• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Utcák, sikátorok

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
221 hozzászólás • Oldal: 3 / 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15

Re: Utcák, sikátorok

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.07. 17:55

<...ember a jó édes...>Széles mosoly
-Adni, venni, cserélni, üzletelni jöttem.
Ha nem áll az utamba lassan megyek tovább és nem állok meg.

//Nekem igazából mindegy milyen ló, arra is csak azért volt szükségem mert gyalog nehéz lett volna eljutni ide de még az is lehet h eladom ha pénz fog kelleni.//
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

Szabdnap kezdetén

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.04.07. 17:58

(Tafio)

*Ismét regel van, ismét egy szabad napot kap Tafio uraitol! Az esti szolgálat kissé megvislete vágyakozva tekingettet a sötétbe boruló utcák fele, örposztjábol. Szájában friss vér zamatos izét érezte... Most pedig eljött a regel, az álmodozások vége, a cselekvés pilanatai közelednek! Végigtekint a kaszárnya bejáratában álva a tömött utcák során, elmélázik.*

<Lássuk csak mit is kelene am elintézni? Ó igen! Sebastian al este fele találkozni, valahol. Jol berugni.. látszolag majd az utcákat járni... Afrix várja a következö áldozatot! :twisted:
Egyéb tendök is vannak! Krisztinát meg kéne látogatni... 8) Ideje mutatni neki valami ujat! :vigyor:
Mindezek mellet folytatni kell a kereséstét azoknak akik alkalamsak lehetnek, hogy melém áljanak, az eljövendő harcokban!
Hmm, Herold mesélte hogy uj fegyverek érkeztek a vásár térre... azokat is meg kéne nézni hátha van valami ahsználható darab köztük!
Hol kezdjem, intézni a dolgokat? Krisztina délutánig nem ér rá velem foglalkozni :( A fegyvereket bármikor megnézhetem, este meg sok mindent elkel intéznem!>
*önkéntelenül meggyalja a szája szélét*
<Három Vidám Kard kocsmában lessz találkozom este a cimborákal, tehát a környékét alposan be kell járnom! Azon a környéken kéne elkapni a következöt! Hmm, nem jó akor gyanuba keveredhetek. A kocsma és a kaszárnya közt kell találnom egy megfelelö sikátort ami elég meszire esik a megszokott hazavezetö utvonalaimtol. Igy senki nem fog rám gyanakodni! :lol:
A részleteket legjobb lesz kidolgozni egy jó adag sör melett! :D >

*Rövid tünödés után, a legközelbi ivó fele irányitja lépteit, kényelmes tempoban haladva, nézelödik. Kimondottan jó kedve van, csodás nap vár rá, és még csodálatosabb éjszaka! :roll: *

Edit:
// A következöket viszi magával a karakterem, a szálásrol:
-Sessin-Tör
-Tartaros-hosszukard
-10 réz
-Felszerlés listán nem szerepel, de gondolom valami minimális láncing vagy posztovértel felvan szerelve, ha igen akor egy posztovértet visel a ruha alatt. Fő az elövigyázatosság!
-A kimenö ruházatát viseli: Fekete nadrágot, kékszinü inget.//
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.07. 18:27

JK: Gor'has (Goblin fejvadász)
Esemény: Átkelés Erion keleti kapuin
Helyszín: Erion Fogadó-negyed
Időpont: Déli órák
Helyszínen eltöltött idő: Gor'has (1.nap)

*Bólint, majd kilép melléd.*

-Értem. Akkor elsőnek vásári jogot kell váltania. Legalábbis, ha itt akarja a portékáit értékesíteni.

*Végigméri a lovon lévő árut.*

-Összesen 10 rézpénz lenne.

*Közli mosolyogva. Nem úgy látszik, mintha csak pénzt akarna kicsalni. Pár pillanattal később az egyik prémvadász is visszatér egy kisebb szütyővel.*
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.07. 18:31

//Nem tudom mennyit érhet a nálam lévő árú, szerintem nem keveset de mond meg te. Ennek függvényében döntöm el kifizetem-e a kért összeget.
Mivel úgy gondolom nem kell ismernem a többi karaktert, nem fogom elolvasni csak a nekem szóló részt. Ezért kérlek ha rám is vonatkozó dolgot írsz -ha nem gond- utalj rá h olvassam el. Köszönöm.//
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.07. 19:04

JK: Tafio (Wier városi katona)
Esemény: Úton a Bádog Sárkány Fogadó felé
Helyszínen eltöltött idő: Tafio (Szülőváros; 17év)

