Hahóhahó! Lehet hogy a második epizód lesz az utolsó mert megmakkanunk!!! Megalakítom a világvége szektát!!! Jó tudni Választás: a bal, vagy a jobb kezed vágjuk le? Hm, a balt, mert jobb kezes vagyok. Rossz válasz. A ballal megtanulhattál volna újra mindent. Kapmó. Game over...
Hát nem ilyen egyszerûen, de hasonlóképp baromi hirtelen kell majd dönteni.... Egyébként nem feltétlen célom a JK-k megölése, de ha nincs kockázat nincs izgalom sem...itt meg most több forog kockán mint sejtenétek...
Bízom benne hogy jól fogtok dönteni és nem kell a kalapból elõrántsak valami "deus ex machinát". Azért olyan szemét nem vagyok, hogy csak úgy kinyírjak mindenkit. Eddig elég életrevalónak bizonyult a kis csapat, bízom bennetek...
Jáj de jó hogy a Km részben optimista. Hol egy felnõtt pelenka?!
Kiderülne hogy amikor épp azt hisszük, hogy gyõzünk, valamelyik barom toroni felhúzná A Lobogót, és kiderülne a déli az elterelés, és itt van a java!!! Na szerintem akkor hangyáznánk "kicsit"...
Elõre szólok, hogy a tapasztalatok szerint eddig kb 99%-os valószínûséggel bukunk. Valahogy , ha arra van kiélezve valami, hogy " majd a JK-k döntése alapján siker-bukás, akkor azt nagyon be szokta bukni az egész bagázs. Hm, hányszor is veszett már oda a Világ a kalandozók miatt?!?
Quator!
Látom bízol a csapat-kohézió és a bölcsességetek erejében! Hát azt gondolom, hogy az jobban esne, ha Boreas hirtelen nyitna egy téraput és Ral Da Ranga beállítana a sereggel, hogy gyüttünk húsvéti locsolni, De sajnos itt csak a ti eszetekere lehet alapozni. Hogy ebben ki mennyire jár élen az már a ti dolgotok. ....Ha minden kötél szakad kérdezzétek Schintert,hog õ mit választana... ..."Nos javaslom hagyunk itt mindent a francba és keressük meg a kocsmát..."
Gondolom a kariknak egyértelmû választás, hogy inkább a biztos halál, minthogy kocsmatúrára menjenek a léha bárddal. (Talán kivéve Schinter karakterénél.)
Igen, Tiát megvárom, hacsak Hakea nem szól, hogy tõle folytathatom
Hm, hm, kocsma és szex, a bárdot ez a kettõ motiválja A karim mindkettõt csak gyõzelem esetén tudná értékelni... mert nem antialkoholista õ sem, csak Tharr papjaival egy ivóban nem jó a hangulat...
Benéztem Shadonba... És mit látok?
Hát apám! Én csak ámulok és bámulok! Nézek mint Alíz Csodaországban, hogy hú bakker, de megváltozott ez a mese!
Látom Radnak ismét sikerült elérni a fordulatszámot... .
Jók vagytok a szeren Nava! Nem olyan fergeteges a buli mint Alidaxban volt...de egy pár ajtócsapkodást megér.... Egyébiránt úgy néz ki, hogy különleges érzékem van az OM-ben beletenyerelni a forró helyekbe...
<Úúú, bakker, és én ismét kimaradtam belõle... Engem minden sikos zsírosbödönbõl kihagynak!!! )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.09. 17:50-kor.
:D A szado-mazoból nem lett semmi a kunyhó leomlása miatt. Készülj, Castor, Km-ként te sem fogod megúszti az efféle helyzeteket, már ami a férfi-nõ viszonyt illeti. Szerintem a bárd-Krisztin páros majd tesz róla...
Én nem is KM-ként akarom megúszni az ilyen eseteket, hanem JK-ként nyakig benne lenni az SR-ben! Mármint Messalában... Azaz nem kell nyakig csak úgy húsz centire! De hát a sors oly mostoha a testõrökre. És ha kapok is valmit azok fémondatos kenyérvégek... <Megyek a szexuálisan éheztetett JK-k anonim klubjába!> pedig még pervez sem vagyok, én egy sima hard-core kategóriával is beérném...
Teremburáját! Ha lenne még panasztopic, fogadni mernék, ott lennél és sérelmeznéd, hogy nem kielégítõ a karid szexuális élete! Hát még a dalnoké milyen lesz ott! Zéééróóó! Nyelvetlen nõvel összekapás után amúgy sem esélyes...