*Nem kell sokat várnod arra, hogy elveszítse a józanságát - mondhatni az elsõ beleegyezõ/segítõ mozdulatodnál ez meg is történik. Megszabadul ruhájától, mely megakadályozta abban eddig, hogy a magáévá tegyen és rövid becézgetés után megteszi. Láthatólag - érezhetõen - õ semmit sem vesz észre a színészkedésedbõl Az aktus nem tart túlságosan rövid ideig, de nem is volt hosszú. A beteljesülés pillanatában úgy szorít magához, mintha soha nem akarna elengedni, majd rövid várakozás után felkap és az ágyhoz visz és gyengéden lefektet rá.* - Sajnálom, hogy elragadtattam magam. Remélem nem okoztam fájdalmat kedvesem. De amikor a közelemben vagy megbolondulok, megõrülök, megszûnik körülöttem a világ. Mond meg mivel tehetném jóvá hevességem?
Álmodban bármit megtehetsz… Hagyd hátra szürke életed! Ott repülhetsz most, hol mindent lehet. Ne álmodj jövõt… csak szárnyaló jelent! / Sosy - Álomország /
*Egy kis fájdalmas lihegés után kinyitja a szemét és bágyadtan a férfira néz. Erõltetett elnézõ mosollyal próbálja mégjobban elõhozni belõle a megbánást.*
- Semmi baj kedvesem. Ha ezzel örömet okoztam neked, akkor szívesen viseltem el.
*Gyenge karjaival közelebb húzza a kyrt és magához öleli. Érezteti, hogy nem sok erõ maradt benne.*
<... Drágám. Te mágia nélkül is a rabszolgám leszel. És saját akaratodból. Bár azért te megkapod ezért azt amit szeretnél. Egy rabszolga csak ad. Imádom, hogy az vagyok ami. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
- Kérlek bocsáss meg nekem! Nem úgy van az, hogy fájdalmat okozok neked, akit mindennél jobban szeretek, s vágyom rá, s mindent megadnék neki... Nem... gyengédséget érdemelsz, figyelmet, szeretetet.... *Azzal újfent a csókolgatásodba kezd, férfiasságát újra feltámadni érzed. Ajkai elõször nyakadon szántanak végig, majd a melleidre téved.*
- Azt mondják, hogy a csók gyógyít... megengeded?
Álmodban bármit megtehetsz… Hagyd hátra szürke életed! Ott repülhetsz most, hol mindent lehet. Ne álmodj jövõt… csak szárnyaló jelent! / Sosy - Álomország /
- Igazad van ismét kedvesem. - *gyenge csókot lehell ajkaidra, majd játékosan beletúr hajadba. Eljátszadozik egy kicsit a fürtjeiddel miközben mélyen a szemedbe néz. Szeret, s mindent megtenne érted... de a háttérben van egy picike más is, amit még egyenlõre nem értessz... Egy újabb lehelletnyi csók után feláll az ágyról.* - Készülõdjél össze a vásárláshoz, addig én a kocsit elõhívatom. Ha elkészültél, akkor a ház elé gyere, én már ott foglak várni kedvesem. *Egy csókot dob feléd, majd kisiet a szobából, s magadra hagy.*
*Nyna számára nem maradt rejtve Cartyss tekintetében az a lehelletnyi kis változás. Már elég sok férfit kiismert, és mégtöbbet tanulmányozott. Az ilyen dolgok sosem kerülik el a figyelmét. Apró rezdülésekbõl, mozdulatokból, tekintetekbõl megtudja, hogy ha valami nem stimmel. A mosolygós álarc mögött most is jár az agya. Végiggondolja minden mondatát, tettét, gesztusát, hogy nem e hibázott valahol. Hiába gondolkozik. Nem jön rá. Amikor kimegy a férfi, belerúg az egyik párnába mérgében.*
<... Remélem nem szítottam fel valamivel a gyanakvását. Remélem a színházban kibújik a szög a zsákból. Nem szeretem halogatni az ilyen dolgokat. Akkor csak egyre idegesebb leszek miatta és mégkönnyebben hibázok. Végülis ha odáig fajul a dolog, hogy nyomozni kezd utánam, akkor nem nagy titok, hogy Alidaxból jöttem. És a sztereotípia nem kedvez nekem, mégha rám igaz a legjobban, akkor sem. Valahogy úgy kell kijönnöm ebbõl az egészbõl, hogy sehogy se kaphasson hazugságon. Ha minden szavam õszintének hat, akkor máris nálam a pont. De minek is tervezgetek. Úgyis improvizálnom kell majd. ...>
