Schinter!
Küldj már egy összesítést az alkalmazni kívánt varik manaigényérõl, ha beleférsz a keretedbe, akkor hajrá!
Ne kényszeríts, hogy a pdf formátumú doc.-jaimat nézegessem, mert attól rosszul leszek és olyankor meggondolatlanságokat mûvelek! Saggaras kis varilistáját éppen most böngésztem át, hogy mi fér bele és mi az ami isteni ajándék, és kifolyt a szemem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.08. 13:15-kor.
Kedves Saggaras!
Kérlek segíts kigazodni a dobott értékeken amit küldtél, mert nemigazán értem, hogy melyik mi; esetleg ha a többi JK tud nekem segíteni a megfejtésben, azok között csatában adható túlütéseket fogok kisorsolni; ime Saggaras kombó-sora:
A sorszám az elsõ. A második szám a dobott támadás, a harmadik a dobott sebzés, a negyedik az összesített támadás, az uccsó meg az összesített sebzés. Na ha tévednék, akkor erõsen meglepõdöm.
Ráadásul, ha jól néztem, akkor az elsõnél el is van írva. Az össz sebzés nem 13, hanem 8.
Edit: Vagy mégsem rossz az elsõ, mert ha jól látom ott történik valami nagyjából pszí-roham+roham kombó.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Quator ar Zaraquer 2007.04.08. 13:20-kor.
Sietve közlöm, hogy Saggaras Hõsi lelket, Hit Hatalmát, meg fanatizálsást, meg Áldást pakolgatott magára és minden 31.-esre a közvetlen környezetében, ezért a lehengerlõ érték. (Már amelyik vari nem volt egyszemélyes.)
Nem, mert õk pyarroniták, a dwoonok meg leszarják, csak aprítsák fel a toroniakat minél nagyobb tömegben!
Egyébként Saggaras már kapott tõlem instrukciót, hogy hogyan is mûködik most a hatalma egy "Ranil-fészekben."
Merjen valamelyik vas ruci ellenem fordulni, azért megnézném. Most kénytelen kelletlen eltûrik, hogy kyellel együtt segítek bedaránli pár toroni elit légiot.
Instrukciokat azt kaptam. Ranil menyjen má arréb adj helyet kyelnek. Kár hogy atiadlani határ közelsége nem segít.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saggaras Zenir 2007.04.08. 13:29-kor.