Nem egy gombnyomás egy rejtett fórum ráadásul olyam amit nemsokan láthatnak lévén létezik olyan hogy jogosultságrendszer. És eléggé összetett főleg egy olyan embernek aki nem informatikus. HA valamit erontasz mint mondta Yvett akkor az t jó sok munka visszaállítani így max annyit érsz el hogy addig a fórum sem jön be. Szerintem az még rosszabb mint várni két napot.
Az meg hogy ketten vannak és nem kérnek fel embereket az ő dolguk ha valakit felkérnek gondolom ugyis belemegy legalábbis az itt lévők nagy része.Másrészt nem elég megbízható embert találni olyan is kell aki ért hozzá, de erről páran tudnának neked mesélni. Ráadásul ezek az esetek sem mozdítják elő eme vállalkozókedvet. Mert a vita megy, de miután kiderült hogy csak nem látta a kérést mert TE nem küldtél pm-et utánna Yvett bevállalta hogy megcsinálja és ha elszúrja lehet ezt nem tudom leírni míg Con vissza nem állítja a fórumot.
Tudom milyen vagy Castor de az hogy olyan dolgok miatt csesztetsz másokat amikről gőzöd nincs és fogalmad sincs hogy működik és utánna elnézést sem kérsz az egy érdekes dolog. Ráadásul regisztrálsz egy ingyenes fórumot mert itt nem kapsz topikot az no comment. Én annyit ajánlok egyszer próbáld ki és rájössz milyen hálás ez a feladatkör.
A modulal kapcsolatban csak ismételni tudom magam ha naplózod az mesent semmi nem vesződik el az ötletek megmaradnak csak csiszolodnak úgyis, még rengeteg időnk van.
Dreemer
Itt szó sincs egymásnak menésről csak tisztázni kell dolgokat kitől mit várhatsz el és mennyi időbe kerül. Az ötleteket le lehet írni van oyan hogy word esetleg kockás papír és toll stb.