Na, ha már úgyse ír senki, akkor én leírnám, hogy mi baxta fel az agyamat, miután volt egy jó kis asztali kaland, ahol jól éreztem magam.
Háttérinfó: Szoktam licitálgatni teszvesz-en, meg vaterán, és vannak ún. 1 Ft-os aukciók, ami azt jelenti, hogyha nem licitál rám véletlenül senki, akkor ingyér az enyém tulképpen a cucc.
Na most pontosan ez történt néhány napja is. Apukámnak licitáltam egy férfi pulóverre, gondoltam biztos örülni fog majd neki. Ez a pulóver is 1 Ft-os aukcióként volt kiírva. Nem licitált rám senki, el is mentem a pulóverért lakásra és elhoztam. Erre most, két nap múlva, kapok egy e-mailt az eladótól, hogy ő nem azért tette fel, hogy ajándékba adjam, és hogy azt nem ajándékba adta, meg hogy nem volt egy ócska pulóver, és várt volna érte valamit.
Először arra gondoltam, hogy szó szerint fogom neki idézni a Ptk-s törvényt, ami az aukcióra vonatkozik, de végülis megmaradtam a saját magyarázatomnál. Persze én már megadtam neki a pozitív értékelést, de ő még nem adott semmit. Ezekután ha semlegeset, negatívat ad, vagy pozitívat, de beleírja, hogy én nem fizettem a pulcsiért (ami 1 Ft-ért kelt el), akkor tuti, hogy felfüggeszttetem a fiókját, mert ez már szabálysértés.
Persze, még én gondoljam át legközelebb, ha ilyen lesz XD Na bakker, nem egy 1Ft-os aukciót 1 Ft-ért nyertem meg, és sose kért érte pénzt az eladó. És írtam is neki, hogy előre is szólhatott volna, ha pénzt vár érte, és akkor nem vettem volna át a pulóvert, hanem kapásból írhattam volna neki a negatív értékelést.
Most ez így késő este marha jót tett a lelkivilágomnak. Még én vagyok a hülye, mert nem fizetek azért, amiért nem kell. Na basszus XD Ilyenkor van az, hogy nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek.
Két kérésem lenne az adminokhoz: 1.: szeretném kérni Cadris Dreyvur temetőzését/törlését (ahogy jólesik) 2.: az olvasói rangot szeretném megkapni, kalandozni valószínüleg nem fogok többet onlineon. A fészeklakóktól elnézésüket kérném távozásomért, "személyesen" elmagyarázom nekik, ha felkeresnek msnben. Előfordulhat hogy nagy ritkán még benézek a tavernába, elvégre itt mindig jó a sör, s megnyugodhat a fáradt vándor szíve, ha a jó társaság feledteti a szomorúságot .
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli