• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 69 / 95 • 1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.10.19. 16:48

*Amival becsábulsz az ágyba - a benned felébredő férfi nem hagyja, hogy Tod válaszát meghallhasd, bár lehet újdonsült barátod nem is neked címezte mondanivalóját, csupán hangosan gondolkodott.
Ami illata csábító, akár csak előző éjszaka - mintha nem rég kelt volna ki egy virágokkal teleszórt illatos fürdőből. Selymes bőre "bűnre" csábító, akár csak keze és ajka érintése.
Elsöprő szenvedélyetek hamar tűzbe borítja mindkettőtök testét-lelkét; talán csak pár pillanat telik el az ajtó becsukódása után, s ti már fürödtök is az egymásnak okozott mámorban.
Ismét megtapasztalod, hogy Ami mennyire csodás szerető - nem csak azt élvezi, amit te teszel vele, hanem rád figyel, megad mindent mit kimondva-kimutatva "kérsz" tőle - és még a gondolataidban megfoganó dolgok is valósággá válik ajka/keze/teste nyomán.
A mindent átszaggató mámorban való fürdés után csak pihegtek egymás karjában. Ami mint egy kiscica bújik hozzád, karjával-lábával is átkulcsolván - mint aki többet el nem akar engedni. Pár perc csupán és egyenletes szuszogást hallasz felőle - Ami elaludt édesdeden.*

//Off: Quator! Neked a reagot a "Két város között - úton, tengeren..." c. topikba írtam.//
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.10.20. 14:14

Rychor Occhys (Arnan)

Mosolyogva, s elégedetten fekszem Ami mellett az ágyon, s hallgatom egyenletes légzését. Nagyon lassú mozdulatokkal, s lágy érintéssel simogatom vállát. Ahogy mozdulatlanul heverünk az ágyon, tööb gondolat is átfut elmémen, de tudom, hogy mindegyik csupán felületes. Az az egy azonban nem hagy nyugodni, ami a háttérben motoszkál, s alig várja, hogy a felszínre törjön. Mintha azóta ott kaparászna koponyám mögött, mióta ma ide betettem a lábam. Szó sem lehet újabb elmetámadásról, ez a valami a sajátom, érzem. Percek múlnak el így, mire rászánom magam, hogy lassan megmozduljak. Hamarosan indulnunk kell, s ráadásul a fogadót is el kell hagynunk hiszen... hiszen... Ez az! Zwoll halott... a fogadót be akarják zárni, hacsak... hacsak valaki a kezébe nem veszi a dolgokat. Ez a gondolat nem hagyott engem nyugodni, s most, hogy végre előtört még jobban ficánkol, újabb és újabb lehetőségeket suttogva. Lássuk, csak: itt van Tod, aki mindennél jobban a családjához akar menni, ehhez azonban pénzre van szüksége. Jó csapos, rengeteg embert ismer, a kapcsolatai kiválóak. Itt vagyok én, s bár a varjakkal nem érhetek fel, a zeném nem oly csapni való, hogy elkergetném vele a vendégeket. És ittvan... Ami - nézek végig a lány alakján -, a nemesifjú akinek a neve talán elég lenne ahhoz, hogy ne kelljen az Occhys Háznak felvállalnia eltévelyedett sarját, az álca tehát továbbra is megmaradna. Ez persze még kevés, hogy minden együtt legyen, de alapjában véve jónak tűnik... Nyugalomra intem magam, s lecsitítom a szüntelen suttogást, közel hajolok Amihez, s gyengéden megcsókolom, miközben közel húzom magamhoz.
- Ébredj kedves... - súgom egészen közelről, kezeim pedig érziki táncot járnak bőrén. Bár szeretnék együtt lenne vele újra és újra, most mégis megálljt parancsolok a férfia hévnek, s néhány hosszabb s egyre hevesebbé váló csók után megszólalok ismét.
- Készülődnünk kell, itt kell hagynunk a Horgast. Odalent vár ránk Tod, akit... még igazából be sem mutattam... - mosolyodok el zavartan.
- Szeretnék néhány szót beszélni veletek hatszemközt. Eszembe jutott valami, és ha ti sem tartjátok egetverő őrültségnek, akkor... - kíváncsi tekintetét látva, gyorsan megcsókolom alsó ajkát, majd csak ennyit szólok:
- Odalent elmondom - mondom sokat sejtetően, s az ágyról leszállva öltözködni kezdek. Nem túl nagy méretű poggyászomat pár perc alatt összekészítem, s kétszer is ellenőrzöm nem felejtek e itt semmit.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.10.30. 11:43

