Kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánok
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Nos, Kellemes Karácsonyt kívánok minden tagnak, az aprócska késésért elnézést kérek. Továbbá ezennel az ünnep égisze alatt sunyin visszapofátlankodnék az aktívan olvasgató tagok közé ^^. (szigorúan amennyiben nem vagyok ellenére senkinek)
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Hej, de régen nem hallattam a hangomat! Az Önjelölt hírmondót benőtte a pók, por lepi, de lassan fosszília lesz Amúgy se játszom sok helyen, történetesen egy helyütt, csak Yvett időt kért, és ott is ciripelnek a tücskök, így aztán végképp lecsökkent megnyilatkozási lehetőségem (amiről én is tehetek, mért nem keresek játékhelyet, no de ha egy is elég lenne).
Hogy idén megtisztelem-e a fórumozókat pár sorral a tavernában, nem tudom, ha mégsem, álljon itt, frankóbb új évet!
A kiadásra készülő fantasy könyvemről annyit, hogy a borító tervezésénél járunk, januárban talán megkapom a lektor pammogását, és remélem, nem fog a vér a fejembe szállni tőle.