Könnyűléptű, nekem az Élőholtak Hordáiból a Lich Queen az örök kedvenc, a varázslatai, meg a hanghatásai nagyon ott vannak... Sereg szintjén a sárkányok is odavágnak...
Liminelnek: a Diabló könyveket még nem olvastam, a játékot pedig nem nyomtam végig... De, ha választhatok, akkor inkább már a könyvek.
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Azt nem mondom, hogy rossz a Diablo, csak nekem nem jön be. Az igazság az, hogy nagyon kevés játékkal játszottam ez idáig, ami meg is fogott történetileg. Az Outcast nálam az etalon (tps, történetileg, zeneileg, grafikailag(még most is!!!)), utána jön a Final Fantasy sorozat, Halo, Star Trek: Bridge Commander, Falout (BG1- ill 2-vel még nem játszottam, úgyhogy ezekről nem sokat tudok mondani).
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
mire gondolsz?
Dioba eléggé előre kidolgozott varik vannak..
viszont ha pl a varázshasználó/harcos kombóra gonsolz,akkor sztem az mindenkinek egyértelmű...nem kell azt dioból tanulni...
Unreal Tournament. Egy hete nyomjuk neten minden este. Nem egy gondolkodós játék de tetszik. Fegyverek kimondottan jók szerintem, főleg hogy van amelyiknek 3 funkciója van. Mondjuk nemtudom minek írtam, úgyis ismeri mindenki
Limenelnek:
Te meg a cheateralázás... lol
Felhekkelem a szervert és felmegyek god módban, aztán duel Hehehe!
Hakea Ello-nak:
Az UT1-et nyomjátok?
Én is UT1-et nyomok!!! Van fighterjets-es szerver, általában ott nyomulok CrusaderXS néven!
CTF a drága! Mindjárt írom a címét!
És hidd el én lámább vagyok, mint Te!
Egyet értek az előttem fölszólalóval. FINAL FANTASY RULES. FF-VII, VIII X. Szebb játékot keveset láttam eddig, talán csak a Devil may cry legújabb verziója.
A szerver címe:
[CSHP] XOL DOG 400s CTF Fighter-Jets Server
IP: 81.169.188.18:7777 Egész jó gépekkel lehet repkedni
Muhaha biztosnem ma olyanokat kaptam flakkal h így néztem: Mondjuk az a rossz hogy neten néha akad a connection és akkor csak annyit látsz hogy a srác aki 0,05 mp-vel ezelőtt ott volt a folyosó végén, hirtelen a hullád fölött áll véres láncfűrésszel. A hangsúly a láncfűrészen van .