*A hajnali szolgálat után-hiába aludtál délig-még mindig kicsit fáradt vagy. Nem élőnak való az éjszakai munka...Lassan közeledsz a célod, a Bádog Sárkány Fogadó felé. Tudod, hogy nem a legszebb fogadó, de a zálogházában időről időre értékes tárgyakat, fegyvereket is fel lehet lelni, áron alul. Errefelé még ilyenkor sincs sok ember, valószínűleg a Nekropolisz közelsége miatt. Nomeg erre inkább békésebb népek élnek, kevés erre a zajos esemény. A fogadóhoz hamar odaérsz. Benyitsz. Bent csak páran ülnek. Valószínű ilyenkor még mindenki dolgozik, vagy az ügyeit intézi. A fogadó L alakú. Az "L" rövidebb szárában van a söntés, és egy feljáró a felső szintekre, a hosszabbik szárában pedig kis asztalok, és a fal mentén zárt boxok vannak végig. 2 asztalnál ülnek mindössze. Az egyiknél egy magányos hölgy, a másiknál egy kisebb férfitársaság fekete vértekben. A férfiak mellett pallosok vannak az asztalnak támasztva, sört vedelnek, és hangosan röhögnek. A hölgy szőke, hosszú hajú. Szép bársonyruhán visel (földig érő). Néha finnyás pillantást vet a másik asztal felé, közben kissé idegesen játszik az asztalra helyezett étlappal. A söntés mögött egy hófehér bőrű, izmos felszolgáló, és egy füstös képű dzsad áll. A dzsadra pillantva az az émelyítő érzés fog el mint mindig, mikor a közelében vagy. De ezt már megszoktad.*
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.07. 19:06

//Clau: A reagok fejlécében írom a kari nevét :D Az áru kb. 10-12 ezüstöt érhet. Az árát egy párducbőr viszi fel, amit még utad elején ejtettél el.//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.07. 19:22

/Nestor/

Amikor elválok a karavántól, már nem érzem magam biztonságban.
Minden sarok mögül veszélyt sejtek.
De nem csüggedek, hisz tudom, hogy egyenlőre biztonságban vagyok. A kavalkád, az utazók színes forgataga jó álca lesz majd számomra a kutakodó tekintetek elől.
Első úticélom egy fogadó lesz, ahol megszállhatok.
Semmiképp sem az elsőben, amit meglátok, mert az túl kézenfekvő lenne. Nézem a cégéreket, figyelem a neveket, s találomra választok egyet.
Aminek a neve megtetszik, az lesz otthonom egyenlőre, míg jobbat nem találok, vagy veszélyessé nem válik a talaj.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.04.07. 19:33

(Tafio)

*Az ajtoban álva végigtekintek a vérteseken, szememel alaposan vizslatom csodálatos szerszámaikat. Igen ezek igazi pallosok! :D *

<Akarok egyszer egy ijet magmnak!>

*Kisvártata tekintetét magához vonza a szépséges szöke hölgy, szemeimel végigsimitom, alkját.*ű

<Amindenit, micsoda nő! 8) >

*Elgondolkodok magamban, láttam már itt ezelött? Közben odalépdeleg a pulthoz.*

-Csapos, egy jó kupa Rumot ide!

<Vajon mitt keres itt egyedül, a Necropolisz közelében? Ez érdekes!>

*Aztán elgondolkodom, amig kiszolgálnak. Végig gondolom menyire forgalmasak a környezö sikátorok, most ezidötájt. Talán, ha a nö magányos... rálehetne venni arra hogy kicsit ketesben legyünk egy csendes helyen csak mi ketten... :twisted: >

Amikor megkapom a rumomat, kifizetem. Majd kényelmesen magmahoz veszem rumom elterpeszkedek, és szolba elegyedek a csaposal, közzben meg-meghuzom italomat:*

-Csapos, mond csak -szemeimet öszehuzom- történt valmi érdekes mostanság?

*Végighalgato ma mondandóját, majd ujabb kérdésket teszek fel neki:*

-Szép fegyvereik vanak azoknak a vérteseknek, nem tudod mifélék? Egészen pontosan mit is isznak?

-Érdekes hogy egy ijen szép nö, csak ugy egyedül itt kovájog, nem?

-Tudnl mutatni valmi érdekes, vadász fegyvert? Ojan jó éleset?