*Érzéki ébresztésed célba talált. Ami sóhajtozva enged el, kicsit zavartan, kicsit rosszallóan, kicsit kíváncsian méreget ahogy öltözködöl és pakolászol.*
- Most? Most olyan fontos? Mi olyan fontos? Nem várhat reggelig Arnan? - *majd ő is kiszáll az ágyból. Magára kanyarintja falatnyi hálóingjét, majd a köntösét, melyet te is csak most veszel észre, az ágy mellett pihent a földön.*
- Elkísérsz a szobámig, hogy felöltözzek rendesen, vagy így is jó leszek? :angel: - *kérdi csábos hangon, huncutul.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.10.31. 10:38

Rychor Occhys (Arnan)

- Hahh... nekem tökéletesen megfelelsz az egyszerű, önmagad valójában is. Sem ruha, sem ékszer nem tehet szebbé, mert te magad vagy az ékesség - bókolok Aminek.
- Elkísérlek, öltözz fel - terelem ki magam előtt az ajtón, pajkos pacsit adva hátsójára.
Miután Ami elkészül, az emeletről lesétálunk a lépcsőkön. Odalent tekintetemmel Todot keresem. Amint megpillantom, intek neki, hogy jöjjön a lejáró aljához, ahol mi is állunk jelenleg. Amint odaér bevezetésképp csak ennyit mondok:
- Ne aggódj hamarosan elindulunk, talán a főnök nem lesz mérges, ha a levelet a kezébe nyomjuk - utalok a tiszt által ígért igazolásra.
- Mindkettőtökkel beszélni akartam, mert ha a tervemet sikerül kivitelezni, akkor az mindhármunk számára hasznos lehet. Ehhez az kell, hogy közös legyen az egyetértés. Az igazat megvallva elég merésznek fog hangzani, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy eszement bolond vagyok, vagy pedig csupán egy el nem ismert észlény - mondom mosolyogva.
- A következő gondolat fogant meg bennem: A Hóhér elvesztette eddigi tulaját, és ahogy azt hallhattuk, be akarják zárni a fogadót. Ez nem véletlen, mert a Malvani Ház az áll események mögött, akiknek szúrta a szemét a konkurencia. Miért tehették meg? A válasz egyszerű: egy nemes ház könnyen elbánik a közrendűekkel, csak egy kis ügyesség, no és persze pénz kell hozzá. De mi a helyzet akkor, ha a fogadó egy másik nemesi vérvonal birtokába kerül? Ez a tény minden bizonnyal óvatosságra intené az intrikusokat, hiszen ha bármilyen kapcsolatba is tudják hozni a jövőbeni eseményeket a Malvani Házzal, az bizony kellemetlen következményekkel járhat rájuk nézve. Ennél a pontnál rád gondoltam Ami - nézek a lányra. Neked megvan a háttered ahhoz, hogy ezek az incidensek elkerülhetőek legyenek, vagy legalábbis távol tartsák az ártó szándékot. Ami téged illet cimbora - fordulok Tod felé -, tudom, hogy alig várod az együttlétet a családoddal, és ez... ez barátom jó lehetőség lenne arra, hogy jó pénzt keress. Rengeteg embert ismersz, és ez nem csak abban segítene, hogy megtudjuk, ha valami készülődik, hanem megbízható embereket is tudnál találni, akiket már ismersz, hiszen hárman vajmi kevesek vagyunk ahhoz, hogy elirányítsunk egy ekkora fogadót.
Rövid ideig csendben maradok, és hol egyikük, hol pedig a másikuk arcát figyelem. Őszintén kíváncsi vagyok a reakcióikra, ezért kisvártatva megszólalok:
- Nos? Sütni való bolond vagyok e... vagy... ? - hagyom nyitva a kérdést, így próbálva ösztönözni őket a válaszra.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.11.05. 11:45

*Ahhoz képest, hogy Ami egy úri nő elég hamar fel tud öltözni - pár percig tartott csupán és már útra készen is van, pedig még a haját is rendbe szedte nemeshez méltó megjelenést adva magának.
Odalent Tod az egyik asztalnál ücsörög egyedül. Az őrség már eltakarított mindent a fogadó éttermi részéből, ami és aki nem odavaló volt. Öt katona strázsál odabent, de érkeztetekre egyikőjük sem moccan meg.
Intésedre ős is vissza int invitálva titeket, hogy menjetek ti le őhozzá. Talán igaza is van, ott kényelmesebben tudtok beszélgetni, mintsem a mellettetek strázsáló egyik őr füle hallatára.
Helyet foglaltok az asztalnál, mondanivalód előtt Tod közli, hogy várni kell még pár percet a levélre, így ücsöröghettek nyugodtan és beszélgethettek bármiről. Így ez még számodra kapóra is jött.
Miután elmondod ötletedet mindkét társad megütközve néz rád. Nem bírnak szólni, csak néznek.
Először Tod arca virul fel.*

- Hát barátom, neked sincs ki mind a négy kereked... de... Uram Atyám!... Agynak kell lenni a fejedben, ha ez kipattant belőle.
- Arnan, te józan vagy? - *kérdi Ami megütközve miután megtudott szólalni.* - Egy ekkora fogadót és csak úgy? Ki irányítja, ki könyvel, ki tartja a szálakat a kezében? Te tudod egyáltalán, hogy mennyi munka van egy ilyen fogadóval? Vagy te mindezt megbírod csinálni?
- Tényleg!... Magadnak milyen szerepet szántál? Mert erről nem ejtettél szót :roll: - *érdeklődik közbe Tod.
Arcukon a megütközés még mindig ott van, de a kíváncsiság, a lehetőség új csillogása is helyet kapott. Eszement ötleted úgy látszik, ha nem is aratott elsöprő tapsvihart, de nem is süket fülekre talált.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.11.06. 10:41

Rychor Occhys (Arnan)

Örülök, hogy így alakulnak az események, és nem intenek le azonnal. Ezek szerint ha nem is hozta teljesen lázba őket a lehetőség, legalább az érdeklődés szikrája megvan.
- Valóban Tod... a magam részéről még nem szóltam. Én szívesen fellépénék esténként, ezzel is csalogatóbbá téve a helyet, illetve hajlandó lennék arra, hogy járatosságot szerezzek a pénzügyekben és segítenék mindenben, amiben csak lehet.
- Hogy a fogadót ki irányítaná? - nézek Amire. - Természetesen te lennél a főnök... ki más lehetne? - kérdezem vigyorogva.
- Mint mondtam szükség lenne Tod kapcsolataira - folytatom komolyabbra váltva -, nem gondoltam, hogy hárman elegendőek leszünk. Szükségünk lesz egy jó szakácsra, néhány inasra, no és persze egy-két megbízható és fizetett strázsa sem ártana, sőt... a korábbi eseményekből okulva egy méregmester is beválna... csak a biztonság kedvéért, hogy ne kerülhessen sem az italba, sem az ételbe nem oda illő anyag - folytatom az ötletelést, ezzel is tudtukra adva, hogy nem csupán vicceltem eddig.
- Ezen kívül nem ártana átvizsgáltatni az épületet, hogy volt e figyelme a jó öreg Zwolnak arra, hogy megvédje tulajdonát a pusztító tűz ellen.
-Tudom, tudom, ez induláskor rengeteg pénzt jelent... ezért legfőképpen a te válaszodra vagyok kíváncsi - nézek a lányra -, hiszen részedről lenne a legnagyobb az áldozat. Sajnos az én helyzetemben csak ötlettel tudok szolgálni, ha pénzem lenne, már rég a kezembe vettem volna a dolgokat.
- Nos? - nézek most mindkettőjükre. - Mit szóltok? Meg tudnátok felelni, ki-ki a saját részének megfelelően? - kérdezem komolyan.
- Ha előtte szeretnél megtudni néhány dolgot - nézek ismét Amire -, hogy megismerd a helyzet kockázatát, talán tudok néhány információval szolgálni a Malvani Házról, vagy másról, ami érdekelhet. Mindazonáltal döntenünk kell gyorsan. Ha mindhárman akarjuk, akkor tegyünk valamit, ha nem, akkor költözzünk tovább és felejtsük el ezt az őrültséget.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.11.07. 12:03

