Kiderült végül is, hogy hány helyszín fog ténylegesen közzé tétetni, ha minden "papírmunkával" végeztetek? Kapkodom a fejem mik kerülnek a mesélõi topicba Toron Ura iga alá von
Úha Toron ura végzett Cíp kis munka volt így összehalászni midnent, de sikerült és fenn is van... már csak Connak kellene belepakolnia a megfelelõ topicba hogy midnenki lássa.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Szépjóreggelt! Nálunk esik, de hullára kialudtam magam
Figyelem! Minden tagnak felhívom rá a figyelmét, hogy szavazó topic nyílt a csevegõben. 5 napig lesz aktív, az alatt tegye meg mindenki a maga kis pöttyét és kis magyarázattal ki is egészítheti, hogy ETK vagy UT felhasználásával óhajt játszani az oldalon, azaz melyiket fogadja el az OM hivatalos szabálykönyvének! Fontos, most megmondhatod a magadét, melyikhez és mért ragaszkodsz, de késõbb már nem!
Na, ha már így elfészkeltem magam, pár képpel ismét fárasztani óhajtom a publikumot. Elõre szólok, lesz kegy sírköves, nem az elhunyt vicces, hanem a sírkõkészítõ bakija!!!
Írtam és szavaztam Javaslom midnenkinek hogy olvassa el az érvelésem, mert aki nem ismeri igazán a rendszerek közötti különbségeket, az okulhat belõle.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Ú ha Schindler most nem ér rá, majd Con listáz Csak kerüljön fel rá az összes egyet nem értõ és pokol lesz minden A gáz hogy én is egyet nem értõ vagyok Szóval nem listázni Con...