//off: most ide kell irnom avagy a bádog sárkány topicba?
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.07. 19:48

JK: Nestor (Renegát tűzvarázsló)
Esemény: Úton a keleti kapu felől
Helyszínen eltöltött idő: Nestor (1.nap)

*A kapun gond nélkül átjuttok. A főút mentén haladsz, de utána letérsz egy kisebb mellékutcába. Jó pár percig sétálgatsz, h minél nehezebben lehessen rádtalálni. Az egyik kisebb terecske szélén, ahol kevesen járnak találsz egy szemrevaló fogadót. A neve Tűrkiz Fogadó a Tengerszemhez. A cégéren egy sellő látható. Láthatóan nem régen renoválhatták az épületet. Amint nézelődsz lányok nevetgélése csapja meg a füledet. 17-18 év körüli lányok (kb. tucatnyian) jönnek ki egy szemközti épületből, és egy nénitől búcsúzkodnak. Annyit szűrsz le, h valami zongoraóra lehetett. Hárman leülnek a terecske közepén lévő tavacska partjára, a többiek eltünnek a környező utcákban...igazán szemrevaló teremtések.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Torozon 2008.04.07. 20:19-kor.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.07. 20:07

//Dreemer: Igen a Sárkányban folytatjuk :D//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.08. 18:03

Kifizetem a 10 rezet és próbálom minél jobb áron eladni a portékám
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.08. 18:35

JK: Gor'has (Goblin fejvadász)
Esemény: Átkelés Erion keleti kapuin
Helyszínen eltöltött idő: Gor'has (1.nap)

*Kifizeted a 10 rezet. Ezután hamar találsz magadnak egy jó kis sarkot, ahol letelepszel. A párducbőrt hamar elviszik, és még áron felül is sikerül eladnod. 11 ezüstöt kapsz érte. A többit kicsit több időbe telik eladni. Értük további K6 ezüstöt tudsz összeszedni. Az árulással összesen 3 órát töltesz el, így kora délután már tovább is tudsz állni. Ekkorra a forgalom is megnő kissé az utcákon.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.08. 19:00

/Nestor/

Ha a sellőre nem is figyeltem fel eléggé, a nálam nem sokkal fiatalabb lányok igencsak nagy érdeklődést váltanak ki belőlem. <Talán szerencsém lesz velük, s az információn kívül még társaságukat is megosztják velem>
Odasétálok a tónál ülőkhöz, s megszólítom őket:
- Üdvözletem, hölgyek. Remélem nem zavarok. Nem oly rég érkeztem, s szeretnék megpihenni valahol. kiváncsi lennék, hogy mit gondoltok; ez a fogadó - nézek a Türkiz Fogadó a Tengerszemhez-re - Jó hely? Vagy esetleg tudtok valami jobb helyet, ahol megszállhatok? Remélem tudtok segíteni ebben.
<Remélem nem üldöznek el, rég volt már, hogy kellemesen elbeszélgethettem volna valakivel.>
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.08. 21:09

JK: Nestor (Renegát tűzvarázsló)
Esemény: Úton a keleti kapu felől
Helyszínen eltöltött idő: Nestor (1.nap)

*Odasétálsz a lányokhoz. Azok elsőre nem is figyelnek rád, de mikor megszólítod őket hírtelen rád irányul a tekintetük. Az egyik odasúg valamit a másiknak. Azután a középső kérdez vissza:*

-Az attól függ milyen fogadóra gondolt az úr?

*Igazán édes hangja van. Lágy mosolyt ereszt meg az irányodba, majd varázsütésre előkerülnek a legyezők, és a két szélső egyszerre takarja el arcát vele, úgy, hogy csak a vidám pillantásaik látszódjanak. A középső az összecsukott legyezőt a kezébe helyezi.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.09. 16:54

//3at dobtam de nem találom hol lehet magát a dobást postolni. Egy másik fórumon a hszbe lehet beilleszteni egy scriptet hogy ne lehessen csalni, itt ez hogy van megoldva?//

Szedem a putyerkát és odébállok. Kifelé menet az ajtónállóhoz fordulok
-Ismersz valahol mágikus gyógyvarázslót aki rendbetenné a kezem? mutatok a sérült balra
A válaszától függetlenül keresek egy olcsó fogadót ahol talán nem koncolnak fel éjszaka és szállást, ebéded de mindenek előtt egy-két jó kupa hideg bort kérek. Mindenből olcsót.
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
221 hozzászólás • Oldal: 3 / 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15

Vissza: Fogadónegyed