõi részlegben az új rendszer miatt buzgólkodnak inkább. Egyébként az élet határozottan nem áll, ma még MSN-en is tartottunk megbeszélést, és annyit elárulok, hogy sokat haladtunk elõre, habár még van híja is rendesen. Mindenesetre lehet készülni, mert úgy néz ki megvalósulhat a dologT
Jó, persze, ezt értem, de hát nem lehet fejlesztésekkel sem szenvedni egész álló nap =) Mindenki megérdemel egy kis kikapcsolódást. Még Chris is. Mondjuk õ meg se szólalhat, nélküle kell buszoznom minden reggel, mert nincs sulija. A kis mázlista. ^^ Layla
Krisz az be***hatja. Miazhogyegyhétignicnssuliiii? Szemétség a javából... pfeh *köp-köp*
Hörr-hörr
Morcos vagyok az iylesmik miatt... Krisz inkábn fogja magát és megse szólaljon...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Chriséknek síszünetük van, amit majd mi vissza fogunk kapni, egy-két nappal hosszabb tavaszi és õszi szünet formájában. Mondjuk ráfért a szünet... te sem panaszkodhatsz. Ma nem volt sulid. Egyedül csak nekem van jogom hisztizni. Holnap kémia tz, és alig tanultam rá. Mert ugye veled nem lehet. *ghjghj* Layla
Jáj de azért próbáltam segíteni.. tudtam is, nem?
Egyébként most Chris fenn van msn-n? Tényleg... mikor frissül a fejlesztések listája? Az új topic, amit Yvett nyitott...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tysson-lar írta:Egyébként most Chris fenn van msn-n? Tényleg... mikor frissül a fejlesztések listája? Az új topic, amit Yvett nyitott...
Most vágta le a messenger A fejlesztésrõl akkor közlök újat, ha lesz is érdemleges ami már fix.....
A mágiarendszerrel bajok vannak.... nézz bele a topikba ...
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.