- Arnan! Tudod te mennyi ember kell ide? A Horgas személyzete közel 100 fő volt míg Zwol vezette... - *Ami láthatólag még mindig nem tér magához rendesen az ötletedtől; úgy látszik fél egy kicsit.
Viszont Tod közbevág a szavaira.*

- Az lehet, de ezek az emberek még itt is vannak és a megélhetésük függ attól, hogy dolgoznak-e vagy sem. Mindegy az nekik, hogy ki fizet, ha a fizetségüket megkapják, s eltudják tartani a családjukat. Nem hiszem hogy ebből a 100 főből 10-nél több ember lenne olyan aki felmondana csak azért mert Kegyed lenne a főnök.
- Hm... Bevallok valamit nektek. Mindig is akartam egy fogadót, csak nem itt Shulurban. Ifinben próbálkoztam, de családi támogatást nem kaptam hozzá. Tudjátok mit... Holnap estére megmondom, hogy megoldható-e a dolog. És ha igen... van egy rokonom aki a hivatalos ügyeket megsürgetheti... - *vidul fel az arca Aminek, és immár nyoma sincs a félelemnek.*
- Akkor ma már mi nem is megyünk dolgozni? - *néz rád Tod, de helyette egy érkező őr válaszol.*
- Suessa! Uraim! Meghoztam a hivatalos levelet a kihallgatásról. Indulhatunk.
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.11.09. 12:42

Rychor Occhys (Arnan)

Egyszer egyikükre, aztán a másikra pillantok, ahogy egymást érik a válaszok. Szinte közbeszólni sincs időm, Ami első kérdésére, egy bátortalan "Háát" hangzik el, de csak halkan, így hála az Úrnőnek nem szakítom meg a folyamatot, s Tod szavaira helyeslően bólogatok. Hiába no, több fej jobban ötletel, mintha egy valakinek kellene kitalálni mindent.
- Úgy legyen Ami... köszönöm, hogy egyáltalán megfontolod - mondom a lánynak, majd Tod felé fordulok, de mielőtt válaszolhatnák, a katona félbeszakít. A válaszhoz beszívott levegőt csak akkor fújom ki, amikor a levelet említi. Asztaltársaimra pillantok, s felállok, majd Ami mögé lépve kisegítem alóla a széket.
- Ma dolgoznunk kell Tod, ha úgy is alakul, hogy belevágunk, akkor tudatnunk kell Solenoval. Nem lenne jó, ha azonnal egy ellenséget szereznénk magunknak. Jobban örülnék, ha barátságos lenne az elválás, bár nem tudom mit fog szólni, hogy egyik pillanatról a másikra tovább állunk. Amire pillantok és halkabban folytatom tovább, újra Tod felé fordulva:
- Mit tudsz igazából róla? Ha úgy döntünk, hogy eláruljuk neki mire készülünk, akkor azzal felvállaljuk annak az esélyét, hogy híre menjen, és valaki, vagy valami közbeszóljon - nézek rá sokat sejtetően, miközben az őrt követjük.
- Óvatosnak kell lennünk... - teszem még hozzá, s átkarolom Ami derekát jobbommal, mintha már most meg akarnám óvni valamitől.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.11.09. 22:36

