Quator:
tudod hogy van ez...a sötét oldal mindig csábitóbb
Na jó annyira azé nem vok benne a témába,mert még csak 1x láttam.
Castor+a többiek:
Mért csak a nők lehetőssége a boszka mágia?//igen csak ők lehetnek boszkák,de nem csak ők ismerhetik+használhatják a boszka mágiát sztem...//Igen vannak olyan mágia tipusok-pl szerelem mágia-amiz emgértem,hogy a nők tudják csak,de a többit elvileg tudnia kéne a másik nemnek is...elvégre tapasztalati mágia és a bmkehez hasonló módon hatalom italával töltik fel az elméjüket manával.
Castor úgy vélem kiforditott a szavakat és a magad módon eltorzitva adod vissza...pl goblin ellana papnő?Kinek jönne be?Ellana mért választaná felszentelt papjává?Max csak úgy tom elképzelni,hogy egy ellana papnővel megitattak egy vari lötyit az ellenségei,akiknél kémkedett,minek hatására goblinná voltozott és el kezdett kaladozni,hogy megtalálaja a gyógyirt,hogy ismét emberré válhasson //hm...nem is rossz ötlet xD//
Igen a boszka megteheti,hogy szerelem varázzsal magához láncol pár harcost...de én azt a szitut vázolom fel,hogy renegát lesz a rendből mert gyereke lett vagy utána lett gyereke és a gyereknek akarja megtanitani a módját,hogy hogy védje meg magát és a harcosok látványos magához kötése nem tartozik tudtommal a "simitsük el a nyomainkat és szivodjunk fel" kategóriába.
Egyébként bele gondoltam a dologba,hogy lehet az elképzeltem alapján lehet másik oldalról is megközeliteni.Nem mint férfi boszka,hanem mint harcos,ki ismeri a boszorkányok mágiáját
GYőzd meg a kmt és lehetsz azzal amivel karsz...Igen ez igy van,de ahogy te leirtad úgy véled,hogy mindeben megprobálok belemagyarázni holott nem igy van...Meggyőzni vkit észérvekkel lehet és a "hülysség,agymensé stb." nem tartozik ezek közé.Mondhatod azt ha te vagy a km,hogy igen nem cska a szerelem varázs hanem a többi mágia tipushoz is feltétele,hogy nőnek kell lenni,oké elfogadom,hogy mert te vagy a km.Ugyanakkor ha csak azt mondod,hogy számodra elképzelhetetlen...hát magadat minősiti a dolog...és megjegyzem még1x,hogy jelen esetben inkább a "harcos,aki ért és ismeri a boszka mágiát,mert volt erre elhetőssége" tipusra gondolok és nem a nőcsábász/himringyo férfi boszkára,mint ahogy azt sokan elképzelik...Vmilyen szinten ez minősiti az embereket,hogy kapásból mikre gondolnak
ui.:emlékeim szerint tapaztalati mágiát irtam először is,de ha utólag módositottam volna,csak hogy veled kib*sszak,akko tudtommal a korábbi reag végén kell lennie egy apró betűs irásnak ami irja,hogy utoljára ki módositott...de lehet,hogy rosszul emléxem.Na de ez még mindig nem nyom semmit ebben az esetben
Az OM-világa ismét megmenekült.
Amúgy Schinter jó gyerek, szeretem; akkor különösen mikor alszik, mert nem kér enni, nem gondolkodik és nem ötletel...
Ohh igen Castor...én is szeretlek.... -,-