Szeretnélek titeket megkérni, hogy ebbe a topicba csak a KM-ek írjanak ha új kalandot indítanak, és meghírdetik a részleteket a JK-nak. A megbeszélés többi részét kérjük a Játék elõtti egyeztetések részlegen elintézni. Köszönöm.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2007.01.31. 12:03-kor.
No, jóemberek, tiszteletem! És köszönöm az adminoknak a bizalmat. Meg is hirdetném a kalandot. Szeretnék egsy meglehetősen nagyszabású kalandba belefogni. A karakterek teljesen mindegy, milyen fajúak, kasztúak.
Igyekszem nagyon gyakran írni. Ugyan most kezdődik a vizsgaidőszak, de majd télleg igyekszem naponta töbször válaszolni.
A karaktereket a mailto:Sadrick@warrior.hu címre várom, vagy lehet bepróbálkozni nálam MSN-en is. Állok rendelkezésetekre.
Üdvözlök mindenkit eme szép estén! Én is csatlakoznék az elöttem szóló mesélőtársamhoz és új kalandot szeretnék én is indítani.Mivel ez lesz első online-s mesélésem (élőben már sokszor "összejött") én max. 3 fő játékos jelntkezését várom.
Amit tudok nyújtani: remélem egy érdekes és élvezetes történetet, valamint napi bejelentkezést.
Amit szeretnék a JK-tól:A "jó" oldalán álló max. 4.Tsz karakter, illetve egy előtöri, valamint karlap erre a címre: mailto:joelyon@freemail.hu[/url]
Ismét üdvözlök mindenkit! Egy kicsit csodálkozom! Én azt hittem, hogy nem fogom győzni olvasni az előtöriket erre fel még egyet sem kaptam. Ha valakinek mégis lenne kedve részt venni egy általam kreált modulban, akkor küldje a szükséges anyagot az előzőekben megadott címre.
Én múltkor kritikát kaptam, hogy túl sok a karakterem. De ha nem gond akkor van még kijátszatlan koncepcióm. BŐVEN
Szóval szívesen részt veszek mindenféle jó kis játékban.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Na emberek. Régebben már valaki felvetett egy dolgot. Mi lenne, ha csinálnánk egy Toroni rendszerű gladiátorviadalt? A szabályok adottak, csak össze kellene hozni két csapatot, meg kompatibilissá tenni az internethez. Ha valakinek ötlete van a megvalósítással kapcsolatban, az írjon a játék előtti egyeztetésekbe.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Új kaland várható, 6-7 JK-t keresnék maximum. Olyanok jelentkezését várom akik még nincsenek egy kalandban sem, vagy az én "elhalt" kalandomban szeretpeltek. Már máshol játszó karakterek, csak az esetleges üresen maradt helyekre pályázhatnak. ne haragudjatok, nem negatív diszkrimináció csak szeretnék az újaknak lehetőséget adni.
Tehát: 4. szintű karakter, ETK szerint. Más megkötésem nincs. A kaland Abasziszból indul, előtörténetben legyen benne, hogy miért akar az északi partvidékre utazni (akar, mert játszani akarsz ).
Karlapokat a ggandalfKUKACfreemail.hu-ra küldjétek mihamarabb
Nos, eddig kaptam 3 jelentkezést (+Desmond), és ebből eddig egy db előtörténetet. Szombatig várok... addig jelentkezzenek az újak, vagy vmi jelzést adjanak magukról (karlap elősztori ha lehet emailban, de küldjetek pm-et is, mert az emailt nem tuti hogy megkapom, és így meg tudjuk beszélni a dolgot). Tehát szombat, ha addig nem telik meg a keret szabad a rablás az üres helyekre. (nem stipistopival, hanem pm+karlap+elősztori kombinációval )
Énis jelentkeznék egy kalandba! Nemtom hol van még hely, ahova mehetek oda megyek, csak szóljatok! PM, vagy akármi...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja. -Üdvözöllek!