Valahogy sejtettem, eléggé hasonló a stílusuk bár Dorian jobban hajaz a képregényes stílusra. Vallejo-t nem kifelejteni akkor már, bár õ nem a darkos típus.
Ha már a képeknél tartunk, vlaki dobjon meg valami oldal címével, ahhol ha lehet nem muszály reggelni ahhoz, hogy a kép amit felrakok meg is maradjon! Köszi!!!
Raziel: http://www.kepfeltoltes.hu, de ez van, hogy nem mûködik, lutri dolog. Pszi dolog jó kérdés, mert volt vita róla, de nekem most sem világos! Igen, ez üzenet azoknak is, akik errõl folytattak megbeszélést!
A következõ kérdésem meg az a pszi-vel kapcsolatban, hogy az ÚT-ben mért nincs leírva, mennyi az alap, meg ilyesmik?? Ezekszerint azt ETK szerint kell nézni?
Amúgy nekem a tippem az, hogy nem kéne KP, mert az MP-hez sem kell (ugye?).
Ayana: Végre valaki, aki kedveli a digitális alkotásokat, magad is rajzolsz számítógépen, 3d modellezel?
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Kinek örömére, kinek bánatára, de újra itt vagyok!
Szeretném mindenkinek megköszönni a szülinapi jókívánságát - és nézzétek el nekem, hogy nem sorolom fel a neveteket, mert képtelen lennék rá, annyian írtatok valami kedveset! Meg is hatódtam rajta Köszönöm szépen mégegyszer Mindenkinek!!!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Hades: attól inkább megóvnám a világot:) Nem mondom, hogy nem próbálkoztam már, de jobb, ha senki se látja, hogy sikerült XD Valahogy a kézügyességem nem olyan, mint szeretném:) Kenyeret se tudok vágni.