Én is utálom a hétfőt, főleg ezt, mert ma nem kéne suliba mennem, aludhattam volna délig, erre 11kor barátnőmmel talizok "üzleti" ügyben, 20 percen belül kb. el kell mennem itthonról, aztán még délután 1kor is egy "üzleti" találkozóm van. Ezzel az a gáz, hogy én 11.30-tól 13.00-ig nemtom, mit csinálok. (Persze mindenki azt akarja, hogy ma találkozzak vele...)
Na én is fejalánlom kardom(íjjam) és életem Catti-ért. Kérdés akkor kitől kell félnie?
Amúgy télleg hatalmas óriás vagyok a magam 60 kilójával.... De 150 méteren belül veszélyes vagyok! Nagyon Amúgymeg csak annak jár a verés aki visz a tiltott nedűből! És annak is sztem jobban fog fájni a feje attól ha előtte "pusztítom" el .
Ma este 6 órai kezdettel határozatlan ideig karbantaratás céljából leállás várható. Jobb esetben egy- max két óra, de ki tudja mi történhet. Előre is köszönöm a türelmeteket!
Castor az OM verseny szervezése miatt Gianagi tél (GT) című kalandját és nyíltban az erioni Kereskedőnegyedet (kalmárfejedelemként) pihenteti megszűnt az Abbit világítótorony című kaland az OM versenyre betelt a létszám, elkezdődött a csapatok 5 főre való kiegészülése. A határidőket jó észben tartani, Joe-tól meg a számlaszámot kikérni pm-ben! kalmárfejedelem már nem bírálja az előtöriket, úgy néz ki, Quator tartja a stat frontot és az adott HM az előtörifrontot tegnap újabb részvételi rekorddöntés történt Lianna 71 éves lett (pedig a királynő nem is annyi... )