Nem is kell hozzá zene, anélkül is eléneklem, egyedül is akár XD Csak rá kell venni, azt meg nehéz XD mert ha már énekelnék, akkor nem a himnuszt, vagy a szózatot XD
Kellő menyiségű alkohol után minden embert rálahat venni sokdologra . Sőt néha nem is kell sokat unszolni
Bár sztem elég ha megfenyegetjük az illetőt valamivel. Engem pl úgy vett éneklésre a karmester hogy megfenyegetett vagy kimek énekelni vagy kirúg a zenekarból...na kössz(peg amúgy ritka jó fej scak szar napja volt). Mások szerint jó hangom van, sztem rekedtes és pocsék Am én sok ember előtt nem tudnék énekelni.
Volt nekem egy osztálytársam, akinek sok ember szerint jó hangja volt, szerintem meg "rekedtes és pocsék" hangja volt XD Talán nem kellett volna dohányoznia. Amúgy meg mégis felvették ének szakra a művészeti egyetemre. Másik lányt, akinek meg tök szép hangja volt, őt meg nem. Vannak ilyen fura dolgok. Pl. nekem tökre kijön mikrofonban a beszédhibám, ami élőben nem is feltűnő XD (s-sz betűket hülyén mondom )
ohhh ht én nem arra gondoltam olyan kezdetleges szivatás ha egyáltalán az,hogy minden féle néve regisztrálunk...ráadásul meló...sok rublikát ki kell tölteni
arra gondoltam,hogy talin álljuk körbe navát úgy magassági sorrend szerint és mindeki tegyen fel neki egy kérdést,hogy gyakorolja az emberek előtti beszédet hiába mindig csak jót akarok
Navaratna írta:*_* és *0* -tól *9* -ig névvel (nevekkel) akart valaki regisztrálni az OM-re. Nagy ez az állatkert...
Vagy csak Con buherált?...
Buheráltam kicsit Kitiltottam a reg. nevekből az összes számot és aláhúzást. HA jól számoltam akkor csak a betűk és a space maradt. Hátha ezzel rá tudom bírni a kedves usert, hogy normális nickkel regeljen