Navának teljesen igaza van ne a csapatszervezést rondítsuk, így a Tavernába írok, mert ez az "off topic". Igaz itt kedélyes sörözés van elvileg, de most lesz egy vélemény nyílvánítás is az elmérgesedett ügyben.
Hm...nem akartam nyilt forumra terelni a dolgot csak utóbbi időben nem úgy jöttek össze dolgok,hogy napi 24 órában fent tudjak lenni...De ha már igy sikerült akkor beszéljük meg itt legalább mindenki láthatja,hogy mit történt/történik...Előre szólok,hogy lehet a szervezőknek kellemetlen helyzetbe fogom hozni kcisit,de hangsulyoznám,hogy nem én kezdtem...
1:
Quator:örülök,hogy nem birod burám,de amikor rákérdezek,hogy mit nem birsz és hogy mért nem jó csupán ennyit irsz be a reagomra,hogy "ez sem jó"+"ez sem jó"....MEgvádolsz,hogy hátba támadlak,de mikor megkérdezem,hogy mondj 1 példát,akkor azt mondod,hogy "fáradt vagy"(most az előtöris dolgot ne rántsd ide mert az amugy sem hátba támadás és azt megbeszéltük egymásközt) Kösz,de nem tom,hogy ki hogy van vele,de számomra nem megfellelő ilyenkor azok a válaszok,hogy "csak/sajt/mért ne stb."
2:
megértem,hogy a legjobb "családban" is vannak gondok,de az értelmes emberek megprobálják megbeszélni és ha kell,akko a néma egymásnak hátat forditást válsaztják,de jelen esetben ott lesz még másik 29 akivel beszélhetsz...és úgy sem te mesélnél nekünk,meg ha akartad volna nem is kellet volna,hogy láad a karijainkat.
3:
magam részéről azt hiszem mindent megprobáltam,hogy peace legyen...erre yvett és castor rá a tanú...megalázkodtam,igérgettem volna,de te erre mit csinálsz?Igéretetsz velem fűt fát és tuána beirsz egy olyat,hogy nem bizol bennem? tudtommal neked még nem igértem semmit igy erre nincs okod ilyet tenni...másrészről igy játszadozni vleem mint a "csicskásoddal" kösz ebből nem kérek...
4:
gátlom a munkátokat?Időpontra tettem egy javaslatot le lettem hurogva,de mégis nekem volt igazam....2x támadás ügyben tettem egy észrevételt teljesen normál hangnemben(nem mondtam,hogy nektek nincs igazatok csak "tudtommal" és mondtam később,hogy ha az oldal nem tért ki erre abban az esetben) le lettem hurogva...jön con megmondja a végszót,de kinek a javaslata illet rá?Hát az enyém...jk-k feltesznek kérdéseket válaszolok rájuk,ami sztem logikus...nagy részt ugyis lett pontositva ti általatok is és -majdnem- mindig odairtam,hogy sztem,de kérdezzétek meg a szervezőket...
5:
Quator:
Itt -már csak-egyedül neked van bajod velem és ezt nem vagy halandó megbeszélni és férfiként elintézni ezt egymásközt...ehelyett a saját szervező társaidat fenyegeted meg,hogy "vagy te vagy én"!nem tom,hogy ti hogy vagytok vele,de én nem szeretem az olyan fenyegetéseket,amik -látszolag- nem hagynak választási lehetősséget...amugy sem szeretem...
(most akkor ki a sunyi/gerinctelen?)
6:
hivatkoztál még arra emlékeim szerint,hogy biztosan balhézok majd a talin...Megláthatod ebbe a topicba is,hogy milyen csapatot szervezünk...nem vérpistit...Ezen felül megkérdezheted azokat,akikkel találkoztam eddig és -javitsatok ki ha tévednék,de sztem- egy jót játszottunk...Szabályok szinte szóba sem kerültek...(nava,con,sion,castor,saggaras,limi)
7:
manipulativ tett jk vs km?Hm...érdekes vád...akkor tájékoztassatok arról is,hogy mi okom lenne ráTalizni akarok tagokkal nem lefujatni a találkát...Az hogy vmi nincs rögzitve om-n és mivel tele van a magus háziszabályokkal és mondhatni mindenki máshogy játszik épp emiatt kell rákérdezni ha vmi nem tiszta...Quator mondta,hogy a 2x támadást ők sosem vették figyelembe...nos igen én is játszottam olyan csapatban,de elég sok olyan emberrel is játszottam,akik komolyan vették,de akárkivel is játszok rá szoktam kérdezni vagy maguktól mondják már,hogy mit szoktak másképp csinálni....
