Limenel:
Jöhetsz egy ilyennel semmi gond...csak vigyáz ne hogy az első sarok után egy kutató laborban köss ki
meséltem már bár a haverokank igen csak megoszlott a véleménye.
Ált sok mindent szoktam enegedni.Tápolni is lehet nyugodtan,csak arra kell vigyáznihogy akkor az njk-knak is megvan az,amit a jk akar
Könnyű léptű:
Jöhec amund necroval csak mond meg honnan szerzel manát és ki tanitott meg...mert ugye Y oktatással indit minden vari és mivel az amundok nem igazán alkalamasak erre,igy az első években kibuknál...
Én egy félig óelf, félig Draqurion, félig démon, félig angyal, és persze félig Amunddal akarok lenni.
És mindegyik hatalomszavaival akarok káromkodni, kiabálni, csevegni és suttogni.
És full élővértben akarok rohangálni, társnak meg nem kell más, mint egy nagator a hozzá tartozó Aquir vadászhajóval, amin ott pihen Pötyi, az őssárkány hátasom
nem gond,akkor kérem az előstorydat Legfeljebb majd az egész Ynev össze fog ellened legalább egy kis összetartozást is mutatnak az Ynviek és megszületik az első teljes Ynve össszefogás akció hires leszel ne aggódj
Akkor azt mondom, hogy a pici amundom 10 évesen összetalálkozott az Vaskezű Alexxal, és így nézett rá , mire a nagy harcos megsajnálta, és hogy megvígasztalja megtanította őt asztrálnyelven káromkodni, és odaadta neki az ezeréves kirakó darabjait. A kissrác 14 éves korára kirakta az ezeréves kirakót, és ő a nagy Atem, aki majd egyensúlyt teremt az erőben. .
Aztán persze már egyenes út vezetett Lar-Dorba, ahol így nézett , és ők egyből lerángatták Doranból az öreg Alyrt, aki megtanított a kissrácot mindenre. A pszível meg nem volt gond, mert mire kirakta az ezeréves kirakót, úgy megedződött a mentálteste, meg az intelligenciája, hogy Kyr pszí már gyerekjáték volt neki, hiszen a kirakó dobozára ki volt írva, 2-4 évig, és ő négy év alatt kirakta.
hm...egésze érdekes story...de helyette ajánlanék egy másikat...vándor vari magához vette és az amundodnak rendkivüli érzéke volt a mágiához csak éppen a Y-t nem vágta...vari elkezdett gondlkodni és kidolgozott neki egy fajta HI-hoz hasonló lötyit,amiből tudott manát sajtolni magából mint a bm...oszt kész
hihi...
nem tom Bg2-vel még nem játszottam és szeretnék majd..viszont bg1-t majdnem végig vittem csak aszsme a végén a főbossal akadt egy kis gondom...nem tudtam a bemenni a városban és kinyirni Egyébként akkor jön az,hogy előtte full táp aztán rámenni
na nekem úgy nézett ki,hogy vol a csapatban:
-a tolvaj kis csaj még az elején,akit majd elrabolnak...elfelejtettem a nevét
-Khalid
-Jahera
-egy bárd
-meg a Boo val mennő nagy harcos
-meg én a pap..
Úgy néze ki a full táp,hogy 2 csonti sereg + 2 szörnyek ből álló sereg.Aztán áldás meg miegyéb minenkire és akkor már mehetnek Bárd battle szong és a többiek meg parity és nyilvessző...a 2 harcos meg +2s karddal mentek előre
??? BG1 ben nem volt megszabályozva h 1 csapatnak hány idézett lénye lehet? Atyavilág...nemtom bg2 ben durva volt nézni ahogy Johnny bá beállt a tér közepére, és az elfogására küldött 6 fős agyonképzett varázslóosztagot kivégezte 3 mp alatt...aztán a játék végén 2kezes harc 2 hosszúkarddal + körönkénti 9 támadásos harcoslányka móresre tanította, mágikus védelmét úgy hámozta le mint a hagymát
Tápolni kell, de akkor is a történet a lényeg! Ha nincs az adott rpg-nek megfogó története, hiába a jól eltalált xp rendszer, eltünik a süllyesztőben... (kivéve a Diablót, ugyebár )
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Úgy melékszem,hogy nem volt...legalábbis én mindig úgy feküdtem le a mezőre pihenni,hogy 2 csonti sereg vagy 1 csonti és 1 állatka és akkor ha este támadni jöttek,akkor még mindig aktivak voltak és lehetet gyakni...reggelre meg ugyis vissaz jött a spell..
hát igen..a kétkezes harc mindig is tápika volt...de mondjuk magusban is az