Ejh a sok perverz Hadestõl szerzett információm szerint, ha majd a Lorg nevû karakterem kannibál lesz, akkor az alkarnak és a férfiak õõ... büszkeségének a húsát kell majd elfogyasztanom, mert az a leginomabb Ha a khálnak olyan nagy van, akkor az övét fogom legelõszõr megenni, merrthát... a több jobb
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Szeirntem erre a legjobb könyv: Anita Blake a vámpírvadász. Nos, abban a nõci nem teszi fel a kérdés, hogy izéljen-e egy vérfarkassal, vagy ne. Persze, elõször egy vámpír van a terítéken, de egy idõ után az már uncsi Azt hiszem, az ember tele van kíváncsisággal, nem kéne határt húzni neki ilyen téren
Ott a pont, Hades! Kresz-óra közben (tehát valami azt mondja, nem teljesen kötöttek le a táblák) leporoltam tudásom a macskafélékrõl és ugyan erre a következtetésre jutottam: hiába a nagy termet, a hímdísz nem feltétlenül jut a "lõcs" kategóriába, ami a a szamárnál ellenben ijesztõ mérteket ölt
Még szûz? ...a mégen a hangsúly... (na jó, adok menekülési útvonalat, ha a cicus esetleg inkább kerteket oldana, lásd kivel van dolgod...)
Navaratna: gazdagítottad a szókincsem a hímdísszel , ezer köszönet.
Más - csak egy kis mosakodás a részemrõl: aminél Tyss rám hívatkozott, én csak elmeséltem neki, nem elsõ kézbõl való tudás , ez eredetileg azon törzsek véleménye, akik a közelmúltban még kannibálok voltak.
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Látom megint a jóöreg kaja-pia-szex témánál vagyunk.
Valamelyik nap azon filóztunk, hogy mi lenne egy gnóm-ork és egy elf-törpe félvlr keveredésébõl. A gnóm-ork-elf-törpe hibrid képét, aki hitelesen megrajzolja az az igazán fantáziadús!
Egyszer Alauronék megpróbálták a legtápabb fajt létrehozni keveredésbõl. Ez lett a gamjewelf: g=gnóm,am=amund,je=dzsenn, w=wier, elf az elf...És természetesen az elõírt fajon minden elõnyös tulajdonsáhával bírt. Hogy hogy nézett ki szerencsétlen, abba nem gondoltunk bele...
Ismertem egy játékot, ahol létezett egy, a khálhoz hasonló faj. Neve huline (human+feline), külsõre pedig sokkal jobban tetszett mint a khál, mert sokkal macskaszerûbb, fürgébb és titokzatosabb volt.
Képet kerestem kb. fél órán keresztül, de nem találtam *hüpp*.
Aki csak most kapcsolódik be a vérkeringésbe, annak íme az Önjelölt-Hírmondó!
Korábban fura keveredési ötletek merültek fel, több-kevesebb megvalósítási infóval itt, a Tavernában. Megalakult az Antiss, Yvett de Crei vezényletével, Az Álmok Õrzõje beszédes HM-névvel. Egy hosszúnevû (tényleg az) tagunk érdekes elõtörténettel próbálkozik be, ilyet sem látni minden nap! UT topicban zajlott egy kis orksámános-elfmegtartós diszkurzus (vagy lehet, még tart, csak úgy tûnik, mintha már nem? ) Már egy jó ideje -2007 02 22, 19:08 óta- újabb Zárt kalanddal gyarapodtunk, "Egy megsárgult kódex lapjain..." címmel, Km Garcia da'Ramol. Nyílt kalandban az Északi városállamok, Damak, Toron, Antiss, Erion, Shadon és Taba-el-Ibara várja a játékosokat. Az eddig ott játszók (játékosnevek, nem kariké): Yvett, Hakea, Tysson, Eldwyr, Alauron, Shirin Horha, Sion, jómagam. Akit kihagytam, reklamáció nálam, a véletlen keze van benne! Többen (?) elbírálás alatt vannak még. Exluzív: Hm-ek írhatnak mától közleményt!