Igen kell a kompromisszum csak nézd meg,hogy kapásból 4-5n vagyunk,akiknek nem jó a május végi időpont,amit te elsőre kitűztél,hogy akkora tervezitek Quatorral.
De láttom a mondandóm második felét vagy nem olvsatad el vagy nem értelmezted.Emlékeim szerint azt irtam,hogy akik suliba járnak azoknak gáz ez az időpont és akik munkába,azok irták,hogy hajtás van náluk,de ha előre szólsz 1-2 hónappal,hogy mikor lesz,akkor el tudnak jönni.
ergo felteszem a kérdést:Akkor most mi a gand a közös időpont találásáról?Igen lehet azzal jönni,hogy mindig van 1-2 ember akiknek közbe jön vmi hirtelen előfordul,de azokat ne vedd már bele a pakliba.
Igen páholyból midnig könyebb....segitenék szivesen,de:
1:
nem vok szolnoki sőt még nem is a közelébe vagyok ergo csak telefonon kcisit nehézkes
2:
kaladn irásba is szivesen adnék tippet,de ez azt jelenti,hogy mesélőnek kéne jelentkezni ami lehet,hogy egyeseknek nem tetszene pl azoknak,akik majd mesélek

3:
akik mesélnek azoknak nem árt egy közös ülés,ahol megismerkednek előre a kalanddal és nem forudl elő has. probléma mint amiket irtatok a mentálcsavarról...ezt msn-n eléggé nehéz vagy csak hosszadalmas....személyesen sztem könnyebb...