- Ezt majd megbeszéljük később! - *int egy kis nyugalomra Tod, akinek a pillantását elkapod - a pietor felé "bök" szemével* - Most menjünk a Kék Éjszakába, hogy az Úr is letehesse mielőbb a szolgálatot. - *hajol meg még a városőr felé Tod, majd Aminek hajt fejet.*
- Hölgyem örülök, hogy megismertem.
*Ami annyira izgatott, hogy csupán bólint és mosolyog, de rád nézvén elkomolyodik és pozsgás arccal feléd lép. Ezt látva Tod megköszörüli a torkát, majd indul is kifelé, melletted elmenve halkan súgja, hogy "siessél!".
A pietor rátok néz, majd szó nélkül távozik ő is.
Ami megölel és forró csókkal búcsúzik el tőled, szavakra úgy néz ki nincs is szükségetek.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.11.10. 23:21

*Ahogy Armada mellé állsz szúrós pillantással először meghökkennek egy pillanatra, majd az, amelyik a deszkát leszedte az ajtóról mondott valamit, amire a másik elröhögte magát - Armada viszont fintorog, valószínűleg nem szalonképeset hallott kicsit kényes fülével.
A két férfi int felétek, majd ismét az ajtót próbálják kinyitni, Armada pedig kicsit feszengve néz rád.*

- Xylina, ezek itt betörnek, én nem tudom hogy van vele magácska, de nekem nincs kedvem összeakaszkodni sem velük, sem a városőrséggel. Eljön velem innen? Elmegyünk mondjuk hozzám, várunk kicsit, lepihenhet, ha gondolja és délután visszajövünk, akkor már bizonyára lesz itt valami hatóságféle, akitől megtudjuk mi van itt és mikor juthat hozzá a holmijához.
Mit szólna ehhez?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.11.11. 9:08

(Xylina)

Meghökkenek, azután foltokban elvörösödik az arcom:
-De Armada! Ez nem helyes! Lenni ott én izé, lenni ott fogadópénz, nem szabad! Szólni őrség! Hogy mondani az toroni, lenni tűz?! Azt kell mond, akkor jön őr, jön szomszéd, más nem segít! Ha mi szól, van itt baj, nem lesz mi baj!
Kérőn nézek Armadára, hogy ne tapossunk így le, s árulja el a tűz van-t helyi nyelven. Eszem ágában sincs elsunnyogni, ha nem áll kötélnek, én bizony neki iramadok városőrért!
"Mi ütött Armadába? A tisztesség nem azt kívánja, adjuk fel őket? Amúgy elég lúzer betörők. Tanúk előtt baromkodnak?" Ennél járva körbelesek, nem ugrik-e nekünk mindjárt egy harmadik, ha látja, én nem fogok falazni nekik.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.11.11. 14:43

Rychor Occhys (Arnan)

Viszonzom Ami csókját, s kiélvezem a pillanatot, mintha ez lenne az utolsó alkalom. Mikor elválnak egymástól ajkaink, rövid szünet után megszólalok:
- Még nem tudom hol fogok megszállni. Hogy találjuk meg egymást holnap? - teszem fel a kézenfekvő kérdést.
- Ne tégy semmi olyat, amit nem akarsz igazán... - teszem még hozzá - ...nekem nincsenek elvárásaim ezzel az egésszel kapcsolatban... Csupán egy hirtelen ötlet volt... - fejezem be mosolyogva. Ha megkapom a választ, Tod után indulok, s búcsút intek a lánynak. A levelet természetesen nem felejtem el átvenni, s úgy indulunk el sietős léptekkel a Kék Éjszakák felé, jómagam "teljes menetfelszerelésben". Út közben néha kérdőn pillantok leendő társamra, hátha kibök valamit négyszemközt, ami érdekes lehet mostani főnökünkkel kapcsolatban.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.11.14. 10:19

*Harmadik fél nincs, legalább is senki sem figyeli a jelenetet. Ami meglehetősen furcsa, mert fényes nappal leszedik az ajtózáró deszkákat és más még csak ide sem szagol - s városőrség sincs, holott elvileg lennie kellene.
Most már aztán nagyon bűzlik itt neked valami, főleg amikor elkapod Armada enyhén szólva ideges és haragos pillantását.*

- Én viszont nem fogok városőrért rohanni... Nem fogok összeakaszkodni az őrökkel és napokat a fogdán tölteni az miatt, hogy láttam valamit amit nem kellett volna. :? Mit gondol miért nem állnak meg mások és miért nem lépnek közbe? A városőrség nem arról híres, hogy objektíven döntsön... Főleg, ha ... nem is tudom mi folyhat itt és nem kívánom az őrség vendégszeretetét :? Ha jön, jön velem, ha nem marad, de én nem hozom ki a fogdáról. :evil:
*Ezzel vár pár pillanatot, majd tényleg elindul a Vasmacska melletti keskenyebb utcán a kikötő felé. Ha nem indulsz utána lassan eltűnik a járókelők között szemed elől és egyedül maradsz a Vasmacska előtt, ahol már a két férfi be is lépett a fogadóba - sikerült nekik kinyitni az ajtót.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.11.14. 10:42

- Meglátjuk... - *suttogja Ami halkan és sokat sejtetően, majd hagyja, hogy távozz. Az őr a levelet oda adja, hogy indulhassatok a Kék Éjszakába mielőbb.
Pár száz lábnyi kacskaringózás és hallgatás után Tod kicsit halkabban a szokásosnál mondva gondolatait fordul feléd.*

- Tudod Soleno nem ... hm... nem mindig tisztességes úton keresi a kenyerét. Ott segít ahol tud, ha kéri az ember, de az árát is megkéri... Mikor miben. :roll:
Az üzleti érzéke kiváló, pláne maga felé... Nem is tudom, hogy szóljunk-e neki erről, ha...
Viszont a másik oldal az, hogyha nem szólsz és kiderül számára - márpedig biztos, hogy hamar kiderül kik vannak a buliban... - akkor bizony egy, ha nem is ellenséggel, de neheztelő személlyel több a nyakunkon.
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.11.14. 11:44

(Xylina)

Az állam leesett. Egy ország, ahol az emberek ennyire szemet hunynak a rablás felett? Még ha a banditák lefizetnék őket, megértem, de hogy anélkül is hallgatólagosan eltűrik! Egy kukkot nem értettem abból, mi baj lenne, ha szólnék az őrségnek. Mi a fene folyik itt? Mitől fél ennyire Armada? Ez teljesen irreális! Se őr, se senki, vígan lehet fosztogatni? Hiszen bent vannak a cuccaim!
"Cuccok, vagy Armada és a kérdéseimre való válaszok? Eh, nem mintha sokat érnének a cuccaim, de csak ennyim van!"
Elnyomok egy erv szitkot, nagy levegőt veszek, befurakszom a férfiak után. Rájuk se hederítek, célirányosan a szobámat keresem, hogy magamhoz vegyem ami az enyém, és aztán eltűnjek a fenébe.
"Istennőm, add, hogy semmi sem jön közbe, és mikor kimásznék, nem a városi őrség néz rám zordan, gyorseljárású akasztási paranccsal a kezükben! A picsába, a jó büdös picsába, hogy mindig bajba keveredem!"
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 69 / 95 • 1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 95

Vissza: Toron