Szuma szumárum(összegezve,aki nem tudná):
1:
Quator:hajlnadó vagy lefogadni Castor javaslatát és "kibékülünk" Nem szólunk egymáshoz,nem te mesélsz,sőt még a karikat sem kell látnod...Ezen kivül nem irok verseny topicba nem inditok nyilt karit,hogy még később se kelljen beszélned velem,igy mindenkinek jobb lesz és mindenki jól érzi magát a talin...Megmontam msn-n is,hogy nem miattad fogok elmenni a talira hanem a másik 29(+1 talán cattie?) miatt és miattuk el akarok menni...
2:
köcsög bunkó leszek és igyis ugyis el fogok menni és ha te tartod a fenyegetésed,hogy nem jösz el,hát akkor módositom a jelentkezést.Elvállalom a kmséget és mesélek 1 csapatnak és ide az első csapatba jöhet még 1 ember...
(még1x elnézést,hogy nehéz helyzetbe hoztam embereket)
ui.:még annyit,hogy ha nem ment volna át a reagomból...arra törekszek,hogy mindenki jól érezze magát és lehet önzőségnek nevezni,de én is akarok találkozni a tagokkal ill. az ebbe a topicba összegyültekkel egy jót szorakozni...köszönöm a figyelmet.
Nem hoztál kellemetlen helyzetbe. Sajnálom nem sikerült "jól alávágni" a szervezőknek vagy épp nekem.
Csak azt hajtogattam, hogy "ehhez fáradt vagyok": Igen. Itt mindenki előtt bevallom férfiasan a vád igaz. Tényleg fáradt voltam. Arról nem szól Schinter fámája, hogy ez csütörtökön történt. Elég szépen ledolgoztam a munkaidőm és este se volt nyugtom. Aztán úgy 9-körül jött a nagy 4-es megbeszélés. Ha jól emlékszem (elnézést percre pontosan nem tudom) fél tízkor jeleztem, hogy úgy időzítsük a megbeszélést, hogy én 10-kor lefeküdnék, mert pénteken én még dolgozom. Ezt elmondtam még párszor mire elmúlt éjfél is és még mindig ugyan az a meddő csűrés-csavarás ment. Hát lehet, hogy itt rajtam kívül mindenki dúracél-nyuszi, de én tényleg elfáradtam testileg-lelkileg-szellemileg.
Lássuk csak a látszat egyezésget. Ugyebár Schinter te azért ígértél volna meg mindent, hogy KOMPROMISSZUM legyen. Akkor lássuk az elferdítés és csűrés-csavarűs nélkül hogy is értelmezhető a te egyezséged:
1 nem kell megnézzem a karaktered, ne bíráljam: Kizárnál a bírálatból, mert én nem engedek az agymenésnek. Így vígan tudnád kábítani meg győzködni a többi 4 KM-et. Szabad a pálya Quator kizárva a bírálatból. Ez NEM konpromisszum, hanem egy burkolt ismételt támadás részedről.
2 nem írsz és nem indítasz új karkatert, hogy ne kelljen beszélni: Ez az adalék. Ennek semmi jelentőssége hisz a támadásokat és fenyegetéseket és a nyílt megalázást eddig is inkább privátban intézted, hisz így közben itt a vigyori ártatlant tudod adni. Ez sem kompromisszum, de egy igazán hangzatos fogadalom.
3 nem én mesélek, hanem Castor: Ezzel megintcsak 5 másik embert hozol hátrányos helyzetbe és még ráadásul úgy, hogy magadat "körbe bástyázod" Castorral, hogy lehessen mögülle mutogatnod, hogy "jajj ezt is vállaltam". Ezzel egyet intéznél el, hogy Nibur, Joe, Ichigo, Siffad és én nem játszhatunk együtt. Nem élhetem át a kalandot ezzel a négy emberrel, mert te lestoppoltad magadnak őket és Castort. Ez végképp nem kompromisszum.
Így összességében az ígéreteid csupán színes masniba csomagolt ismételt támadások. Egyetlen céljuk, hogy te ismét a békülős, ártatlan mártírt játszhasd a többiek előtt.
Csak manipulálni akarsz mindenkit ezzel. Érdekes mód én hiába kértem, hogy ezt és az ehhez hasonló húzásaidat hagyd abba. Múlt csütörtökön is szóltam, hogy utolsó lehetőség szállj magadba. A képembe röhögtél és fölényesen "döfködtél" egy kicsit mint általában szoktad. Ezt persze mikor Yvett és Castor csatlakozott már nem így adtad elő, hanem rögtön volt kinek mártírkodni meg megmagyarázni. Na pontosan ezek azok a dolgok, amiket nem tudok tovább tűrni. Ez az alakoskodás és pózolás, hogy mindekivel elhitesd, hogy te vagy az ártatlan áldozat.
Akkor most jöjjön az utlimátumodra a reakció:
Nem. Én ott leszek és nem fogom hagyni, hogy a te keztedbe kerüljön akár a modul, akár bármelyik csapat. Főleg ezek után nem. Azzal, hogy most jól megfenyegettél és csakazért is eljössz, hogy tovább rombold a versenyt végképp meerősítettél abban, hogy itt volt az ideje, hogy tegyek valamit. Így remélhetőleg legalább a többieket meg tudom óvni a további idegeskedéstől és elsorvadástól.
Persze most ismét csavarhatsz egyet rajta és jöhet a jólbevált "ez nem is így...", "én nem így mondtam/gondoltam...".
Végül az igazi kompromisszum:
Azt hangoztatod, hogy azért ragaszkodsz a találkozóra jövéshez, mert meg akarod ismerni az OM-tagokat, akik eljönnek, beszélgetni akarsz, találkozni. Jó. Kérdem én tényleg csak ezt akarod és nem a versenyt direkt szabotálni? A választ meglátjuk, ha kiderül elfogadod-e az egyezségemet.
Schinter gyere el a talira. A versenyben nem veszel részt. Se JK-ként, se KM-ként. Viszont a verseny előtt, után, a nagyobb szünetekben ott a lehetőség, hogy ismerkedj és téged is mgismerhessenek. Hidd el ez igazi kompromisszum, mert ezzel nem csak neked jó, hanem mindeketten áldozatot hozunk.
Én elvisellek. Akár még annál az asztalnál is nézelődhetsz, ha nagyon akarsz, amelyiknél én mesélek. Így ott éled bele magad a történet sodrába, ahol tetszik és ahol a legjobb a hangulat. Annak a játékán szórakozol, akién szeretnél. Viszont a békés egymás mellett élés és a találkozó eszméje érdekében a továbbiakban kimaradsz a versenyből, nem próbálsz háttérből belefolyni a versenybe, hanem a találkozással megelégszel.
Ezt tudom ajánlani neked utolsó utáni-utáni igazi kompromisszumnak, mert látom tényleg szeretnél ott lenni és hiába minden rossz előérzetem, hogy végül tovább rombolod a talit megtartóztatom magam és nem a teljes elzárkózást választom. Persze mondhatod, hogy csakazért is öljük egymást tovább és hogy ígyis-úgyis eljösz, de azért azt figyelmedbe ajánlom, hogy nem mindegy, hogy lesz-e patália vagy tűrtőztetem magam a megjelenésedre és békében találkozhatnak veled a többiek.
Azt hiszem ezzel a lehetőséggel részemről megtettem a lépést a béke irányába. Ennél többre sajnálatosan nem vagyok képes.