Jelentem, Alidax leírása LÉNYEGES bõvítésen esett keresztül. Remélem mindenkinek elnyeri tetszését. ^^
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Ejj én mindíg késõn jövök, így megkésve, de én is csatlakozom az elõttem szólókhoz, boldog születésnapot
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Zúdult már derekatokra leves?
Nekem igen. Mikor rosszul zárják az ételhordó tálkára a tetejét, berakják a hátizsákomba, aztán vehemensen elindulok. Egy élmény volt.
De legalább a 10 éve vizet nem látott zsák forog a mosógépben...(hátra tönkreteszem vele az automatát... )
Ú elkészült Toron teljesen. Van egy Varjak nevû gore-frind-black-death-doom bandám is a helyi fogadóban varjak a neve. Poénból az elsõ debüt albumuk:
Elõadó: The magnificant Varjak
Albumcím: The bloodfreezing Gorduin
Számok:
1. The deadly angel of Illanor
2. The Kahrei blaster
3. Raping sounds of Mulgrador's gróf
4. FUCK YOU BM'S OF DAUMYR!
5. Gorduin fuckin' rocks
6. The beast of Kharr nan Duriff
7. Gorduin takes a piss
8. He combines two tussue papers with a pen, and kills Rounn Lyechand with it
9. Doomed to walk Ynev
10. The rider of apocaliptical death
11. Bloodbath in Alidar
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Weheheh a kis grupi Majd rendeznek nagy koncerteket Shulur gettójában. Majd jön elõzenekarnak a Demons of Ryek és a Daumyr Blasters LOL... élmény lesz A szervezésért felelõs: Aruth dyn Dayael
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr