Nos úgy látom a tali sikeresen végződött:D Remélem tavasszal már én is ott lehetek:twisted:
De ha már itt tartunk mostmár szó eshet egy taliról is verseny nélkül:D
Moderátor: Admin
Quator ar Zaraquer írta:
Castor modulírós invitálására, megkeresésére:
A mostani és az elmúlt 4-5 hónap fényében még azon is erősen gondolkodom, hogy van-e értelme erőlködnöm az új tali miatt. Viszont mivel tudom, hogy Castor biztos pont lesz és odateszi magát, ahogy kell, így akár modulírást is vállalok, ha igény van rá. Ennek két feltétele részemről:
1, Senkivel nem jópofizok 3-4 hónapot, akit egyébként élbnől ki nem állhatok, mert ha már időt/energiát ölök bele, akkor szeretném végre jól érezni magamat én is.
2, Egyedül, ileltve Castorral ketten nem szeretném 3-4 ember munkáját végezni. Ha mindenki tartja magát a feltételekhez és annyit vállal, amit képes érdemben teljesíteni, akkor ok.
Tehát, ha szükség, igény mutatkozik a munkámra természetesen szívesen segítek és ismét "felveszem a lantot". Úgy látszik a tavasz mindig meséléssel teli lesz.![]()
![]()
Mi van?
Milyen kritikát tett közzé Dreemer?
Én mindig lecsúszok mindenről.
Nos úgy látom a tali sikeresen végződött:D Remélem tavasszal már én is ott lehetek:twisted:
De ha már itt tartunk mostmár szó eshet egy taliról is verseny nélkül:D
Egyéb:
Felmerült bennem egy gondolat és kíváncsi lennék az illetékesek véleményére. Jobb topickot nem leltem neki...
Modul szerkezeti kiralitására (értsd: logikailag hogyan vannak az esemény sorok egymáshoz csatolva, a történettől függetlenül hogyan érdemes
ezeket a részeket kidolgozni) szeretnék egy próba modult csinálni/tesztelni.Csakhogy egyedül nem vagyok képes kellően alaposan le ellenőrizni a szerkezeti megoldások működő képességét.
Amennyiben csinálnék egy nagyon rövid de újszerű szerkezeti megoldásokat tartalmazó modult, lenne aki lemesélni asztal mellet és utána véleményezné a megoldások működő képességét? Továbbá a tapasztalatait?
Első sorban rendkívül rugalmas modul szerkezet ki alakítása a cél. Modul reményeim szerint a lehető legtöbb féle csapathoz tud igazodni, úgy hogy nem lesznek problémák a modul nehézsége, vagy könnyű mivolta miatt. Megkockáztatom akár a típusa is formálódhat. Mindezek mellet nagy általánosságokban az induló csapatok egységes értékelhetősége megmarad.
Véleményetek
Köszönöm a figyelmet:
Dreemer
U.i.: UTK szerint lenne megalkotva a történet TSZ 1-re. Alacsony szintű karaktereknek, szigorúan nem nyomozós történet.
Quator ar Zaraquer írta:Az általad idézett reagomra írt Yvett.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó