be lehet fejezni, bár nem értem mi rossz van ebben. Tudotommal se nem vulgáris se nem sérti mások szépérzékét... mivel minden TV reklámban min. 3 tampon reklám van és már a csapból is tampon folyik / / gondolom nem olyan nagy téma... de ha valaki túl szemérmetes hozzá...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Valaki(k) szemérmetességét talán tiszteletben kellene tartani egy nyílt fórumon. Az, hogy a tv-ben mi megy és mi nem részletkérdés - ez nem tv, nem reklámozós oldal... Ugyan úgy mint a szükségletekrõl, errõl a témáról sem szokás nyíltan beszélni....
Egyébként lehet egy adminnal dacolni, csak nem célravezetõ....
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Nem tudom, gondoltam bekukkantok milyen elvetemült alakok járnak és írkálnak ide... Hát meglássuk, hogyan fogok ide írkálni, nem sokat vagyok mostanában gép közelében, de majd minden tõlem telhetõt megteszek a szent cél érdekében.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anathor 2007.02.03. 14:26-kor.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Hmmm...
Kezdem azt érezni valahogy nem fogok felmenni msn-re az elkövetkezõ... egy-két... évtizedben! Hehe túljárok az eszeden... És mellesleg köszi hogy tartod a szád a mi kis titkunkról...
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Végül is.... szétrúgni nem tudom a hátsódat.... meg megmosni a fejedet sem.... de elvégre úgyis készülök Debrecenbe - és közel hozzád van a célállomásom... Tudod... kicsi a világ Titok? Milyen titok?
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.