*Felveszi a bordó egyszerû utcai ruháját, magához veszi a kis napernyõjét és kitipeg az épület elé. Nem mosolyog bárgyún. A férfi szemében Õ egy intelligens, mûvelt nõ. Ezt kell adnia. Ha elkezdi játszani a butuskát, az is csak gyanúra adhat okot. Gyengén leplezett izgalommal és elfolytott érzelmeket imitálva csatlakozik a kyrhez, és ha készen áll a kocsi, akkor beszáll a férfi segítségével. Inkább a kocsi ablakán elmerengve figyeli a várost és készül lelkiekben az esti emgpróbáltatásokra.*
(Nyna-nak) *Mire leérsz, a kocsi már készen, nyitott ajtóval vár az épület elõtt. Cartyss egy selyem fekete nadrágban és halovány bordó színû ingben vár téged. Õszinte mosollyal segít be a kocsiba, majd maga is utánad száll. Kedves mosollyal és szeretettel a szemében néz az út során, nem töri meg a város csodálatát. Egy igencsak elõkelõ helyen álltatok meg a kocsival - egy kisebb tér, melyen több üzlet is van - fõképpen szabók, külön a férfiaknak, s külön a hölgyeknek. A legelsõbe tértek be, az állad képzeletben a földet súrolja - megannyi pompa, elegancia, gazdagság. Ezen kívül még két üzletet jártok be - Cartyss türelmes veled, míg válogatsz, de mindegyik üzletben vanna olyan darabok, melyeket szíved szerint megvásárolnál.*
*A lány tudja a mértéket. A nagyravágyásnak is megvannak a határai és a fokozatai. Ezt anyja jól a fejébe véste. Próbál elég visszafogottan vásárolni. Ne lássa a kyr, hogy a pénztárcára megy ki a játék. Közben folyton kérdezgeti, hogy mi a véleménye errõl meg arról a ruháról, meg hogy menne együtt a férfi ruhájával. Próbálja bevonni Cartysst, hogy az egész úgy nézzen ki, mintha a férfi miatt, a férfinak vásárolna. Végül kiválaszt egy fekete vörös színkompozíciójú estélyit, aminek szoknyája elég kacifántos és rojtos, fodros, de felsõ része szabadon hagyjakarját és vállait, valamint kiemeli az alakját. Hozzá választ szép bársony kesztyûket, amik karközépig érnek, legyezõt, cipellõcskéket meg harisnyát is harisnyakötõvel. Egy csipkézett vörös hajpántot és hajszallagot is szerez magának. Mikor végez, felveszi az egész kompozíciót és megmutatja magát a férfinak.*
*Amikor mindennel kész vagy, s Cartyss elé állsz láthatod, amint eláll a lélegzete, megdermed - de a csodálattól.* - Gyönyörû vagy kedvesem, sõt...szavakkal leírhatatlan. *A szabó és kereskedõ egyben hajbókolva ossza a kyr véleményét, biztosít arról, hogy eddig ha bárki is felpróbálta a ruhát senkin nem állt ilyen lélegzetelállítón, majd még jobban hajbókolva bocsánatot kér szavaiért, hisz semmi pénzért nem bántaná meg, s nem viselkedne tiszteletlenül veled, de õ mindig is õszinte embernek tartotta magát, mégha néha nem ildomos az amit tesz, mond.* - Ezt a kollekciót így akkor elvisszük. - *fordult Cartyss a kereskedõhöz, majd hozzád.* - Kedvesem, biztos, hogy nincs másra szükséged?
*A kollekció megvételénél láthatóan ismét leesik az álla. Próbál tiltakozni, de a férfi temperamentuma lefegyverzi.*
- Ó dehogy. Már ez is túlontúl sok. Így is rengeteg pénzt költöttél rám.
*Gyorsan leveti a ruhát és visszaveszi a másikat, hogy be tudják csomagolni.*
- Nem is tudom, hogy hogy köszönjem meg. Úgy szeretem a ruhákat, és ez nekem rendkívüli ajándék. Ilyen csodaszép ruhára soha sem lett volna pénzem. Ez az estélyi egy beteljesült álom. Mint te is.
- Nem érdekel a pénz, ha rólad van szó kedvesem Hogy hogy köszönd meg? ... Hogy nem hagysz el soha, s csak az enyém maradsz örökre! *Mindeközben a ruhát gyönyörûen be is csomagolják az utolsó darabig, amit a kocsis el is cipel a kocsiig. Szépen óvatosan felrakja rá, leköti õket, majd elõtted kinyitja az ajtót. Megvárja míg Cartyss is beszáll, becsukja az ajtót és nem sokkal ezután elindultok.*
- Tényleg ennyire örülsz ennek a csekélységnek?
- Ne kívánj ilyet. Majd rámunsz és akkor bánni fogod, hogy ilyet ígértettél meg velem. Az emberek változnak. A vágyaik is és a céljaik is. A lényeg a ma. Az a léyneg, hogy a jelenben érezzük jól magunkat. Csak azt nézd, hogy ma itt vagyok veled. Ne tervezz elõre. Akármit csinálunk úgyis lesz holnap. Így vagy úgy alakulnak a dolgok az élet folytatódni fog. De ne félj. Ha nem vagyok a terhedre, akkor nem hagylak itt. Jól érzem magam veled. Boldoggá teszed testem lelkem. Élvezd fiatalságomat és hamvasságomat , és én élvezem kifinomultságodat, tapasztaltságodat, a szívedben lobogó tüzet. Törj be és tégy magadévá a létezés minden síkján.
*Beszáll a kocsiba és kényelmesen elhelyezkedik.*
- Számomra ez nem csekélység. Mint már mondtam az én gazdagságom nem mérhetõ a tiedhez. Nekem ez óriási dolog. A nyakék amit viselhetek az este olyan értékesnek tûnik, hogy nem hiszem, hogy valaha lesz annyi pénzem, hogy olyat vegyek. Én teáltalad egy álomvilágba jutottam, ahol számomra minden egy csodának számít ami neked természetes.
*Feláll az ülésrõl és beleül a férfi ölébe. Átkarolja a nyakát és simogatni kezdi az arcát.*
- Tudod eddig mindig az a sztereotípia keringett bennem, hogy egy férfi vagy gazdag, vagy normális. Te ezt megdöntötted. Ennyi pénz mellett tudsz gyengéd, törõdõ, figyelmes lenni. Okos vagy és mûvelt. Élvezem a társaságodat. Az ágyban történtekrõl ne is beszéljünk. Én még mindig nem tudom, hogy nem álmodok e. Ez túl szép, hogy igaz legyen. Kérlek csípj meg. Ha felébredek, akkor belevetem magam a Quiarontengerbe.
- Mostantól vedd úgy, hogy ez természetes. Hozzámtartozol, így kijár számodra minden. Mivel csak tudlak elhalmozlak - legyen az ékszer, ruha, gyengédség, szeretet. Öröm számomra az, ha látom arcodon az angyalokénál is szebb mosolyodat. Igen itt élsz, nem álmodsz. Nem csíplek meg, de talán ez is megteszi helyette. - *azzal jobb kezével gyengéden végigsimít arcodon, míg a baljával a hátadat támassza, s válladat fogja; majd lassan közelhajol hozzád és forrón, szenvedélyesen, hosszan megcsókol. Az ölelkezésbe belefeledkeztek picit - arra figyeltek fel, hogy a kocsi megáll veletek. Ismerõs hangok ütik meg füled - a rezidencia kapujánál vagytok, az õrök épp most engednek be a kapun. Cartyss egy sóhajtással veszi tudomásul, hogy milyen hamar értetek haza.* - Készíttetek számodra egy meleg, illatos fürdõt ebéd utánra. Rendben?
*Nyna elõveszi az egyik leghálásabb mosolyát és viszonozza a csókot. A fürdõ említésére helyeslõen bólint de hozzáteszi.*
- Csak ha velem fürdesz.
*Mikor beérnek a rezidenciára kiszáll és besétál az épületbe. A lépcsõ elõtt megáll és bevárja a férfit.*
- Szerintem a történtek után felesleges külön szoba nekem. Ha jónak látod akár aludhatunk egy szobában is. Majd tanulni meg okosodni járok be a mostani szobámba. Mit szólsz hozzá? ... Addig is majd ha kész a fürdõ, akkor hivass. A szobában leszek.
- Ha veled fürdöm, akkor ma nem megyünk szinházba kedvesem. A szobával kapcsolatban lehet igazad van, de tanulni is tanulhatsz majd a közösben. Elég nagy, hogy ott elférjen a csomagod, hisz nem olyan sok - még egyenlõre *Miután beléptetek a házba karonfog.* -Ó,nem,nem.... Elõbb ebédelünk egy jót, úgyis itt az ideje, majd egy kis szieszta után jön a fürdés. Nem megyünk korgó gyomorral színházba, mert a végén még a darabot nem hallanánk. Menj, öltözz át valami kényelmesebbe ebédhez. Utánajárok, hogy hol tartanak, s majd a szobádban kereslek, ha minden rendben. Jó így? *A válaszodat megvárja, majd egy lehelletnyi csókot ad a szádra, s míg teneked egyenesen vezet az utad a szobádhoz, addig õ egy kisebb ajtón balra tûnik el.*